Netflix The Killing - Dizi Yorumları

Yinede terry ve gwenn de potansiyal var umudunu kaybetme ))
Bu dizinin kanali ne ?? Bilseydin senin istediğin türde sahneler olmayacağını bilirdin
terry ağlarken bile yanlışlıkla bacağı orası burası açılınca fantazi yapıyoruz mecburiyetten
yoklukta her anı değerlendirmek lazım

ben o kısmı kaçırdım sanırım
sen yedinci bölümü izlemişsin benimde bir hamle yapmam şart oldu
bugün 7 ve sekiz izlenir

Soruma cvp vermedin ama ben söyleyeyim
A** gerisini sen tamamla , 3 harfli

1x7. bölüm

güzeldi
tempo biraz düştümü nedir @sürgünüm

bence şu rosie nin ailesinin yaşadığı dramı biraz azaltıp işin polisiye yönüne biraz daha fazla yüklenmeleri lazım

sarah uçağı kaçırdı ? zaten gidemeyeceği belliydi ?
bennet in hamile eşi amber muhammed isminde bir vatandaşdan bahsetti camiye gittiklerinde imam bunlara ders verir gibi cevaplar verdi birde namazda gelin burda kırk muhammed bulursunuz diye dalğada geçti
sarahın ayakkabısına konan not neyin nesiydi oraya gittiklerinde FBI baskın düzenledi sanırım ayakkabıya notu koyanlar sarahla dalğa geçtiler ?

Soruma cvp vermedin ama ben söyleyeyim
A** gerisini sen tamamla , 3 harfli
AMC kanalı diyeceksin peki konu başlığında niye netflix yazıyor ?

@gözlemci izlediğin bölümlerin yorumunu bu sayfalarda yaparsın
ilk bölüm yorumunu bekliyoruz

Bu gece izliyeceğim yorumumu yarın atarım

din kardeşlerimize fazla güvenme
neler çıkıyor neler din kardeşlerimizn bazıları sağlam ayak değil

4 sezonu böyle dolduracaklar mecbur, hem ailenin yaşadığı acı çok gerçekçi bence. True Dedective'nin bu yönü eksikti. Bu dizi ona göre daha gerçekçi.

4 sezonu böyle dolduracaklar mecbur, hem aiilenin yaşadığı acı çok gerçekçi bence. True Dedective'nin bu yönü eksikti. Bu dizi ona göre daha gerçekçi.
arada bir yaşadıkları dram ı görmek güzel ama asıl konudan daha az yer kaplamalı

birde ben stan ın 18 yıl önceki günlerine dönmesinden yanayım

Size yetişebilirim heralde haftada 4 gün tatilim var
gün de iki bölüm izlesen rahat yetişirsin nasıl olsa her sezon bitiminde iki gün dinleneceğiz

din kardeşlerimize fazla güvenme
neler çıkıyor neler din kardeşlerimizn bazıları sağlam ayak değil
Tüm müslümanları lekeliyorlar işte. Her müslüman gencinede dizilerde Muhammed ismini verilmesinide kınıyorum. Bizim dinimizi şiddet dini gibi göstermeye çalışıyorlar..

Çünkü bu başlık 4.sezon başlığıydı
3.sezonda AMC diziyi yayından kaldırdı
4.sezon netfllix te yayınlandı

@destere

Tüm müslümanları lekeliyorlar işte. Her müslüman gencinede dizilerde Muhammed ismini verilmesinide kınıyorum. Bizim dinimizi şiddet dini gibi göstermeye çalışıyorlar..
ben dizide öyle bir art niyet sezemedim fazlada şüpheci yaklaşmamak lazım? şimdi muhammed isminin çok olması normal o açıdan öyle bir isim kullanmış olabilirler

hatta imam karakteri çok zekice cevaplar verdi öyle aykırı bir tipte çizmemişlerdi bayağı güzel bir karakterdi ..

Çünkü bu başlık 4.sezon başlığıydı
3.sezonda AMC diziyi yayından kaldırdı
4.sezon netfllix te yayınlandı

@destere
olayın ayrıntılarından haberim yoktu
zaten amc dizisiyse kaliteli olur orası kesin sadece istediğim sahneler pek olmaz onuda artık idare edeceğiz

olayın ayrıntılarından haberim yoktu
zaten amc dizisiyse kaliteli olur orası kesin sadece istediğim sahneler pek olmaz onuda artık idare edeceğiz
Destere AMC düşük reytingler yüzünden 3.sezon da yayından kaldırdı netfllix 4.sezon yayınladi final yapmasını sağladı
AMC kanalı biraz otoriter/muhafazakâr kanalı gibi sadece mad men onay verdiler

>yetişirim her türlü
bu gece 1 tane yarın 2 tane izlersem haftasonuna yetişirim

Destere AMC düşük reytingler yüzünden 3.sezon da yayından kaldırdı netfllix 4.sezon yayınladi final yapmasını sağladı
AMC kanalı biraz otoriter/muhafazakâr kanalı gibi sadece mad men onay verdiler
reyting i çok önemsemeleri tabiki kötü bence ama en azından yayınladıkları tüm diziler kaliteli o açıdan seviyorum AMC yi