şimdi arka arkaya 2 bölüm izlicem merak etme yanındaym ben😉valla bırakma tek başına olmuyor yorumlamak :/ sen şimdi 2 ve 3 bölümleri izle )
şimdi arka arkaya 2 bölüm izlicem merak etme yanındaym ben😉valla bırakma tek başına olmuyor yorumlamak :/ sen şimdi 2 ve 3 bölümleri izle )
newsroom un ilk bölümünü izledim sizinle birlikte çok kaliteli dizi ama benlik değil demiştim hatta , Hoc içinde aynı şeyleri söylüyorum belkide türünün en kaliteli dizisi , yani siyasetle alakalı hoc dan daha kalitel,i dizi yok , ama ben konuyu sevmiyorum malesef bana göre değiller .. ama insan sevince işte 5 bölüm rahat bir şekidle gidiyor aynı şeyi ben bloodline da yaşadım mileltin çok sıkıcı diyebileceği bölümler bana muhteşem geldi hatta 11 bölüm izledim bitmesin diye iki günde bir bölüm izler oldum çünkü aynı tarz başka bir dizi bulmam güç olacakThe Newsroom'un 2.sezonu 9 bölüm ortalama 1 saat. Gece 5 bölüm izledim tam 5 saat sürdü sabaha kadar. Geriye 4 bölüm kaldı sabaha kadar da onu izleyeceğim ondan sonra da Bloodline dizisini izliyorum.
Bloodline dizisini ben ilk bölümden sevebileceğime inandım. Arada böyle güzel diziler çıkıyor mesela The Fall gibi.newsroom un ilk bölümünü izledim sizinle birlikte çok kaliteli dizi ama benlik değil demiştim hatta , Hoc içinde aynı şeyleri söylüyorum belkide türünün en kaliteli dizisi , yani siyasetle alakalı hoc dan daha kalitel,i dizi yok , ama ben konuyu sevmiyorum malesef bana göre değiller .. ama insan sevince işte 5 bölüm rahat bir şekidle gidiyor aynı şeyi ben bloodline da yaşadım mileltin çok sıkıcı diyebileceği bölümler bana muhteşem geldi hatta 11 bölüm izledim bitmesin diye iki günde bir bölüm izler oldum çünkü aynı tarz başka bir dizi bulmam güç olacak
olive kitteridge yine böyle arada çıkan muhteşem bir dizidir böyle dizileri bulmak zor ama çabuk tükeniyorlar )Bloodline dizisini ben ilk bölümden sevebileceğime inandım. Arada böyle güzel diziler çıkıyor mesela The Fall gibi.
Kesinlikle. Yalnız sen uluslararası ilişki okuduğunu söylememişmiydin niye bu kadar siyasete soğuksun. Bu bir eleştiri değil sadece merakımdan soruyorum. Mesela @Forumdash hem House of Cards ve Homeland gibi dizileri izleyip hemde Çiğdem'in izlediği CW dizilerini izleyebiliyordu.olive kitteridge yine böyle arada çıkan muhteşem bir dizidir böyle dizileri bulmak zor ama çabuk tükeniyorlar )
siyasette insani ilişkiler sahte o açıdan sevmiyorum, izlediğim dizilerde karakterlerin vazgeçemedikleri değerler mutlaka olmalı siyaset işin içine girince her türlü sahtekarlık normal durum kabul ediliyor rahatsız edici, izlemek bile rahatsız ediyor mesela hoc da russo nun harcanması )Kesinlikle. Yalnız sen uluslararası ilişki okuduğunu söylememişmiydin niye bu kadar siyasete soğuksun. Bu bir eleştiri değil sadece merakımdan soruyorum. Mesela @Forumdash hem House of Cards ve Homeland gibi dizileri izleyip hemde Çiğdem'in izlediği CW dizilerini izleyebiliyordu.
Zirveye çıkmak için her zaman birilerini harcansın Russo'nun harcanması malumun ilanıydı.siyasette insani ilişkiler sahte o açıdan sevmiyorum, izlediğim dizilerde karakterlerin vazgeçemedikleri değerler mutlaka olmalı siyaset işin içine girince her türlü sahtekarlık normal durum kabul ediliyor rahatsız edici, izlemek bile rahatsız ediyor mesela hoc da russo nun harcanması )
tamamda orda diziyi izlemek için başka sebep kalmadı ) russo gibi adamlar ilkelerinden taviz vermeden başa geçtiklerinde siyasete kanım daha çok ısınacak )Zirveye çıkmak için her zaman birilerini harcansın Russo'nun harcanması malumun ilanıydı.
Öyle bir siyaset yok. )tamamda orda diziyi izlemek için başka sebep kalmadı ) russo gibi adamlar ilkelerinden taviz vermeden başa geçtiklerinde siyasete kanım daha çok ısınacak )
işte bozulmadan başa geçebilirse marifet bozulduktan sonra neye yararki zaten tüm bozuklar başta ) ha bir eksik ha bir fazla bir anlam ifade etmezÖyle bir siyaset yok. )
Russo başta olsa siyaset onuda bozar.
4.bölümü izleidm bende @sürgünüm resurrectiondan daha kaliteli bir dizi izlersen pişman olmazsın bence kesinlikle 😉😉😉1x4. Bölüm
güzeldi
anladım şu sırttaki yara hikayesini zamanında camille egiren otobüsün demiri
bu kez lenayagirmiş yani lena nın sırtına demir saplanmış oluyor yanlışım yoksa durum böyle böyle işte
rowan çok güzel kadın tamda yataktajulie nin lez olduğunu iddia etmişti @Çiğdem- geçen bölüm? baktım baktım kadında en ufak öyle bir hareket yok@xemrexxx nin parlağı simonla güreşiyorlardı tommy adlı yuvarlak nişanlı bunları kamerayla röntgenlemeye başladı, ama rowan ın rowan kadar güzel kızı kamerayı farkedince tommy nin röntgenciliği ortaya çıktı umarım rowan benden başka kimseye selam vermez :
victor aklımızda geçeni gerçekleştirdi takdir ediyoruz miniğinikki adlı polis kadınla sadece arkadaşlarmışkomşu sarışın kadının dilini kesip kedilere yem etti
claire jack in ne mal olduğunuöğrendi sonunda lucy nin öldürülmesi olayına karıştığı için jack i sorguladılar oysa jack lucy ile yatarken kötü niyetle yatmamış lucy adamı kandırmış benimle yatarsan seni ölen kızına kavuşturacağım demiş, tabi jack ne yapsın kızına olan hasretindenmi desek lucy nin cazibesine dayanamadımı desek yani ne desek diyelim jack lucy le oynaşmış orası kesin
@xemrexxx @Çiğdem- @Harunnn60 @sürgünüm @gözlemci @cookies
o papazla ilgili kısmı iyi çözmüşsün ben orayı anlamamıştım söylemen iyi oldu4.bölümü izleidm bende @sürgünüm resurrectiondan daha kaliteli bir dizi izlersen pişman olmazsın bence kesinlikle 😉😉😉
@destere lenaya demir falan girmiyor beelena cemilleye yaptığı şeyi tuhaf bir şekilde kendisinde buldu zaten hatırlarsana o yara yavas yavas ortaya çıkmıstı sonradan o hale geldi 4 yıl önce cemilleye öyle olması lenanın sucuymus ve doğa üstü bir olayla aynı yara lenaya geldi
victor da dönenlerdenmiş ama victorda farklı birşey var doğa üstü güleri var bence 🙂🙂
ayrıca victor dolaptayken ona içinden şarkı söyle diyen papaz mış meğerse victorun evine baskın yapıp annesini öldürenlerin içinde papaz var victora içinden şarkı söyle diyince victor anladı o gece evde olan kişinin papaz olduğunu🙂🙂🙂
ne olursa olsun o polis adamın durumu çok zor karısını başkasıyla yatakta görmek ayy birde üstüne kadın kendisini haklı gösterip üste çıkıyor çocuğunun babasıda olsa yapması ynlıstı bence🙂🙂🙂
@Çiğdem- camille yi cemile yapmış yakında küçük osmanı da diziye dahil edero papazla ilgili kısmı iyi çözmüşsün ben orayı anlamamıştım söylemen iyi oldudemekki papazda zamanında soyguncu hırsızın tekiymiş ama iyi kalpli hırsızlardanmış yani çocukların ölümüne karşıymış gerçi victor u dolapta kurtaramadı ama olsun elinden gelen uyarıyı yaptı
eminim bu anlattığın kısmı tombalak @xemrexxx de anlamamıştır zaten yorumunu bile buraya değil gidip yabancı dizi sohbet bölümüne yapmış tosbağa
demir konusunda haklıyım kaza sırasında camille ye giren demir bu sefer lena da belirdi
camille ide cemile yaptın diziden soğuyorum senin sayende )
@Harunnn60 ada söyleyelim diziyi listesine eklesin
yorumu okudunmu papaz zamanında victor u@Çiğdem- camille yi cemile yapmış yakında küçük osmanı da diziye dahil eder
ben demiştim o kısmı totoş )yorumu okudunmu papaz zamanında victor udolapta uyaran adammış ben yeni öğreniyorum
hani yorumun nerde ? önce yormunu görmemiz lazım gidip nerde yaptın yorumunu onu buraya taşıben demiştim o kısmı totoş )
oralarda bir yerdedir karıştır sen bulursun)hani yorumun nerde ? önce yormunu görmemiz lazım gidip nerde yaptın yorumunu onu buraya taşı
zaten yorumunda bir foka benzemiyordur boşver oralarda kalsın )oralarda bir yerdedir karıştır sen bulursun)
o papazla ilgili kısmı iyi çözmüşsün ben orayı anlamamıştım söylemen iyi oldudemekki papazda zamanında soyguncu hırsızın tekiymiş ama iyi kalpli hırsızlardanmış yani çocukların ölümüne karşıymış gerçi victor u dolapta kurtaramadı ama olsun elinden gelen uyarıyı yaptı
eminim bu anlattığın kısmı tombalak @xemrexxx de anlamamıştır zaten yorumunu bile buraya değil gidip yabancı dizi sohbet bölümüne yapmış tosbağa
demir konusunda haklıyım kaza sırasında camille ye giren demir bu sefer lena da belirdi
camille ide cemile yaptın diziden soğuyorum senin sayende )
@Harunnn60 ada söyleyelim diziyi listesine eklesin
hahahahahha ne saçmalıyorsunz diyordum bir baktım cemile yazmısım gerçektende@Çiğdem- camille yi cemile yapmış yakında küçük osmanı da diziye dahil eder
ama yalan yok yani gidip harbiden sohbet kısmına dizi yorumunu yapmış @xemrexxx birde diyor konuyu bulamadım? özrü kabahatinden daha beter durumda )hahahahahha ne saçmalıyorsunz diyordum bir baktım cemile yazmısım gerçektende
empiredeki oğlanada jemal diyorum diye @destere uyuz oluyordu
papaz olayını geçte olsa anlamıssın @destere victora şarkı söyle içidnen diyince victor analdı onun olduğunu ayrıca şu yazıya çok güldüm kırıze girdim yine ama öyle böyle değil hala gülüyorum @destere