Yaaa beni Wampire Daires bile baydı 6. sezonu zar zor bitirdim 7'nin 5. dksında si.... deyip kapadım yani. :S TWD'ye nasıl dayanırım bilmiyorum.Biz @Forumdash la söve söve izledik çoktan, siz de beraber izleyin işte sonra @Çiğdem- le beraber tamamlarsınız
Siz bizi dinlemeyip güzelim dizileri izlemeyin tabi, böyle sıkıla sıkıla izleyin şimdi dizileriniziYaaa beni Wampire Daires bile baydı 6. sezonu zar zor bitirdim 7'nin 5. dksında si.... deyip kapadım yani. :S TWD'ye nasıl dayanırım bilmiyorum.
Bir Vampire Daires birde The Flash bozdu onun dışında harika ilerliyor hepsi. CW evreninde olmaktan çok mutluyuz.Siz bizi dinlemeyip güzelim dizileri izlemeyin tabi, böyle sıkıla sıkıla izleyin şimdi dizilerinizi
İyi o zaman size uyduruk evreninizle mutluluklarBir Vampire Daires birde The Flash bozdu onun dışında harika ilerliyor hepsi. CW evreninde olmaktan çok mutluyuz.
Bak daha yeni izledim Elena'ya bağlama büyüsü yaptılar eğer arkadaşı ölürse kendisi uyanacak, arkadaşı yaşarsa ölene kadar uyuyacak... Biz ne senaryolarla doruklara çıkıyoruz birde uyduruk diyorsun..İyi o zaman size uyduruk evreninizle mutluluklar
Sihirli Annem ve Selena karışımı bir şey herhalde dizi, git onları izle daha iyi, en azından yerli ve milliBak daha yeni izledim Elena'ya bağlama büyüsü yaptılar eğer arkadaşı ölürse kendisi uyanacak, arkadaşı yaşarsa ölene kadar uyuyacak... Biz ne senaryolarla doruklara çıkıyoruz birde uyduruk diyorsun..
Biz @Forumdash la söve söve izledik çoktan, siz de beraber izleyin işte sonra @Çiğdem- le beraber tamamlarsınız
Fear The Walking Dead'e başlayın. SEKSTEN DAHA ZEVKLİ.Yaaa beni Wampire Daires bile baydı 6. sezonu zar zor bitirdim 7'nin 5. dksında si.... deyip kapadım yani. :S TWD'ye nasıl dayanırım bilmiyorum.
Biz @Forumdash la söve söve izledik çoktan, siz de beraber izleyin işte sonra @Çiğdem- le beraber tamamlarsınız
@Çiğdem- belki izleyip bitirmiştir, ona link atmıştım.Yaaa beni Wampire Daires bile baydı 6. sezonu zar zor bitirdim 7'nin 5. dksında si.... deyip kapadım yani. :S TWD'ye nasıl dayanırım bilmiyorum.
Fear The Walking Dead'e başlayın. SEKSTEN DAHA ZEVKLİ.
9.Bölümde mi neyim devam edecem bende ama bakalımBiz @Forumdash la söve söve izledik çoktan, siz de beraber izleyin işte sonra @Çiğdem- le beraber tamamlarsınız
CW ve kalite birbirinden çok uzak şeyler, olmayan bir şeyi düşüremem9.Bölümde mi neyim devam edecem bende ama bakalım
Aaa şu Kütük beyi CW Konularına çağırmamak lazım kalitemizi düşürüyor ayoll
Yaptım öyle bir hata, 2 sezon kadar izledim ama neyse ki çok geçmeden bıraktım Sonra bağlandın mı kopması zor oluyor ne kadar dandik bir dizi olursa olsun. Örnek TWDFear The Walking Dead'e başlayın. SEKSTEN DAHA ZEVKLİ.
Şu an babasını tokatlayacak kapasitede, ki tokatlıyor zaten. Size fazla gelir. An itibariyle sadece ben izliyorum diziyi. Erişilemez bir kalitedeyim.Yaptım öyle bir hata, 2 sezon kadar izledim ama neyse ki çok geçmeden bıraktım Sonra bağlandın mı kopması zor oluyor ne kadar dandik bir dizi olursa olsun. Örnek TWD
Babası ne ki oğlu ne olsun, al birini vur ötekineŞu an babasını tokatlayacak kapasitede, ki tokatlıyor zaten. Size fazla gelir. An itibariyle sadece ben izliyorum diziyi. Erişilemez bir kalitedeyim.
@mrt-06 Ufku açıldı CW dizilerinden mahrum kalanlar boşuna yaşıyor derlerya öyleCW ve kalite birbirinden çok uzak şeyler, olmayan bir şeyi düşüremem
CW dizilerinin tamamını bilmem ama The 100 kalitedir, izlenilesidir, izlenilmelidir.CW ve kalite birbirinden çok uzak şeyler, olmayan bir şeyi düşüremem