Diğer The Returned 1. Sezon Yorumları

@destere diziyi güncel olarak takip edemem ama bitince izleyebilirim :/
Konusu ilgi çekici :))
dizi gotham gibi arada bir mola vererek devam ediyor aslında bu molalar sıkıyor insanı tam konuya dalıyorsun iki hafta yok gotham da kayıplarda kedi kızın başına neler geldi acaba :)

aaa 2.bölümden bukadar ara verilirmi ayoll diziyi unuttum nerdeyse:F
çevirisi geç yapılıyor yoksa dizinin ara verdiğini sanmıyorum
aha burdan izle 3. bölümü :)
http://www.dizibox.org/the-returned-1-sezon-3-bolum-izle/
victor tıfılı komşu karıyı öldürici gibi
lena dönene kıza sinir oldukça sırtında yara büyüyor ya da iğdem büyüsü de olabilir
doktor lezbiyenmiş şok oldum girlfriendi de polis
simon çocuğunun görünce gidemedi ama rowanın polis sevgilisi kötülük edici gibi
ölen kurtun sahibi olan çocuk da dönmüş haftaya onun da hikayesine geçerik

bu arada simon parlağı ilke hanginiz hop hop yapıyor paylaşabildiniz mi @destere @Çiğdem- :F

victor tıfılı komşu karıyı öldürici gibi
lena dönene kıza sinir oldukça sırtında yara büyüyor ya da iğdem büyüsü de olabilir
doktor lezbiyenmiş şok oldum girlfriendi de polis
simon çocuğunun görünce gidemedi ama rowanın polis sevgilisi kötülük edici gibi
ölen kurtun sahibi olan çocuk da dönmüş haftaya onun da hikayesine geçerik

bu arada simon parlağı ilke hanginiz hop hop yapıyor paylaşabildiniz mi @destere @Çiğdem- :F
ilk hafta ilk iki bölümü yayınlandı iki hafta kayboldu bu hafta 3. bölüm yayınlandı tesadüfen rastlamasam unutacaktım diziyi :)
bu dizininde 3.bölümü onunda izledim @destere @xemrexxx :F
@destere victorun yanındakı kadınında vucudunda öyle çizikler vardı lenada olduğu gibi bir bağlanalrılarımı çıkıcak acaba(b)jack smin papaz gibi akrakterler öne çıkıyor ama victor çok sevimliyken bukadar korkutucu olmayı nasıl başarıyor yanındakı kadın gidince victor kağıdan hayalet gibi geçicek sandım :F
ayy bir dizidede lezbiyen escinsel ilişki olmasın yaa bune böyle :Fvictor o kadını öldürürse kesin şeytan gibi birşey çıkıcak bu çocuk:F

Son düzenleme:
bu dizininde 4.bölümü onunda izledim @destere @xemrexxx :F
@destere victorun yanındakı kadınında vucudunda öyle çizikler vardı lenada olduğu gibi bir bağlanalrılarımı çıkıcak acaba(b)jack smin papaz gibi akrakterler öne çıkıyor ama victor çok sevimliyken bukadar korkutucu olmayı nasıl başarıyor yanındakı kadın gidince victor kağıdan hayalet gibi geçicek sandım :F
ayy bir dizidede lezbiyen escinsel ilişki olmasın yaa bune böyle :Fvictor o kadını öldürürse kesin şeytan gibi birşey çıkıcak bu çocuk:F
üçüncü bölümü izlemeden henüz çıkmayan dördüncü bölümü nasıl izlemeyi başardın :))

Haha :F bende onu düşünüyorum 4.Bölüm nasıl çıkmadan izledi diye :D
birde @xemrexxx ile @Çiğdem- bir şeylerden bahsetmiş ben o sahneyi çözememiştim o zaman kimi izliyordumki ? meğer doktor bayan
lezbiyenmiş te polis kadınla fingirdeşiyormuş :)
ben o sahneyi çözemedim birlikta yattıklarını görmedende inanmam :)

birde @xemrexxx ile @Çiğdem- bir şeylerden bahsetmiş ben o sahneyi çözememiştim o zaman kimi izliyordumki ? meğer doktor bayan
lezbiyenmiş te polis kadınla fingirdeşiyormuş :)
ben o sahneyi çözemedim birlikta yattıklarını görmedende inanmam :)
hani ilk bölümde bir kadın tünelde bıçaklanmıştı bu doktor da aynı şekilde 6-7 yıl önce pıçlaklanmış pıçaklandığı gece kostümlü bir parti varimiş işte orada öpüşüyorlardı

hani ilk bölümde bir kadın tünelde bıçaklanmıştı bu doktor da aynı şekilde 6-7 yıl önce pıçlaklanmış pıçaklandığı gece kostümlü bir parti varimiş işte orada öpüşüyorlardı
o sahneyi kaçırmışım :) ama lezbiyen ilişkiden rahatsız olmam dopsal ilişki olmasın yeterli :))

bence simonla polisi başgöz edelim rowan da bana kalır:))
dizinin en güzel varlığı şu anda rowan onu kimseye kaptırmam o cepte zaten :) hatta üstüne lena yıda alırım yeterki sırtındaki yara iyileşsin :) camille de sempatik, doktor kadınında gideri var sana simon kalıyor bu gidişle :)

1x4. Bölüm

güzeldi

anladım şu sırttaki yara hikayesini :) zamanında camille e
giren otobüsün demiri

bu kez lenaya
girmiş :) yani lena nın sırtına demir saplanmış oluyor yanlışım yoksa durum böyle böyle işte :)

rowan çok güzel kadın tamda yatakta
@xemrexxx nin parlağı simonla güreşiyorlardı tommy adlı yuvarlak nişanlı bunları kamerayla röntgenlemeye başladı, ama rowan ın rowan kadar güzel kızı kamerayı farkedince tommy nin röntgenciliği ortaya çıktı umarım rowan benden başka kimseye selam vermez ::)
julie nin lez olduğunu iddia etmişti @Çiğdem- geçen bölüm? baktım baktım kadında en ufak öyle bir hareket yok :)

nikki adlı polis kadınla sadece arkadaşlarmış :)
victor aklımızda geçeni gerçekleştirdi takdir ediyoruz miniği :)
komşu sarışın kadının dilini kesip kedilere yem etti :)

claire jack in ne mal olduğunu
öğrendi sonunda :) lucy nin öldürülmesi olayına karıştığı için jack i sorguladılar oysa jack lucy ile yatarken kötü niyetle yatmamış:) lucy adamı kandırmış benimle yatarsan seni ölen kızına kavuşturacağım demiş, tabi jack ne yapsın kızına olan hasretindenmi desek lucy nin cazibesine dayanamadımı desek yani ne desek diyelim jack lucy le oynaşmış orası kesin :)

@xemrexxx @Çiğdem- @Harunnn60 @sürgünüm @gözlemci @cookies

@destere Boşuna beğenmişim yorumunu. :) Fanstastik diziymiş bu. Ben Resurrection'dan sonra tövbe ettim bir daha da bilim kurgu fantastik gibi diziler izlemeyeceğim. :)