You dizisini izleyelim güzel bir diziye benziyorYabancı dizi bulun ayoll bu diziden Çağatay ve Hazar aktif oldu sürece izlenmez![]()
![]()
![]()
You dizisini izleyelim güzel bir diziye benziyorYabancı dizi bulun ayoll bu diziden Çağatay ve Hazar aktif oldu sürece izlenmez![]()
![]()
![]()
Niye tek battaniye altında izliyormuşuz@Forumdash geldiğine göre o zibidiyi tek battaniye altından izleyin ikiniz@Harunnn60 @kerem Gibi
![]()
![]()
@xemrexxx
@Forumdash geldiğine göre o zibidiyi tek battaniye altından izleyin ikiniz@Harunnn60 @kerem Gibi
![]()
![]()
@xemrexxx
Ortak karar verilmiştir. Protector izliyoruz beraberNiye tek battaniye altında izliyormuşuzSenin fantazilerin iyice artmiş ben yokken
Herkes kendi battaniyesi altında izlesin
Muhafız'ı 1 hafta filan geç izleyebilirim. Türk dizisi oldugu için kendimi tutamayıp 10 bölümü birden izlemekten korkyorumBi takvim yapalım. @Çiğdem- hiç mırın kırın yapma izleyceksin. İzlemem dersen her sahnesine konu açtiğin CUKUR rezaletini boş boş gömerim
![]()
Niye tek battaniye altında izliyormuşuzSenin fantazilerin iyice artmiş ben yokken
Herkes kendi battaniyesi altında izlesin
Muhafız'ı 1 hafta filan geç izleyebilirim. Türk dizisi oldugu için kendimi tutamayıp 10 bölümü birden izlemekten korkyorumBi takvim yapalım. @Çiğdem- hiç mırın kırın yapma izleyceksin. İzlemem dersen her sahnesine konu açtiğin CUKUR rezaletini boş boş gömerim
![]()
Çağatay zibidisiyle vakit harcayacağıma @dreamy gibi Bu konudakı diziyi izlerim Bellamıy var en azındanOrtak karar verilmiştir. Protector izliyoruz beraberŞu an benim izlediğim bir dizi yok. İlk gününden itibaren bana uyar. İtirazı olan varsa konuşsun ona göre ayarlarız takvimi
![]()
Süper kahraman dizisi deyip durdun adam süper kahraman dizisiyle geldi şimdi de onu beğendiremiyoruz sana ne cinssin yaÇağatay zibidisiyle vakit harcayacağıma @dreamy gibi Bu konudakı diziyi izlerim Bellamıy var en azından![]()
![]()
@xemrexxx
Tek battaniye altından @kerem @Harunnn60 izliyor![]()
![]()
Sen yokken işi ilerlettiler Harunu kurtaramadık alamancıdan
![]()
1 haftalık geçikmeli izleyebiliriz?Ortak karar verilmiştir. Protector izliyoruz beraberŞu an benim izlediğim bir dizi yok. İlk gününden itibaren bana uyar. İtirazı olan varsa konuşsun ona göre ayarlarız takvimi
![]()
@destere de izleyecekmiş. Hazar var diyeÇağatay zibidisiyle vakit harcayacağıma @dreamy gibi Bu konudakı diziyi izlerim Bellamıy var en azından![]()
![]()
@xemrexxx
![]()
![]()
Link bulamam diye mi korkuyor ne?Süper kahraman dizisi deyip durdun adam süper kahraman dizisiyle geldi şimdi de onu beğendiremiyoruz sana ne cinssin ya![]()
Süper kahraman dizisi deyip durdun adam süper kahraman dizisiyle geldi şimdi de onu beğendiremiyoruz sana ne cinssin ya![]()
Aaa tamam bakarız beleş olursa kötü adamı tutarak1 haftalık geçikmeli izleyebiliriz?
@destere de izleyecekmiş. Hazar var diyeHayır kıza aşık olacak sen kalıcaksın sap gibi
Şimdi bu mesajımı görünce sana yağ yakmak için Hazar'a mundar çiğer muamelesi yapar
Link bulamam diye mi korkuyor ne?İlk ay da ücretsiz. Bir aya bitiririz zaten
![]()
Bedava bedava merak etme
Ortak bölüm haftasıydı bu hafta bu arada CW deBedava bedava merak etmeHiç bi yere düşmese bile netflix ilk ay ücretsiz
![]()
Kıyafetleri gölerimi yoracak
Arrow biraz değişik durmuş gerçekten flash kostumundeKıyafetleri gölerimi yoracakFlash'ın kıyafeti Arrow'a dar, Arrow'un kıyafeti Flash'a bol gelmiştir
![]()
OOOO harika bi haberArrow biraz değişik durmuş gerçekten flash kostumunde@DarkLegenD @mrt-06
Batmanın Kardeşide vardı ayrıdan dizi yapılacakmış Batmanın kuzenine izleriz![]()
![]()
@xemrexxx @MasacRE- @Harunnn60 @Maskeli Fedai @turkuazz
![]()
Batmanı göstermiyorlar nedense ama kuzenine olucakmış dizide onunda reklamını yaptılarOOOO harika bi haberCW'dan soğucam yoksa bu gidişle. 3 sezondur bana dizi yapmıyorlar. Arrow'un kostumunu önune gelen giydiği için yadırgamam da Flash kostumu gerçekten tuhaf durmuştur. Barry ince zayıf bişey. Oliver kalıplı izbandut
![]()
İyi tamam öyle yapalım1 haftalık geçikmeli izleyebiliriz?
@destere de izleyecekmiş. Hazar var diyeHayır kıza aşık olacak sen kalıcaksın sap gibi
Şimdi bu mesajımı görünce sana yağ yakmak için Hazar'a mundar çiğer muamelesi yapar
![]()
En baştan beri öyleydi zaten.Çağatay zibidisiyle vakit harcayacağıma @dreamy gibi Bu konudakı diziyi izlerim Bellamıy var en azından![]()
![]()
@xemrexxx
![]()
![]()
You dizisini izleyelim güzel bir diziye benziyor![]()
Ortak karar verilmiştir. Protector izliyoruz beraberŞu an benim izlediğim bir dizi yok. İlk gününden itibaren bana uyar. İtirazı olan varsa konuşsun ona göre ayarlarız takvimi
![]()
5x10
Dizi beni kazanmaya başladı bu bölümle. ?
Hala Octavia-Diyoza ittifakı göreceğimizi düşünüyorum.
Octavia sen nasıl bir canavara dönüştün ya, kız savaşmakla besleniyor sanki. Alglerin hepsini yaktı bildğin savaşa girmek için.
Çağatay zibidisiyle vakit harcayacağıma @dreamy gibi Bu konudakı diziyi izlerim Bellamıy var en azından ?A@xemrexxx
Tek battaniye altından @kerem @Harunnn60 izliyor ?ASen yokken işi ilerlettiler Harunu kurtaramadık alamancıdan
![]()
1 haftalık geçikmeli izleyebiliriz?
![]()
6.sezon başlamadan kalan bölümleri bitireyim dedim acaba hangi bölümde kalmıştım unuttumEn baştan beri öyleydi zaten.Sen kuytu köşede fokun gelmesini beklemeye devam et.
![]()