CW The 100 - 1. Sezon Yorumları

@sürgünüm abi severse başlıyorsun diziye.Eğer sevmezse 5-6 dizi öner hepsine başlıcam :(
@sürgünüm ün beğenmesine kaldıysa iş ben diziden kurtuldum demektir :)

Aynen ne günlerdi birde @xemrexxx gidicem diye tutturmuştu ona da dil dökmüştük. :F Bir defa da ben gidicem diycem bakıyım gitme diyen olacak mı? :A

@GunesinOglu 2. sezon bambaşka bir hikayeye giriyor biran önce başla bence. :D
bir saat önce bu konuya tam yazıyorduk forum çöktü @Çiğdem- in ahı tuttu sanırım gerçekleri duymaktanda rahatsız oluyor kız forumun şartelinimi indirdi naptıysa artık :))

benim hatırlamadığım şeyi sen nerden hatırlıyorsun beee ayrıca öyle yapmıyordum
:F:F:F
işine gelmiyor tabi hatırlamak hatırlatmamızdanda rahatsız oldun bende öyle bildiğimi saklayamam gerçekleri patır patır söylerim :)) bana sırrını söyleme 72 alem duyar :)

Şu sıralar saçımı kaşımaya vaktim yok. Her gece 4-5 bölüm dizi izleyip yetiştirmeye çalışıyorum. Çok dizi bölümü birikti. Bugün de Da Vinci’s Demons'un 10 bölümü toplu halde yayınlandı. Böylece benim devam eden dizi sayısı Chuck'u da eklersem 36'ya çıktı.
sürgünümün bu cevabından sonra içim daha rahat @GunesinOglu iddiayı kazandım sayılır 2.5 litrelik kolamı gönder bir zahmet :))

niyeki? dizideki kızlardan ölen olmamıştır umarım :) parlaklar gittiyse umrumda olmaz sen kahrolmuşsundur :))

Son düzenleme:

bir saat önce bu konuya tam yazıyorduk forum çöktü @Çiğdem- in ahı tuttu sanırım gerçekleri duymaktanda rahatsız oluyor kız forumun şartelinimi indirdi naptıysa artık :))

işine gelmiyor tabi hatırlamak hatırlatmamızdanda rahatsız oldun bende öyle bildiğimi saklayamam gerçekleri patır patır söylerim :)) bana sırrını söyleme 72 alem duyar :)

sürgünümün bu cevabından sonra içim daha rahat @GunesinOglu iddiayı kazandım sayılır 2.5 litrelik kolamı gönder bir zahmet :))

niyeki? dizideki kızlardan ölen olmamıştır umarım :) parlaklar gittiyse umrumda olmaz sen kahrolmuşsundur :))
aaa kendin itiraf ediyorsunnn ben gitmeni engellemedim @xemrexxx bile dil döktü ben umursamadım diyorsun ben unutmustum vlla hatırlattığın iyi oldu :A:A:A

Evet sana bir sır söyledik hemen yetiştirdin bugün bravo destere. :D

aaa kendin itiraf ediyorsunnn ben gitmeni engellemedim @xemrexxx bile dil döktü ben umursamadım diyorsun ben unutmustum vlla hatırlattığın iyi oldu :A:A:A
Sende o aralar çok nazlıydın. :A Yeni gelin misali her olaydan etkileniyordun. :A

ama şimdi bir değil beş değil her üç günde bir ayrılcam ayrılcam diye tutturursan yani artık burama kadar geldi :)) o kadar olmazki fazla naz aşık bulandırır :))

Evet sana bir sır söyledik hemen yetiştirdin bugün bravo destere. :D

Sende o aralar çok nazlıydın. :A Yeni gelin misali her olaydan etkileniyordun. :A
bende öyle fazla sır saklayamıyorum bana söylediğiniz hiçbirşey artık sır değildir bunu bilesiniz :))

Beni en yakından sen tanıyorsun tabii, haksız rekabet bu. :) Bilim kurguya mesafeli olduğumu belki 40 defa konuşmuşturuz. :X

Beni en yakından sen tanıyorsun tabii, haksız rekabet bu. :) Bilim kurguya mesafeli olduğumu belki 40 defa konuşmuşturuz. :X
hem bilimkurgu sadece olsa yine iyi :)) birde ergenik dizi yani :) bir grup oğlanla bir grup kız uzayda oynaşmaktan bıkıp dünyaya dönüyor dünyada saklambaç oynamaya başlıyorlar :))

ama şimdi bir değil beş değil her üç günde bir ayrılcam ayrılcam diye tutturursan yani artık burama kadar geldi :)) o kadar olmazki fazla naz aşık bulandırır :))

bende öyle fazla sır saklayamıyorum bana söylediğiniz hiçbirşey artık sır değildir bunu bilesiniz :))
Daha anlatmam sana bir şey. :A:A

hem bilimkurgu sadece olsa yine iyi :)) birde ergenik dizi yani :) bir grup oğlanla bir grup kız uzayda oynaşmaktan bıkıp dünyaya dönüyor dünyada saklambaç oynamaya başlıyorlar :))
Yahu dün gece Noah'ın kızı bezdirdi zaten. Hiç çekemiyorum böyle tipleri. Sakın yanlış anlaşılmasın bunun benim yaşla alakası yok. Eskiden de ben 24, Spartacus gibi dizileri izliyordum. Ama öyle hemen de reddetmiyorum. @Harunnn60 Fear the Walking Dead'i izlememi önermişti, izledim fena değildi yani. İyi yapılan şeyleri bir süre izleyebilirim heralde. FTWD'in 6 bölüm olması benim için bir avantaj idi. Bakalım ikinci sezonda sıkılmadan izleyebilecek miyim? :)

Yahu dün gece Noah'ın kızı bezdirdi zaten. Hiç çekemiyorum böyle tipleri. Sakın yanlış anlaşılmasın bunun benim yaşla alakası yok. Eskiden de ben 24, Spartacus gibi dizileri izliyordum. Ama öyle hemen de reddetmiyorum. @Harunnn60 Fear the Walking Dead'i izlememi önermişti, izledim fena değildi yani. İyi yapılan şeyleri bir süre izleyebilirim heralde. FTWD'in 6 bölüm olması benim için bir avantaj idi. Bakalım ikinci sezonda sıkılmadan izleyebilecek miyim? :)
ray donovan ında öyle noah ın kızının tıpatıp benzeri gıcık bir kızı vardı :) birde homeland da vardı aynı tür bir kız sanırım :) bunlar aynı tornadan çıkmış gibi hepsimi gıcık olur :))
the 100 ün kızları yalnız sevimli şeyler ben beğendim...
oğlanlarından hayır yok daha doğrusu dizide oğlanlar olmasa diziyi izlerim :))

ray donovan ında öyle noah ın kızının tıpatıp benzeri gıcık bir kızı vardı :) birde homeland da vardı aynı tür bir kız sanırım :) bunlar aynı tornadan çıkmış gibi hepsimi gıcık olur :))
the 100 ün kızları yalnız sevimli şeyler ben beğendim...
oğlanlarından hayır yok daha doğrusu dizide oğlanlar olmasa diziyi izlerim :))
Homeland'dakini unutmuşum ben, çünkü onlar 3. sezonda kayboldular diziden. Ray Donovan da değişen bir şey yok. :(

Beni @cevaa kandırdı . Yakında @sürgünüm , @MelankoliK de gelir :A

Seni de ikna ederim :F
,
vallahi saydığın isimlerden @sürgünüm konusunda eminimki ona başlatamazsın tarzı değil bu dizi :) @MelankoliK de şüphem var kandırılmaya müsait gibi duruyor :)
@cevaa nın ajans of şilt ajans of kilt tarzı dizileride var bunda seni kandırıysa yakında onlarada geçersin :)
Bu dizi dün Cengo'nun sana hediyesi değil mi @destere ? izlerim demiştim. Fotodan gördüğüm kadarıyla dizi çok iyi gözüküyordu :))

senin kaş göz çizip kız niyetine kullanmaya çalıştığın biri ölüyor :F @Çiğdem- :F

senin kaş göz çizip kız niyetine kullanmaya çalıştığın biri ölüyor :F @Çiğdem- :F
umarım tam gidicidir hiçbir doktor yetişemez hiçbir tedaviye cevap vermez :))

,

Bu dizi dün Cengo'nun sana hediyesi değil mi @destere ? izlerim demiştim. Fotodan gördüğüm kadarıyla dizi çok iyi gözüküyordu :))
aynen o dizi işte? ben izlemem demiştimde sen izlerim demiştin o yüzden dedim melankoliki ikna edebilirsin diye :)

Niye dizi çok mu kötü?
güzel hareketli bir dizi ?senaryo mantıksız... senaryoda mantık kaybolunca inandırıcılık kaybolur şimdi bunu @sürgünüm e söylesem bilimkurguda senaryoda mantık aranmaz derdi ama bilimkurgunun bile kendi içinde bir mantığı olur :) neyse yani dizide güzel kızlar var o yeterli olurmu izlemek için bilemem konuda ilginç bir başlangıç yapıyor gerisi bilimkurguyla alakasız dünyada kız ve oğlanların kovalamacasını izliyoruz yani bilimkurgunun konu olarak seçilmesi bahane kızlar şahane diyebilirim :)

Son düzenleme:
güzel hareketli senaryo mantıksız senaryoda mantık kaybolunca inandırıcılık kaybolur şimdi bunu @sürgünüm e söylesem bilimkurguda senaryoda mantık aranmaz derdi ama bilimkurgunun bile kendi içinde bir mantığı olur :) neyse yani dizide güzel kızlar var o yeterli olurmu izlemek için bilemem konuda ilginç bir başlangıç yapıyor gerisi bilimkurguyla alakasız dünyada kız ve oğlanların kovalamacasını izliyoruz yani bilimkurgunun konu olarak seçilmesi bahane kızlar şahane diyebilirim :)
İzlediğim şey gerçek olacak, bir de Türkiye'de yaşadığım için heralde uzay işlerine pek kafa yormuyorum. Amerikalılar 1900'lü yılların ortalarından beri çalışma yürütüyorlar, biz de ise bu konuda hiçbir ilerleme yok. Bizim de bir astronotumuz uzay da olsaydı o zaman ben de nasıl olurdu diye kafa yorabilirdim. :) Kız meselesine gelince, tabii ki güzel kızları olan dizileri tercih ederiz ama senaryosu da sağlam olursa. Yoksa The Last Men'deki suratsız navale Melissa'yı napayım ben, her tarafı güzel olsa ne olur? :)

İzlediğim şey gerçek olacak, bir de Türkiye'de yaşadığım için heralde uzay işlerine pek kafa yormuyorum. Amerikalılar 1900'lü yılların ortalarından beri çalışma yürütüyorlar, biz de ise bu konuda hiçbir ilerleme yok. Bizim de bir astronotumuz uzay da olsaydı o zaman ben de nasıl olurdu diye kafa yorabilirdim. :) Kız meselesine gelince, tabii ki güzel kızları olan dizileri tercih ederiz ama senaryosu da sağlam olursa. Yoksa The Last Men'deki suratsız navale Melissa'yı napayım ben, her tarafı güzel olsa ne olur? :)
burda suratsız melissa derken @Harunnn60 u anmadan geçmeyelim :))
şimdi dünyada hayat sona eriyor uzayda bir uzay mekiğine sıkışıyor bütün ahali... gel zaman git zaman dünyadaki yaşamı yok eden zehir kalıntıları yavaş yavaş yok oluyor, bu sırada kolonideki insanlar arasında karar veriyorlar, bir grup oğlanla kızı dünyaya yollayalım bakalım hayatta kalabileceklermi? zaten bu dediğim kısım 15 dakikada gerçekleşiyor? sonra bu kızlar ve oğlanlar dünyaya iniyor? arada bir yaratık falan görüyorlar o işin rengi... birbirlerini dikizliyorlar oynaşıyorlar falan işte bayağı bir yaşanır dünyaymış bakıyorlarki kolonide dar alanda paslaşmaktansa dünyada temiz orman havasında çiftleşmek daha bir münasip neyse devamını @xemrexxx ye sorun ben ilk bölümü izledim bu kadarını anlayabilmiştim :))