@sürgünüm ün beğenmesine kaldıysa iş ben diziden kurtuldum demektir@sürgünüm abi severse başlıyorsun diziye.Eğer sevmezse 5-6 dizi öner hepsine başlıcam
bir saat önce bu konuya tam yazıyorduk forum çöktü @Çiğdem- in ahı tuttu sanırım gerçekleri duymaktanda rahatsız oluyor kız forumun şartelinimi indirdi naptıysa artık )Aynen ne günlerdi birde @xemrexxx gidicem diye tutturmuştu ona da dil dökmüştük. Bir defa da ben gidicem diycem bakıyım gitme diyen olacak mı?
@GunesinOglu 2. sezon bambaşka bir hikayeye giriyor biran önce başla bence.
işine gelmiyor tabi hatırlamak hatırlatmamızdanda rahatsız oldun bende öyle bildiğimi saklayamam gerçekleri patır patır söylerim ) bana sırrını söyleme 72 alem duyarbenim hatırlamadığım şeyi sen nerden hatırlıyorsun beee ayrıca öyle yapmıyordum
sürgünümün bu cevabından sonra içim daha rahat @GunesinOglu iddiayı kazandım sayılır 2.5 litrelik kolamı gönder bir zahmet )Şu sıralar saçımı kaşımaya vaktim yok. Her gece 4-5 bölüm dizi izleyip yetiştirmeye çalışıyorum. Çok dizi bölümü birikti. Bugün de Da Vinci’s Demons'un 10 bölümü toplu halde yayınlandı. Böylece benim devam eden dizi sayısı Chuck'u da eklersem 36'ya çıktı.
niyeki? dizideki kızlardan ölen olmamıştır umarım parlaklar gittiyse umrumda olmaz sen kahrolmuşsundur )2.sezon @destere kahroluyor
Son düzenleme: