Ben en iyisi yeni bir fantastik dizi yazayım yazık Masacre CW'den mahrum kalıyor bari ben bu kaliteyi okutturayım. Sevaptır.![]()
Yani bak sen bile onlar kadar dizi yazabiliyorsun düşün artık ne kadar berbatlar
Ben en iyisi yeni bir fantastik dizi yazayım yazık Masacre CW'den mahrum kalıyor bari ben bu kaliteyi okutturayım. Sevaptır.![]()
Ben de GoT'un ilk 11 bölümünü yazabilirim.Yani bak sen bile onlar kadar dizi yazabiliyorsun düşün artık ne kadar berbatlar![]()
Senin aklın fikrin şeyde olduğundan, güzelim dizinin de o kısımlarına odaklanıyorsun. Biraz dizinin diğer taraflarını takip etsen ne kadar iyi bir iş olduğunu anlardınBen de GoT'un ilk 11 bölümünü yazabilirim.
![]()
O bölümlerde sadece 'şey'ler yaşandığı için aklımda o tarafı kalmış dizinin. Sen ne izledin 11 bölümde, hadi anlat?Senin aklın fikrin şeyde olduğundan, güzelim dizinin de o kısımlarına odaklanıyorsun. Biraz dizinin diğer taraflarını takip etsen ne kadar iyi bir iş olduğunu anlardın![]()
Ha işim yok oturup sana dizi anlatacağım, sen anlayamamışsan ben ne yapayımO bölümlerde sadece 'şey'ler yaşandığı için aklımda o tarafı kalmış dizinin. Sen ne izledin 11 bölümde, hadi anlat?
Hâlâ cevap veriyor bir de utanmadan, yüzsüz.Ha işim yok oturup sana dizi anlatacağım, sen anlayamamışsan ben ne yapayım![]()
Oo efsane Sinan Engin avatarına dönüş yapmışsın, hayırlı olsunHâlâ cevap veriyor bir de utanmadan, yüzsüz.
En iyi avatarlı üye kategorisinde bana oy ver, hak ediyorum artık.Oo efsane Sinan Engin avatarına dönüş yapmışsın, hayırlı olsun![]()
Ben hiç liste yapmadım o etkinlikte, yapmayı da düşünmüyorumEn iyi avatarlı üye kategorisinde bana oy ver, hak ediyorum artık.
Elimde kalacak diyeceğim dev gibisin, nasıl etkisiz hale getirsek bu odunu acaba.@Çiğdem-
Yani bak sen bile onlar kadar dizi yazabiliyorsun düşün artık ne kadar berbatlar![]()
Aaa bu ne ayoll her konuda senle uğraşmış bu kütükBen şimdi ağzımı bozmayayım ablam gelince sana haddini bildirir.
@Çiğdem-
Daha yeni oradan geldim dur la
uzak dursun aman