Benim aklıma bir olay geliyor o malum olay mı?nerdeyse 2 yıl olmuş sayılır vlla bende hatırlamıyorum net olarak
Benim aklıma bir olay geliyor o malum olay mı?nerdeyse 2 yıl olmuş sayılır vlla bende hatırlamıyorum net olarak
o zamanlar @Çiğdem- öyle kötü huyları vardı haftada bir forumu terkederim diye bizi tehdit edip trip atıyordu bizde tabi aman aman yapma etme diye yalvarınca her hafta tekrarlamaya başladı baktık olacak gibi değil kıza yüz vermedik üç beş ay kendine geldi o neydi ya ne günlerdi valla ne çektik ?Konuya yazmışsın. Hemde 2 kez.
izlemez 2. litrelik kolasına iddiaya varım )Var mısın iddiasına @sürgünüm abi bu diziye bayılır
Hahah. Cidden haklısın. @xemrexxx de üzülmüş konuda @Çiğdem- gidiyor diye.o zamanlar @Çiğdem- öyle kötü huyları vardı haftada bir forumu terkederim diye bizi tehdit edip trip atıyordu bizde tabi aman aman yapma etme diye yalvarınca her hafta tekrarlamaya başladı baktık olacak gibi değil kıza yüz vermedik üç beş ay kendine geldi o neydi ya ne günlerdi valla ne çektik ?
odur galiba başka sorun yaşadığımı hatırlamıyorum ama iyiki gitmemişim yanıBenim aklıma bir olay geliyor o malum olay mı?
o zamanlar @Çiğdem- öyle kötü huyları vardı haftada bir forumu terkederim diye bizi tehdit edip trip atıyordu bizde tabi aman aman yapma etme diye yalvarınca her hafta tekrarlamaya başladı baktık olacak gibi değil kıza yüz vermedik üç beş ay kendine geldi o neydi ya ne günlerdi valla ne çektik ?
izlemez 2. litrelik kolasına iddiaya varım )
Yani çünkü o sıra hep gidecem gidecem diyordun. Başka da bir olay yaşamadın.odur galiba başka sorun yaşadığımı hatırlamıyorum ama iyiki gitmemişim yanı
benim hatırlamadığım şeyi sen nerden hatırlıyorsun beee ayrıca öyle yapmıyordumo zamanlar @Çiğdem- öyle kötü huyları vardı haftada bir forumu terkederim diye bizi tehdit edip trip atıyordu bizde tabi aman aman yapma etme diye yalvarınca her hafta tekrarlamaya başladı baktık olacak gibi değil kıza yüz vermedik üç beş ay kendine geldi o neydi ya ne günlerdi valla ne çektik ?
Şu sıralar saçımı kaşımaya vaktim yok. Her gece 4-5 bölüm dizi izleyip yetiştirmeye çalışıyorum. Çok dizi bölümü birikti. Bugün de Da Vinci’s Demons'un 10 bölümü toplu halde yayınlandı. Böylece benim devam eden dizi sayısı Chuck'u da eklersem 36'ya çıktı.Var mısın iddiasına @sürgünüm abi bu diziye bayılır
sürekli gidicem demiyordum yaaaYani çünkü o sıra hep gidecem gidecem diyordun. Başka da bir olay yaşamadın.
Adamın günahını alma kaç kez özelden bize yazdın gidiyorum diye. @xemrexxx ile kaç kez seni kal diye ikna ettik.benim hatırlamadığım şeyi sen nerden hatırlıyorsun beee ayrıca öyle yapmıyordum
Şu sıralar saçımı kaşımaya vaktim yok. Her gece 4-5 bölüm dizi izleyip yetiştirmeye çalışıyorum. Çok dizi bölümü birikti. Bugün de Da Vinci’s Demons'un 10 bölümü toplu halde yayınlandı. Böylece benim devam eden dizi sayısı Chuck'u da eklersem 36'ya çıktı.
Aynen ne günlerdi birde @xemrexxx gidicem diye tutturmuştu ona da dil dökmüştük. Bir defa da ben gidicem diycem bakıyım gitme diyen olacak mı?o zamanlar @Çiğdem- öyle kötü huyları vardı haftada bir forumu terkederim diye bizi tehdit edip trip atıyordu bizde tabi aman aman yapma etme diye yalvarınca her hafta tekrarlamaya başladı baktık olacak gibi değil kıza yüz vermedik üç beş ay kendine geldi o neydi ya ne günlerdi valla ne çektik ?
Yok yani yeni bir konuya girecekler, yine çok heyecanlı bölümler seni bekliyor. 😉
amaca ulaşana ka her yol mübahtırAaa sende gidicem gidicem diyordun doğru ya senide zor ikna etmiştik.