dizi gotham gibi arada bir mola vererek devam ediyor aslında bu molalar sıkıyor insanı tam konuya dalıyorsun iki hafta yok gotham da kayıplarda kedi kızın başına neler geldi acaba
dizi gotham gibi arada bir mola vererek devam ediyor aslında bu molalar sıkıyor insanı tam konuya dalıyorsun iki hafta yok gotham da kayıplarda kedi kızın başına neler geldi acaba
Bu dizi de mi ara verdi ?dizi gotham gibi arada bir mola vererek devam ediyor aslında bu molalar sıkıyor insanı tam konuya dalıyorsun iki hafta yok gotham da kayıplarda kedi kızın başına neler geldi acaba
ilk hafta ilk iki bölümü yayınlandı iki hafta kayboldu bu hafta 3. bölüm yayınlandı tesadüfen rastlamasam unutacaktım diziyiBu dizi de mi ara verdi ?
bu diziye ve forevere bakamadım henüz önceliğimi forevere vericemilk hafta ilk iki bölümü yayınlandı iki hafta kayboldu bu hafta 3. bölüm yayınlandı tesadüfen rastlamasam unutacaktım diziyi
aaa 2.bölümden bukadar ara verilirmi ayoll diziyi unuttum nerdeyse
çevirisi geç yapılıyor yoksa dizinin ara verdiğini sanmıyorum
aha burdan izle 3. bölümü
http://www.dizibox.org/the-returned-1-sezon-3-bolum-izle/
Hani sen the flasha baslicaktin gelmissin @destere nin oyununaYorumlarını yorum sayfasına yap ki değerli izleyicilerimiz görsün
diziyi beğendim vizelerimden sonra devam edeceğim
Fark etmez yaw, @destere ne derse o durHani sen the flasha baslicaktin gelmissin @destere nin oyununa
victor tıfılı komşu karıyı öldürici gibi
lena dönene kıza sinir oldukça sırtında yara büyüyor ya da iğdem büyüsü de olabilir
doktor lezbiyenmiş şok oldum girlfriendi de polis
simon çocuğunun görünce gidemedi ama rowanın polis sevgilisi kötülük edici gibi
ölen kurtun sahibi olan çocuk da dönmüş haftaya onun da hikayesine geçerik
bu arada simon parlağı ilke hanginiz hop hop yapıyor paylaşabildiniz mi @destere @Çiğdem-
bu dizininde 3.bölümü onunda izledim @destere @xemrexxxilk hafta ilk iki bölümü yayınlandı iki hafta kayboldu bu hafta 3. bölüm yayınlandı tesadüfen rastlamasam unutacaktım diziyi
üçüncü bölümü izlemeden henüz çıkmayan dördüncü bölümü nasıl izlemeyi başardınbu dizininde 4.bölümü onunda izledim @destere @xemrexxx
@destere victorun yanındakı kadınında vucudunda öyle çizikler vardı lenada olduğu gibi bir bağlanalrılarımı çıkıcak acabajack smin papaz gibi akrakterler öne çıkıyor ama victor çok sevimliyken bukadar korkutucu olmayı nasıl başarıyor yanındakı kadın gidince victor kağıdan hayalet gibi geçicek sandım
ayy bir dizidede lezbiyen escinsel ilişki olmasın yaa bune böylevictor o kadını öldürürse kesin şeytan gibi birşey çıkıcak bu çocuk
Hahaüçüncü bölümü izlemeden henüz çıkmayan dördüncü bölümü nasıl izlemeyi başardın)
o sahneyi kaçırmışımhani ilk bölümde bir kadın tünelde bıçaklanmıştı bu doktor da aynı şekilde 6-7 yıl önce pıçlaklanmış pıçaklandığı gece kostümlü bir parti varimiş işte orada öpüşüyorlardı
bence simonla polisi başgöz edelim rowan da bana kalıro sahneyi kaçırmışımama lezbiyen ilişkiden rahatsız olmam dopsal ilişki olmasın yeterli)
dizinin en güzel varlığı şu anda rowan onu kimseye kaptırmam o cepte zatenbence simonla polisi başgöz edelim rowan da bana kalır)
Hahabende onu düşünüyorum 4.Bölüm nasıl çıkmadan izledi diye
ayoll yanlış yazmısım işte anlamadınız sanki😳😳😳üçüncü bölümü izlemeden henüz çıkmayan dördüncü bölümü nasıl izlemeyi başardın)
hatayı affetmeyizayoll yanlış yazmısım işte anlamadınız sanki😳😳😳
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?