Şaşırttım dimiAaa ilk defa değil ama sen iyi mesajları görmedin için Harun efendi Asıl sana hayret ayoll görmüşsün
Şaşırttım dimiAaa ilk defa değil ama sen iyi mesajları görmedin için Harun efendi Asıl sana hayret ayoll görmüşsün
@xemrexxx e ne soru soruyorsun gelir şimdi görselli diziyi anlatır sana
Artık güncele yetiştim sorun değil.@xemrexxx e ne soru soruyorsun gelir şimdi görselli diziyi anlatır sana
5.sezona başlamışsın çok iyi daha 5.sezonu bakmadım sanırım 3 bölümü yayınlanmış
Aaa sen bakmadın mı o zaman hiç spoi vermiyim.5.sezona başlamışsın çok iyi daha 5.sezonu bakmadım sanırım 3 bölümü yayınlanmış
Aaa yeni bölüm 2 tane verildi demek az kaldı 5.sezona geçecem yakındaArtık güncele yetiştim sorun değil.
Aaaa başladın mı izlemeye. 😱Aaa yeni bölüm 2 tane verildi demek az kaldı 5.sezona geçecem yakında
Yok daha bakmadım 5.sezona 3.bölümü de yayınlanmış dizinin ama fırsat bulunca bakarım ayrıca 6.sezon onayı alması 5.sezonu rahat izlemeye yol açacakAaa sen bakmadın mı o zaman hiç spoi vermiyim.
Aynen, bu sezon biter diye üzülüyordum artık rahat rahat izleriz.Yok daha bakmadım 5.sezona 3.bölümü de yayınlanmış dizinin ama fırsat bulunca bakarım ayrıca 6.sezon onayı alması 5.sezonu rahat izlemeye yol açacak
5.sezon yayınlanmışken birde sezon onayı alması bonus oldu diziyeAynen, bu sezon biter diye üzülüyordum artık rahat rahat izleriz.
Ah birde 13 değil de 22 bölüm olsa sezonları.5.sezon yayınlanmışken birde sezon onayı alma bonus oldu diziye
Hiç çaktırmıyorsun insan bir iki yorum yapar ben severim biliyorsun dizi yorumlarını okumayı .4.Sezonu izliyorum
Yeni sezonu olduğundan onu yorumsuz götürüyorum toplu değerlendiririm cnmHiç çaktırmıyorsun insan bir iki yorum yapar ben severim biliyorsun dizi yorumlarını okumayı .
22 baya çok bazı dizilerde3.sezonu hala bitiremedim 22 çok Original için zaten.
5.sezonda durdum 3 bölüm yayınlandı bir türlü bölümleri bakamadım 5.sezona bu defa ben bakmıyorumYeni sezonu olduğundan onu yorumsuz götürüyorum toplu değerlendiririm cnm