CW The 100 - 5. Sezon Yorumları

Maşşllah tek tek haklıyorsun dizileri cnm 😱

The Originals , The 100 , Walking Dead tamamlamam lazım benimde inş :A :A :A
Şuanda da SPN'yi izliyorum ablacım onun da sezonunu tamamlayacam inş. :A

TWD elhamdüllilah başlama ateşi bekliyorum biriniz başlasanız ben de başlarım. :F @dreamy @MasacRE- @xemrexxx

TWD elhamdüllilah başlama ateşi bekliyorum biriniz başlasanız ben de başlarım. :F @dreamy @MasacRE- @xemrexxx

Başladım hala ikinci bölündeyim. :F Bir de hırslanmıştım @Çiğdem- 'e yetişmek için. :A @MasacRE- @xemrexxx

Biz @Forumdash la söve söve izledik çoktan, siz de beraber izleyin işte sonra @Çiğdem- le beraber tamamlarsınız :A

Yaaa beni Wampire Daires bile baydı 6. sezonu zar zor bitirdim 7'nin 5. dksında si.... deyip kapadım yani. :S TWD'ye nasıl dayanırım bilmiyorum. :F
Siz bizi dinlemeyip güzelim dizileri izlemeyin tabi, böyle sıkıla sıkıla izleyin şimdi dizilerinizi :A

Bak daha yeni izledim Elena'ya bağlama büyüsü yaptılar eğer arkadaşı ölürse kendisi uyanacak, arkadaşı yaşarsa ölene kadar uyuyacak... Biz ne senaryolarla doruklara çıkıyoruz birde uyduruk diyorsun.. :A
Sihirli Annem ve Selena karışımı bir şey herhalde dizi, git onları izle daha iyi, en azından yerli ve milli :A

Fear The Walking Dead'e başlayın. SEKSTEN DAHA ZEVKLİ.
giphy.gif

Başladım hala ikinci bölündeyim. :F Bir de hırslanmıştım @Çiğdem- 'e yetişmek için. :A @MasacRE- @xemrexxx

Biz @Forumdash la söve söve izledik çoktan, siz de beraber izleyin işte sonra @Çiğdem- le beraber tamamlarsınız :A
9.Bölümde mi neyim devam edecem bende ama bakalım :A

Aaa şu Kütük beyi CW Konularına çağırmamak lazım kalitemizi düşürüyor ayoll :A :A :A

Yaptım öyle bir hata, 2 sezon kadar izledim ama neyse ki çok geçmeden bıraktım :A Sonra bağlandın mı kopması zor oluyor ne kadar dandik bir dizi olursa olsun. Örnek TWD :A
Şu an babasını tokatlayacak kapasitede, ki tokatlıyor zaten. Size fazla gelir. An itibariyle sadece ben izliyorum diziyi. Erişilemez bir kalitedeyim.