Netflix The Killing - Dizi Yorumları

Destere internetimin gitmesi sonra ygs-lys sınavı filan çok yordu beni gerçekten bu olaylar yüzünden aile ile ( baba ile daha dogrusu ) o yüzden ne izleyebildim ne yorum yapabildim

Ama çok yakında bir sürpriz ile döneceğim
)))
@Harunnn60 bende teşekkür ederim, daha önce izlemem için ısrarcı olmuştun. Bende seni kırmayacağımı ve izleyeceğimi söylemiştim.
Rica ederim
umarım sonuna kadar gider bitirirsin

sürprizi bekliyoruz

Evet bu dizide birde karakterlere ısınıyorsun, en kötü bölümleri bile sana oyunculuklarla karakterlerin samimiyetiyle izliyorsun
(yada izliyorduk
)
Ahh hacı ahhh ben sana yazın bu diziyi izle demiştim sen bana son sezonuymuş yetişmek zor olur filan diye mırın kırın etmiştin
Son sezonu ne güzel yorumlaşırdık dediğin gibi

Kısmetse Linden'ın yeni dizisine

ben o yazın dediklerimi hatırlamıyorum
sen yeterince ısrar etmemişsin demekki linden e bir bak desen ya da abigail bu dizide desen eminim başlardım heleki abigail çok etkili olurdu

4. bölümde stan la karısı mitch kızları için cenaze evine gidip tabut seçiyorlardı o an dedim aha bunları şimdi david le rico karşılayacak
) artık beynimize yer etmiş cenaze varsa işin içinde ya david karşılar yada rico

Ne bahtsız adamım bilgisayarın batarya ve şarz aleti tükendi. Bu saatde alıyoruz bakalım kargo kaç günde gelir, malum haftasonu.
bahtsızlığın sadece bu saatte bataryanın bitmiş olmasından kaynaklanmıyor bu konuda yardım alacağın kişinin de @beyazsoy oluşu daha büyük bir bahtsızlık

Ben yazın konu açtım hatırlamıyor musun ?
çok ısrar etmiştim sonra forumdash destek vermişti benle beraber

Bu arada arkadaşlar sizi etketliyorum neden cvp vermiyorsunuz ?
@xemrexxx @Çiğdem- yorumunuzu merakla bekliyorum

emreyle çiğdem in izlemesi için dizide bir parlak olması şart
aslında stephan holder karakterinden bahsetsek onlarda başlar

@beyazsoy'a ben takılıyorum ama ciddi ciddi severim kendisini, fikirlerimiz farklı olabilir ama beyefendi bi adam. Sabaha kadar tartışsan hakaret etmez sana. Adamın hem ciddi bilgisi var, elinden gelse hepimizi Ak Partili yapacak ))

@beyazsoy'a ben takılıyorum ama ciddi ciddi severim kendisini, fikirlerimiz farklı olabilir ama beyefendi bi adam. Sabaha kadar tartışsan hakaret etmez sana. Adamın hem ciddi bilgisi var, elinden gelse hepimizi Ak Partili yapacak ))
her izlediğim dizinin reytinglerinin bittiğini söylüyor artık o kadar söylediki bir şeyi kırk kez tekrarlarsan gerçek olurmuş derler
şimdi harbiden izlediğim bir çok dizi bitmeye başladı @beyazsoy da bir uğursuzluk var

emreyle çiğdem in izlemesi için dizide bir parlak olması şart
aslında stephan holder karakterinden bahsetsek onlarda başlar
@xemrexxx söz verdi ilk 2 bölüme bakarım dedi ayrıca 100 bölümlük fringe dizisine başlamış yuhh diyorum

@Çiğdem- erkek dedektifi sevecektir eminim sakin bana vaktim yok deme zamanı FF girls club ta harcarken vaktin oluyor ama

bende @beyazsoy seviyorum gerçekten , her konuda bilgisi olduğunu gösteriyor arada işte 5 dk da dizi izlemesi filan oluyor (@destere bilir ) onlarıda mazur görüyoruz
)))

Bir kötü huyuda her diziyi yerden yere vuruyor, @xemrexxx'i de ekleyebiliriz. Bunların yüzünden izlediğim diziden zevk almamaya başladım.

Ne bahtsız adamım bilgisayarın batarya ve şarz aleti tükendi. Bu saatde alıyoruz bakalım kargo kaç günde gelir, malum haftasonu.
Zaten gününde getirdikleri yok

Yazın ben de tableti hepsiburada'dan aldım takip sistemli kargoydu adamlar istanbul dışına çıkıp ürnünüz kargoda diyordu
Güya bir günde gelecekti, 3 günde geldi

SFU ile montaj yapalım