Şaşırttım dimiAaa ilk defa değil ama sen iyi mesajları görmedin için Harun efendi![]()
![]()
Asıl sana hayret ayoll görmüşsün
![]()
![]()
![]()
Şaşırttım dimiAaa ilk defa değil ama sen iyi mesajları görmedin için Harun efendi![]()
![]()
Asıl sana hayret ayoll görmüşsün
![]()
![]()
![]()
@xemrexxx e ne soru soruyorsun gelir şimdi görselli diziyi anlatır sana
Artık güncele yetiştim sorun değil.
5.sezona başlamışsın çok iyi daha 5.sezonu bakmadım sanırım 3 bölümü yayınlanmış
Aaa sen bakmadın mı o zaman hiç spoi vermiyim.5.sezona başlamışsın çok iyi daha 5.sezonu bakmadım sanırım 3 bölümü yayınlanmış![]()
Aaa yeni bölüm 2 tane verildi demek az kaldı 5.sezona geçecem yakındaArtık güncele yetiştim sorun değil.![]()
Aaaa başladın mı izlemeye. 😱Aaa yeni bölüm 2 tane verildi demek az kaldı 5.sezona geçecem yakında![]()
Yok daha bakmadım 5.sezona 3.bölümü de yayınlanmış dizinin ama fırsat bulunca bakarım ayrıca 6.sezon onayı alması 5.sezonu rahat izlemeye yol açacakAaa sen bakmadın mı o zaman hiç spoi vermiyim.![]()
Aynen, bu sezon biter diye üzülüyordum artık rahat rahat izleriz.Yok daha bakmadım 5.sezona 3.bölümü de yayınlanmış dizinin ama fırsat bulunca bakarım ayrıca 6.sezon onayı alması 5.sezonu rahat izlemeye yol açacak![]()
5.sezon yayınlanmışken birde sezon onayı alması bonus oldu diziyeAynen, bu sezon biter diye üzülüyordum artık rahat rahat izleriz.![]()
Ah birde 13 değil de 22 bölüm olsa sezonları.5.sezon yayınlanmışken birde sezon onayı alma bonus oldu diziye![]()
Hiç çaktırmıyorsun insan bir iki yorum yapar ben severim biliyorsun dizi yorumlarını okumayı .4.Sezonu izliyorum![]()
Yeni sezonu olduğundan onu yorumsuz götürüyorum toplu değerlendiririm cnmHiç çaktırmıyorsun insan bir iki yorum yapar ben severim biliyorsun dizi yorumlarını okumayı .![]()
22 baya çok bazı dizilerde3.sezonu hala bitiremedim 22 çok Original için zaten.![]()
5.sezonda durdum 3 bölüm yayınlandı bir türlü bölümleri bakamadım 5.sezona bu defa ben bakmıyorumYeni sezonu olduğundan onu yorumsuz götürüyorum toplu değerlendiririm cnm![]()
![]()
![]()