İnşallah. Allah bu güzel kalbine güzel bir ömür nasip eder umarım.Aaa bakalım cnm o konuda zaten çok seçici davranıyorum hayırlı bir yer gönlüme göre bulucağımı düşünüyorum bende
İnşallah. Allah bu güzel kalbine güzel bir ömür nasip eder umarım.Aaa bakalım cnm o konuda zaten çok seçici davranıyorum hayırlı bir yer gönlüme göre bulucağımı düşünüyorum bende
Amin cnm hepimizinİnşallah. Allah bu güzel kalbine güzel bir ömür nasip eder umarım.
Ben çocuğumu @MasacRE-'nin çocuğuyla arkadaş etmem. Kötü örnek olur babası ne ki çocuğu ne çıkacak.Amin cnm hepimizin
Belki bir gün çocuklarımızla foruma gireriz forum hiç kapanmazsa tabi
Sonra çocuklar babalar kavgaya tutuşuruz Cennet Mahallesi gibi olur.Çocuğun şey desin @MasacRE- nin çocuğuna senin baban kütükmüydü desin
Çocuklarımızın forumda bizim yerimize oldunu düşününce hep aklıma aynı şey geliyor @destere nin oğlu benim kızıma sarkıntılık eder @xemrexxx in oğlu bizim çocuklarla uğraşır @Harunnn60 ın oğluda onlara sitem ederSonra çocuklar babalar kavgaya tutuşuruz Cennet Mahallesi gibi olur.
Korku filmi gibi. Nesiller boyu böyle devam ediyormuş falan.Çocuklarımızın forumda bizim yerimize oldunu düşününce hep aklıma aynı şey geliyor @destere nin oğlu benim kızıma sarkıntılık eder @xemrexxx in oğlu bizim çocuklarla uğraşır @Harunnn60 ın oğluda onlara sitem eder
Hayret beni de bir hayaline katmışsın ilk tefaÇocuklarımızın forumda bizim yerimize oldunu düşününce hep aklıma aynı şey geliyor @destere nin oğlu benim kızıma sarkıntılık eder @xemrexxx in oğlu bizim çocuklarla uğraşır @Harunnn60 ın oğluda onlara sitem eder
@xemrexxx in dediği doğru çıkıyor ozaman
ilk 20 dk yi cigdem izlemesin çatlar son sahnede de bir Queen var @Forumdash13 bölüm zaten hemen biter istersen yarın başla ablacım veya bu gece. Aslında ramazanda da izlenir öyle seks sahnesi yoktu bu sezon.
Bellamy ve Clarke yatsın artık fanlar olarak çok istiyoruz.ilk 20 dk yi cigdem izlemesin çatlar son sahnede de bir Queen var @Forumdash
Bellamy başkasını bulmuş bakalım Clarke ne tepki verecekBellamy ve Clarke yatsın artık fanlar olarak çok istiyoruz.
Niye spoi veritorsun ben daha 4x12'deyim.Bellamy başkasını bulmuş bakalım Clarke ne tepki verecek
Niye spoi veritorsun ben daha 4x12'deyim.
Aaa sen bunu bilmiyorsun ayoll sürekli böyle spoiler verip duruyorBellamy başkasını bulmuş bakalım Clarke ne tepki verecek
ayol sağda solda oynaşacağına bölümleri izle sen deAaa sen bunu bilmiyorsun ayoll sürekli böyle spoiler verip duruyor
Gölgeli bir dizi izliyoruz hemen yeni bölümlerden yatak sahneleri paylaşıyor daha izlemedimiz halde
Aaa 4-5-6 izledim yorum yapacam şimdi bakarsınayol sağda solda oynaşacağına bölümleri izle sen de
senin alec oğlan iyice yollu oldu başka erkeklere de bakıyor artık çekik gözlü büyücüyü aldatacak gibiAaa 4-5-6 izledim yorum yapacam şimdi bakarsın
Hahaha Aaa Büyücüye tekmeyi atsa keşke ama o şarısın adama da yüz vermesin özüne dönsünsenin alec oğlan iyice yollu oldu başka erkeklere de bakıyor artık çekik gözlü büyücüyü aldatacak gibi
bu sefer daha yaşlı birini buldu olgun herifleri seviyorHahaha Aaa Büyücüye tekmeyi atsa keşke ama o şarısın adama da yüz vermesin özüne dönsün
Bu sezon çok iyi gidiyor diğer izlemeyenler utansınbu sefer daha yaşlı birini buldu olgun herifleri seviyor
Aaa ilk defa değil ama sen iyi mesajları görmedin için Harun efendi Asıl sana hayret ayoll görmüşsünHayret beni de bir hayaline katmışsın ilk tefa