Ayy nasıl heyecanlı sen bir görsen.Anca bunu izle zaten
Son yayınlanan bölümün fragmanına bak.
Ayy nasıl heyecanlı sen bir görsen.Anca bunu izle zaten
Aaa oyunu diyorsun tamam onu izleyecez zaten ben oynayamıyorum izleyelim bari @MasacRE KıskanmısŞu ocsar şeyleri bitsin buna da başlarız @Forumdash da heyecanlandı hazır
Heycandan kalpten giderim ogün kesin @ÇiğdemŞu ocsar şeyleri bitsin buna da başlarız @Forumdash da heyecanlandı hazır
destere'den onay aldın mı bakayım senAaa oyunu diyorsun tamam onu izleyecez zaten ben oynayamıyorum izleyelim bari @MasacRE Kıskanmıs
Aman yok kalsın oyun izlemeyi sevmiyorum benAyy nasıl heyecanlı sen bir görsen.
Son yayınlanan bölümün fragmanına bak.
@Forumdash forumdash fprumdash 3 kere diyince geliyor @Harunnn60destere'den onay aldın mı bakayım sen
Ayool diyaloglu bildiğin zati. Çizgi dizi gibi düşünAman yok kalsın oyun izlemeyi sevmiyorum ben
İşte senin şu kalite anlayışın. ?Heycandan kalpten giderim ogün kesin @Çiğdem
Sen oynasan gruptaki tüm kadın üyeleri öldürürsün sanırımAaa oyunu diyorsun tamam onu izleyecez zaten ben oynayamıyorum izleyelim bari @MasacRE Kıskanmıs
Çizgi dizi de izlemiyorum çocuk muyum benAyool diyaloglu bildiğin zati. Çizgi dizi gibi düşün
Avatarındakı kızı sevdim ama sanada yakısmıs uyumu narinliğiSen oynasan gruptaki tüm kadın üyeleri öldürürsün sanırım
Öv beniİşte senin şu kalite anlayışın. ?
Eee o başrol bir zahmet sev yani Aynen bende çok seviyorum. Anime bitsin başlıyoruz ona göreAvatarındakı kızı sevdim ama sanada yakısmıs uyumu narinliği ?A
Çizgi dizi de izlemiyorum çocuk muyum ben
Öv beni ?A
Ramazanda izleyelim diyordu harun birlikte izleriz @Harunnn60 a dedim kendin yap hem para kazanırsınSen oynasan gruptaki tüm kadın üyeleri öldürürsün sanırım
Zaten 4 sezon var her türlü ramazana kalır. Son bölümlerin türkçe altyazısı çıkmadı çünkü. Daha bitmedi de final sezonu.Ramazanda izleyelim diyordu harun birlikte izleriz @Harunnn60 a dedim kendin yap hem para kazanırsın ?A
@Forumdash Düştüğü kuyuda kaldı sanırım @MasacREZaten 4 sezon var her türlü ramazana kalır. Son bölümlerin türkçe altyazısı çıkmadı çünkü. Daha bitmedi de final sezonu.
Niye sen yanıma geliyordun bana yardım için@Forumdash Düştüğü kuyuda kaldı sanırım @MasacRE
Orayı almamıssın Ben sana bakarım seve seve sen yeterki çağdırğmda hortla gel ağaçların arkasından deyneğinle @Harunnn60 @MasacRENiye sen yanıma geliyordun bana yardım için
5.sezona octavia damga vurdu5x5 ten 5x13 e ka 2 günde bitirdim çok sürükleyici olmuş tüm sezon octavia aşkımla dolu
sezonun ilk 5 bölümü : 8 point
6-10 bölüm arası : 8.2 point
11-12. bölümler: 8.5 point
13.bölüm: 9.5 point
ilk defa bir sezon finali merak uyandırdı dizininşunu görünce @MasacRE @Sherlock @Doğu @DarkLegenD @MEnes e de diziyi izleme aşkı gelecektir eminim ki gelmezse zaten gitsinler yumoş @destere nin yanınamonty ve harper ın ölmesi kötü oldu herkesi uyutup 50 yıl yaşadılar gemide çok duygusaldı finn- jasper- mont - harper derken ilk sezonki kadrodan octavia-clarke ve bellamy kaldı bir tek
mc creary öldü mü anlamadım clarke ayağıyla kafasını ezdi gibi bakalım yaşicek mi
abby ve kane gereksiz olmaya başladılar çift olarak ölselerdi iyi olurdu ; kane yaralıydı uyutulmadan önce inşallah kurtulmaz
madi ile monty& harper ın oğlu ileride çift olur gibi
ındra kendi gibi kızını da adam gibi yetiştirmiş tam bir görev adamı / kadını gaia
echo ya clarkeden daha çok kanım ısındı işin başına geçmeli
octavia tüm sezon yönetti son bölümde çöktü kızcağıza bunları abby vb. yaptırdı akıl verdi yazık oldu
Ekli dosyayı görüntüle 65002Ekli dosyayı görüntüle 65003Ekli dosyayı görüntüle 65004
@Forumdash @serhatt @mrt-06 @Dosi @vadikızı @ozgur2113 @turkuazz @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @kerem
Ha iyi 4. sezonu izlemişsin. Ben yanlış hatırlıyormuşum. ?4 ü izledim bu 5 i izlemedim işte @xemrexxx gibi bir başlarsam bitirmesi kolayda başlaması mesele işte ?A