Sen rahatsız önceki sezonu izlemiştinDaha bakmadım yeni sezonabakalım nasıl olacak yeni sezon hayırlı olsun
![]()
Aaa henüz sen de geçmedin demek3 bölümüm kaldı. İzleyip geçeceğim.![]()
Bir izleyince bölüm bitiyor aslındaSen rahatsız önceki sezonu izlemiştin![]()
![]()
![]()
Aaa bir başlasam 2 güne bitiririm ama işte insan üşeniyorBir izleyince bölüm bitiyor aslında![]()
Bir baktığında bölümlerin hepsi izleniliyor ama işte üşengeçlikten bölümler kalıyor bu şekilde iki diziyi yarıda bıraktımAaa bir başlasam 2 güne bitiririm ama işte insan üşeniyor![]()
Dün bir bölüm daha izledim.Aaa henüz sen de geçmedin demekİyi sen o 3 bölümü izleyene kadar sezonu hallederim ben
![]()
![]()
![]()
Aaa biz sen yokken @destere @Forumdash falan dünyaya açıldık dizi heyeti kurupDün bir bölüm daha izledim.Sonlara doğru açıldı hele Oktavia'nın dövüştüğü bölüm efsaneydi.
@turkuazz
La Pasacel mi neydi onu mu diyorsın.Aaa biz sen yokken @destere @Forumdash falan dünyaya açıldık dizi heyeti kurup
İspanyol dizi izledik Soygun mutlaka sanada öneririm forumun hit dizisi olduSonra Kore dizilerine meraks ardık 2 tane Kore dizisi izledik haftalık diziler birikti halıyle
![]()
Aaa tam onu diyorumLa Pasacel mi neydi onu mu diyorsın.Abim izliyor şuan onu yanımda.
![]()
Ben korktum o diziden maskeler korkunç zaten küçüklükten beri korkarım öyle maskeli şeylerden.Aaa tam onu diyorumO kütük nasıl keşfetmiş o diziyi 😱 Kütük bey @MasacRE- sen üstüne alınma sana demedim
![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa evet pala bıyıklı maskeler vardıBen korktum o diziden maskeler korkunç zaten küçüklükten beri korkarım öyle maskeli şeylerden.Abime de sevgilisi önermiş galiba kendi bulmamış yani.
![]()
La Casa zaten son zamanların en popüler dizisi, duymayan mı var sanki. Öyle bir dizi duymadım diyen insan mağarada yaşıyordurAaa tam onu diyorumO kütük nasıl keşfetmiş o diziyi 😱 Kütük bey @MasacRE- sen üstüne alınma sana demedim
![]()
![]()
![]()
Kütükleri bile çekmiş helal olsun vllaLa Casa zaten son zamanların en popüler dizisi, duymayan mı var sanki. Öyle bir dizi duymadım diyen insan mağarada yaşıyordur![]()