İnşallah. Allah bu güzel kalbine güzel bir ömür nasip eder umarım.Aaa bakalım cnm o konuda zaten çok seçici davranıyorum hayırlı bir yer gönlüme göre bulucağımı düşünüyorum bende![]()
İnşallah. Allah bu güzel kalbine güzel bir ömür nasip eder umarım.Aaa bakalım cnm o konuda zaten çok seçici davranıyorum hayırlı bir yer gönlüme göre bulucağımı düşünüyorum bende![]()
Amin cnm hepimizinİnşallah. Allah bu güzel kalbine güzel bir ömür nasip eder umarım.![]()
Ben çocuğumu @MasacRE-'nin çocuğuyla arkadaş etmem. Kötü örnek olur babası ne ki çocuğu ne çıkacak.Amin cnm hepimizin
Belki bir gün çocuklarımızla foruma gireriz forum hiç kapanmazsa tabi![]()
![]()
![]()
Çocuklarımızın forumda bizim yerimize oldunu düşününce hep aklıma aynı şey geliyorSonra çocuklar babalar kavgaya tutuşuruz Cennet Mahallesi gibi olur.
![]()
Korku filmi gibi.Çocuklarımızın forumda bizim yerimize oldunu düşününce hep aklıma aynı şey geliyor@destere nin oğlu benim kızıma sarkıntılık eder
@xemrexxx in oğlu bizim çocuklarla uğraşır
@Harunnn60 ın oğluda onlara sitem eder
![]()
![]()
![]()
Hayret beni de bir hayaline katmışsın ilk tefaÇocuklarımızın forumda bizim yerimize oldunu düşününce hep aklıma aynı şey geliyor@destere nin oğlu benim kızıma sarkıntılık eder
@xemrexxx in oğlu bizim çocuklarla uğraşır
@Harunnn60 ın oğluda onlara sitem eder
![]()
![]()
![]()
ilk 20 dk yi cigdem izlemesin çatlar13 bölüm zaten hemen biter istersen yarın başla ablacım veya bu gece.Aslında ramazanda da izlenir öyle seks sahnesi yoktu bu sezon.
![]()
Bellamy ve Clarke yatsın artık fanlar olarak çok istiyoruz.
Bellamy başkasını bulmuş bakalım Clarke ne tepki verecekBellamy ve Clarke yatsın artık fanlar olarak çok istiyoruz.![]()
Niye spoi veritorsun ben daha 4x12'deyim.Bellamy başkasını bulmuş bakalım Clarke ne tepki verecek![]()
Niye spoi veritorsun ben daha 4x12'deyim.![]()
Aaa sen bunu bilmiyorsun ayoll sürekli böyle spoiler verip duruyorBellamy başkasını bulmuş bakalım Clarke ne tepki verecek![]()
ayol sağda solda oynaşacağına bölümleri izle sen deAaa sen bunu bilmiyorsun ayoll sürekli böyle spoiler verip duruyor
Gölgeli bir dizi izliyoruz hemen yeni bölümlerden yatak sahneleri paylaşıyor daha izlemedimiz halde![]()
![]()
![]()
Aaa 4-5-6 izledim yorum yapacam şimdi bakarsınayol sağda solda oynaşacağına bölümleri izle sen de![]()
senin alec oğlan iyice yollu oldu başka erkeklere de bakıyor artık çekik gözlü büyücüyü aldatacak gibiAaa 4-5-6 izledim yorum yapacam şimdi bakarsın![]()
![]()
![]()
Hahaha Aaa Büyücüye tekmeyi atsa keşke ama o şarısın adama da yüz vermesin özüne dönsünsenin alec oğlan iyice yollu oldu başka erkeklere de bakıyor artık çekik gözlü büyücüyü aldatacak gibi![]()
bu sefer daha yaşlı birini buldu olgun herifleri seviyorHahaha Aaa Büyücüye tekmeyi atsa keşke ama o şarısın adama da yüz vermesin özüne dönsün![]()
![]()
![]()
Bu sezon çok iyi gidiyor diğer izlemeyenler utansınbu sefer daha yaşlı birini buldu olgun herifleri seviyor![]()
Aaa ilk defa değil ama sen iyi mesajları görmedin için Harun efendiHayret beni de bir hayaline katmışsın ilk tefa![]()
![]()