Ben sizin oy çoğunlunuza uydum ayoll ama sen elitede bize uymadın ?A
Doğru olanı diyorum 🙂
Aaaa şunlara derslerini göster abiciğim
Aferin sonunda Youtube'da dakika linki vermeyi öğrenmişsinAaaa şunlara derslerini göster abiciğim ?A
Videoyu baslatın sadece forumdash gelecek @xemrexxx @Harunnn60 @MasacRE
Telif veriyorlar kesinceAferin sonunda Youtube'da dakika linki vermeyi öğrenmişsin
Aaa sen yabancı dizi ekibi konusunda da dolduruyordun @Harunnn60 ı @ForumdashBizim oyumuz 1 sayılıyorsa destere'ninki 10 sayılıyor herhalde, nedense hep tam destere söylediği sırada oluşuyor bu oy çokluğu çünkü
Belki kızdırırız da gelir
Yok hep şu dakikayı açın diye söylüyordun da, şimdi direk dakikanın linkini atmışsın onu diyorumTelif veriyorlar kesince
Aaaa şunlara derslerini göster abiciğim ?A
Videoyu baslatın sadece forumdash gelecek @xemrexxx @Harunnn60 @MasacRE
Aaa evet şurada @Harunnn60 ın destere ile bize kızdığı sahne var kesiyorum kesiyorum telif geliyor sonra dakıakdan baslatmayı araştırıp öğrendim daha kolay oluyor @Forumdash @Harunnn60Yok hep şu dakikayı açın diye söylüyordun da, şimdi direk dakikanın linkini atmışsın onu diyorum
Hhahaha @Harunnn60 @MasacRE @xemrexxx beni sıkıstırıdınız zamanlarda artık forumdash abiciğimi çağrıcam
Resmi editledim kız Bu aldiğin kesik öbürü fullHhahaha @Harunnn60 @MasacRE @xemrexxx beni sıkıstırıdınız zamanlarda artık forumdash abiciğimi çağrıcam ?A
Hortlak gibi çıkmıssın ben bile korktum @xemrexxx @MasacRE @Harunnn60 düşünsün artıkResmi editledim kız Bu aldiğin kesik öbürü full
Belki de @destere dir mezardan fırlamiştir
Bugün tellioğları sefferoğları yer değiştirdi @xemrexxx @Harunnn60 a sen bana döndünBelki de @destere dir mezardan fırlamiştir
İki bölümü izleyelim evet
Anca bunu izle zaten
Şu ocsar şeyleri bitsin buna da başlarız @Forumdash da heyecanlandı hazırİki bölümü izleyelim evet ?A