5.Sezon başlamasına bir kaç gün kala 4 ü tamamlamıştım şimdide 5 İ tamalarım 6 da seneye kalır 7 başlangıcınaHa iyi 4. sezonu izlemişsin. Ben yanlış hatırlıyormuşum. ?
5.Sezon başlamasına bir kaç gün kala 4 ü tamamlamıştım şimdide 5 İ tamalarım 6 da seneye kalır 7 başlangıcınaHa iyi 4. sezonu izlemişsin. Ben yanlış hatırlıyormuşum. ?
kız 6.sezon başladı 6x1 6x2 yi izledim 10.sezona gidecek ka konu bulmuşlar @Forumdash @mrt-06 @dreamy @turkuazz @serhatt @DarkLegenD5.Sezon başlamasına bir kaç gün kala 4 ü tamamlamıştım şimdide 5 İ tamalarım 6 da seneye kalır 7 başlangıcına
30 Nisan'da değil miydi bölüm? 😱kız 6.sezon başladı 6x1 6x2 yi izledim 10.sezona gidecek ka konu bulmuşlar @Forumdash @mrt-06 @dreamy @turkuazz @serhatt @DarkLegenD
bilmiyorum sızdırıldı diyolla30 Nisan'da değil miydi bölüm? 😱
Gerçekten de öyle. İyi de nasıl oluyor böyle bir şey? Daha 26 gün var (4 Nisan'da yüklenmiş) yayın tarihine. Ben HD izlemek için bir süre daha bekleyeceğim.bilmiyorum sızdırıldı diyolla
Şu anda izlemem gereken başka diziler var bekleyeceğim 30 Nisan’ı.kız 6.sezon başladı 6x1 6x2 yi izledim 10.sezona gidecek ka konu bulmuşlar @Forumdash @mrt-06 @dreamy @turkuazz @serhatt @DarkLegenD
Şu anda izlemem gereken başka diziler var bekleyeceğim 30 Nisan’ı.
Gerçekten de öyle. İyi de nasıl oluyor böyle bir şey? Daha 26 gün var (4 Nisan'da yüklenmiş) yayın tarihine. Ben HD izlemek için bir süre daha bekleyeceğim.
Ayy nasıl heyecanlı sen bir görsen.
Son yayınlanan bölümün fragmanına bak.
Aaa oyunu diyorsun tamam onu izleyecez zaten ben oynayamıyorum izleyelim bari @MasacRE Kıskanmıs
Heycandan kalpten giderim ogün kesin @Çiğdem
destere'den onay aldın mı bakayım sen
5.sezona octavia damga vurdu
Gerçekten de öyle. İyi de nasıl oluyor böyle bir şey? Daha 26 gün var (4 Nisan'da yüklenmiş) yayın tarihine. Ben HD izlemek için bir süre daha bekleyeceğim.
6.sezon cok iyi gidiyi @destere yi harunun; Çiğdemli @serhatt in bedeninde geri getirmeyi öğrendim dizidenŞu anda izlemem gereken başka diziler var bekleyeceğim 30 Nisan’ı.
Bedenini feda mi ediyon 😱çiğdemi geri getirde ne şekilde getirirsen getir
bedenimi kimlere kimlere feda ettim Çiğdeme mi etmiycem @xBUGRAxBedenini feda mi ediyon 😱
Ne mağarası Osmanlı döneminde yaşıyorLa Casa zaten son zamanların en popüler dizisi, duymayan mı var sanki. Öyle bir dizi duymadım diyen insan mağarada yaşıyordur
çiğdemi geri getirde ne şekilde getirirsen getir
Bedenini feda mi ediyon 😱
Hhahah büyücü @xemrexxx dediğini yaptı ayoll onun forumun bin yaşındakı büyücü oldunu zaten biliyorduk fotosunu paylaşıyorduk @mrt-06 @Forumdash @Harunnn60 @cookies @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @xBUGRAx @MEnes @Yiğitt @sokak sanati @Aserat @DarkLegenD @serhattbedenimi kimlere kimlere feda ettim Çiğdeme mi etmiycem @xBUGRAx
Kız bak senin geri gelmen için bedenimi feda ettim, bu forumda seni en çok seven benmişim kıymetini bil, kimse böyle fedakarlıklar yapmaz senin içinHhahah büyücü @xemrexxx dediğini yaptı ayoll onun forumun bin yaşındakı büyücü oldunu zaten biliyorduk fotosunu paylaşıyorduk @mrt-06 @Forumdash @Harunnn60 @cookies @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @xBUGRAx @MEnes @Yiğitt @sokak sanati @Aserat @DarkLegenD @serhatt
Ama destere bu vucutla hala beni sevmeye devam eder mi onu bilemedim ayoll