You dizisini izleyelim güzel bir diziye benziyorYabancı dizi bulun ayoll bu diziden Çağatay ve Hazar aktif oldu sürece izlenmez
You dizisini izleyelim güzel bir diziye benziyorYabancı dizi bulun ayoll bu diziden Çağatay ve Hazar aktif oldu sürece izlenmez
3 günün var sonra Protector'a başlıyoruz @Forumdash @Harunnn60
Niye tek battaniye altında izliyormuşuz Senin fantazilerin iyice artmiş ben yokken Herkes kendi battaniyesi altında izlesin@Forumdash geldiğine göre o zibidiyi tek battaniye altından izleyin ikiniz @Harunnn60 @kerem Gibi @xemrexxx
@Forumdash geldiğine göre o zibidiyi tek battaniye altından izleyin ikiniz @Harunnn60 @kerem Gibi @xemrexxx
Ortak karar verilmiştir. Protector izliyoruz beraber Şu an benim izlediğim bir dizi yok. İlk gününden itibaren bana uyar. İtirazı olan varsa konuşsun ona göre ayarlarız takvimiNiye tek battaniye altında izliyormuşuz Senin fantazilerin iyice artmiş ben yokken Herkes kendi battaniyesi altında izlesin
Muhafız'ı 1 hafta filan geç izleyebilirim. Türk dizisi oldugu için kendimi tutamayıp 10 bölümü birden izlemekten korkyorum Bi takvim yapalım. @Çiğdem- hiç mırın kırın yapma izleyceksin. İzlemem dersen her sahnesine konu açtiğin CUKUR rezaletini boş boş gömerim
Niye tek battaniye altında izliyormuşuz Senin fantazilerin iyice artmiş ben yokken Herkes kendi battaniyesi altında izlesin
Muhafız'ı 1 hafta filan geç izleyebilirim. Türk dizisi oldugu için kendimi tutamayıp 10 bölümü birden izlemekten korkyorum Bi takvim yapalım. @Çiğdem- hiç mırın kırın yapma izleyceksin. İzlemem dersen her sahnesine konu açtiğin CUKUR rezaletini boş boş gömerim
Çağatay zibidisiyle vakit harcayacağıma @dreamy gibi Bu konudakı diziyi izlerim Bellamıy var en azından @xemrexxxOrtak karar verilmiştir. Protector izliyoruz beraber Şu an benim izlediğim bir dizi yok. İlk gününden itibaren bana uyar. İtirazı olan varsa konuşsun ona göre ayarlarız takvimi
Süper kahraman dizisi deyip durdun adam süper kahraman dizisiyle geldi şimdi de onu beğendiremiyoruz sana ne cinssin yaÇağatay zibidisiyle vakit harcayacağıma @dreamy gibi Bu konudakı diziyi izlerim Bellamıy var en azından @xemrexxx
Tek battaniye altından @kerem @Harunnn60 izliyor Sen yokken işi ilerlettiler Harunu kurtaramadık alamancıdan
1 haftalık geçikmeli izleyebiliriz?Ortak karar verilmiştir. Protector izliyoruz beraber Şu an benim izlediğim bir dizi yok. İlk gününden itibaren bana uyar. İtirazı olan varsa konuşsun ona göre ayarlarız takvimi
@destere de izleyecekmiş. Hazar var diye Hayır kıza aşık olacak sen kalıcaksın sap gibi Şimdi bu mesajımı görünce sana yağ yakmak için Hazar'a mundar çiğer muamelesi yaparÇağatay zibidisiyle vakit harcayacağıma @dreamy gibi Bu konudakı diziyi izlerim Bellamıy var en azından @xemrexxx
Tek battaniye altından @kerem @Harunnn60 izliyor Sen yokken işi ilerlettiler Harunu kurtaramadık alamancıdan
Link bulamam diye mi korkuyor ne? İlk ay da ücretsiz. Bir aya bitiririz zatenSüper kahraman dizisi deyip durdun adam süper kahraman dizisiyle geldi şimdi de onu beğendiremiyoruz sana ne cinssin ya
Süper kahraman dizisi deyip durdun adam süper kahraman dizisiyle geldi şimdi de onu beğendiremiyoruz sana ne cinssin ya
Aaa tamam bakarız beleş olursa kötü adamı tutarak1 haftalık geçikmeli izleyebiliriz?
@destere de izleyecekmiş. Hazar var diye Hayır kıza aşık olacak sen kalıcaksın sap gibi Şimdi bu mesajımı görünce sana yağ yakmak için Hazar'a mundar çiğer muamelesi yapar
Link bulamam diye mi korkuyor ne? İlk ay da ücretsiz. Bir aya bitiririz zaten
Bedava bedava merak etme Hiç bi yere düşmese bile netflix ilk ay ücretsiz
Ortak bölüm haftasıydı bu hafta bu arada CW de Oliver Flash oldu Flash ta Oliver @mrt-06Bedava bedava merak etme Hiç bi yere düşmese bile netflix ilk ay ücretsiz
Kıyafetleri gölerimi yoracak Flash'ın kıyafeti Arrow'a dar, Arrow'un kıyafeti Flash'a bol gelmiştirOrtak bölüm haftasıydı bu hafta bu arada CW de Oliver Flash oldu Flash ta Oliver @mrt-06
Arrow biraz değişik durmuş gerçekten flash kostumunde @DarkLegenD @mrt-06Kıyafetleri gölerimi yoracak Flash'ın kıyafeti Arrow'a dar, Arrow'un kıyafeti Flash'a bol gelmiştir
OOOO harika bi haber CW'dan soğucam yoksa bu gidişle. 3 sezondur bana dizi yapmıyorlar. Arrow'un kostumunu önune gelen giydiği için yadırgamam da Flash kostumu gerçekten tuhaf durmuştur. Barry ince zayıf bişey. Oliver kalıplı izbandutArrow biraz değişik durmuş gerçekten flash kostumunde @DarkLegenD @mrt-06
Batmanın Kardeşide vardı ayrıdan dizi yapılacakmış Batmanın kuzenine izleriz @xemrexxx @MasacRE- @Harunnn60 @Maskeli Fedai @turkuazz
Batmanı göstermiyorlar nedense ama kuzenine olucakmış dizide onunda reklamını yaptılarOOOO harika bi haber CW'dan soğucam yoksa bu gidişle. 3 sezondur bana dizi yapmıyorlar. Arrow'un kostumunu önune gelen giydiği için yadırgamam da Flash kostumu gerçekten tuhaf durmuştur. Barry ince zayıf bişey. Oliver kalıplı izbandut
İyi tamam öyle yapalım Dizi de bence her türlü düşer korsana. Bilmem kaç tane ülkede yayınlanacak sonuçta, link bulamama ihtimali yok1 haftalık geçikmeli izleyebiliriz?
@destere de izleyecekmiş. Hazar var diye Hayır kıza aşık olacak sen kalıcaksın sap gibi Şimdi bu mesajımı görünce sana yağ yakmak için Hazar'a mundar çiğer muamelesi yapar
En baştan beri öyleydi zaten. Sen kuytu köşede fokun gelmesini beklemeye devam et.Çağatay zibidisiyle vakit harcayacağıma @dreamy gibi Bu konudakı diziyi izlerim Bellamıy var en azından @xemrexxx
You dizisini izleyelim güzel bir diziye benziyor
Ortak karar verilmiştir. Protector izliyoruz beraber Şu an benim izlediğim bir dizi yok. İlk gününden itibaren bana uyar. İtirazı olan varsa konuşsun ona göre ayarlarız takvimi
5x10
Dizi beni kazanmaya başladı bu bölümle. ?
Hala Octavia-Diyoza ittifakı göreceğimizi düşünüyorum.
Octavia sen nasıl bir canavara dönüştün ya, kız savaşmakla besleniyor sanki. Alglerin hepsini yaktı bildğin savaşa girmek için.
Çağatay zibidisiyle vakit harcayacağıma @dreamy gibi Bu konudakı diziyi izlerim Bellamıy var en azından ?A @xemrexxx
Tek battaniye altından @kerem @Harunnn60 izliyor ?A Sen yokken işi ilerlettiler Harunu kurtaramadık alamancıdan
1 haftalık geçikmeli izleyebiliriz?
6.sezon başlamadan kalan bölümleri bitireyim dedim acaba hangi bölümde kalmıştım unuttumEn baştan beri öyleydi zaten. Sen kuytu köşede fokun gelmesini beklemeye devam et.