CW The 100 - 5. Sezon Yorumları

Ben en iyisi yeni bir fantastik dizi yazayım yazık Masacre CW'den mahrum kalıyor bari ben bu kaliteyi okutturayım. Sevaptır. :A

Yani bak sen bile onlar kadar dizi yazabiliyorsun düşün artık ne kadar berbatlar :A

Yani bak sen bile onlar kadar dizi yazabiliyorsun düşün artık ne kadar berbatlar :A
Ben de GoT'un ilk 11 bölümünü yazabilirim.

vPA8N4.gif

Senin aklın fikrin şeyde olduğundan, güzelim dizinin de o kısımlarına odaklanıyorsun. Biraz dizinin diğer taraflarını takip etsen ne kadar iyi bir iş olduğunu anlardın :A
O bölümlerde sadece 'şey'ler yaşandığı için aklımda o tarafı kalmış dizinin. Sen ne izledin 11 bölümde, hadi anlat?

Elimde kalacak diyeceğim dev gibisin, nasıl etkisiz hale getirsek bu odunu acaba. :A @Çiğdem-

Ben en iyisi yeni bir fantastik dizi yazayım yazık Masacre CW'den mahrum kalıyor bari ben bu kaliteyi okutturayım. Sevaptır. :A

:bağır: Ben şimdi ağzımı bozmayayım ablam gelince sana haddini bildirir. :A @Çiğdem-
Daha yeni oradan geldim dur la
Aaa bu ne ayoll her konuda senle uğraşmış bu kütük
u075.gif
u075.gif
u075.gif

Kadın yap dizinde sonra @cookies i onun üstüne sal ayoll :A :A :A @serhatt bile imana gelmişti :F :F :F