CW The 100 - 1. Sezon Yorumları

@sürgünüm hem elestiriyorsun hemde izliyorsun sende. :A

burda suratsız melissa derken @Harunnn60 u anmadan geçmeyelim :))
şimdi dünyada hayat sona eriyor uzayda bir uzay mekiğine sıkışıyor bütün ahali... gel zaman git zaman dünyadaki yaşamı yok eden zehir kalıntıları yavaş yavaş yok oluyor, bu sırada kolonideki insanlar arasında karar veriyorlar, bir grup oğlanla kızı dünyaya yollayalım bakalım hayatta kalabileceklermi? zaten bu dediğim kısım 15 dakikada gerçekleşiyor? sonra bu kızlar ve oğlanlar dünyaya iniyor? arada bir yaratık falan görüyorlar o işin rengi... birbirlerini dikizliyorlar oynaşıyorlar falan işte bayağı bir yaşanır dünyaymış bakıyorlarki kolonide dar alanda paslaşmaktansa dünyada temiz orman havasında çiftleşmek daha bir münasip neyse devamını @xemrexxx ye sorun ben ilk bölümü izledim bu kadarını anlayabilmiştim :))

Bundan aşağısı olmayacak işte, eğer 20 dakika olmasa The Last Man on Earth'i de izlemezdim. Phil hatrına artık Melisa'ya katlanacağız? :A
ay bi susun da vincinin 3x1 i gelmiş ben kaçtım :D

Bundan aşağısı olmayacak işte, eğer 20 dakika olmasa The Last Man on Earth'i de izlemezdim. Phil hatrına artık Melisa'ya katlanacağız? :A
Seni ciddi bir şekilde @destere etkiledi eminim o ne zaman Melissa hakkında yorumlar yaptı sende aynı yorumları yapmaya başladın. :D
Yaz ayında bana Melissa'in resimlerini atıyordun ne çabuk değişti fikrin. :A

Seni ciddi bir şekilde @destere etkiledi eminim o ne zaman Melissa hakkında yorumlar yaptı sende aynı yorumları yapmaya başladın. :D
geçen seneki yorumlarınıda hatırlıyorum @sürgünüm de benim gibi melissadan çok şey bekledide baktıki pek bişey çıkmadı:) artık melissadan ümidi kestik carol la idare etmeye başladık düştüğümüz durum içler acısı :))

Olayın özünden kopmayalım. Senaryodan yola çıktık. Eğer Melissa, Todd ayısıyla değilde Phil ile birlikte olsaydı veya dizinin başında Carol değil de kendi çıksaydı Phil'in karşsına o zaman güzel kadına Evet derdim. :)

geçen seneki yorumlarınıda hatırlıyorum @sürgünüm de benim gibi melissadan çok şey bekledide baktıki pek bişey çıkmadı:) artık melissadan ümidi kestik carol la idare etmeye başladık düştüğümüz durum içler acısı :))
Ozan dizinin yorum konusunda bir tespit yapmış cok doğru. :) Carol'u sempatik göstermek icin diğer karekterleri itici yapıyorlar. :D

Ozan dizinin yorum konusunda bir tespit yapmış cok doğru. :) Carol'u sempatik göstermek icin diğer karekterleri itici yapıyorlar. :D
ya da dizidekiler o kadar antipatikki carol bile gözümüze sempatik geliyor yani senaristin yönetmenin katkısıyla olmuyor seçilen malzeme kötü :)))

Olayın özünden kopmayalım. Senaryodan yola çıktık. Eğer Melissa, Todd ayısıyla değilde Phil ile birlikte olsaydı veya dizinin başında Carol değil de kendi çıksaydı Phil'in karşsına o zaman güzel kadına Evet derdim. :)
aslında başka şeylerde var dünya yokolmuş insanlar yokolmuş nasıl olmuş neden olmuş kısmınıda geçtik yaşayanların hep o soru kafasında dolaşmalıydı o şaşkınlıklarını korumalıydılar :) çünkü diziyi diğer dizilerden ilginç hale getiren konu buydu ama öyle değil o kısımlar kimsenin şeyinde değil işte ne yiyelim ne içelim kimkimi kovalayacak falan :) peki diğer dizilerden ne farkı kaldı böyle olunca yani biz neden bunun benzeri kimkimi seviyor tarzı sürüyle komedi dururken bunu izleyelim ilk konuya giriş nerdeee şimdiki işlenen durum nerde ??

@destere Ben de izlicem Da Vinci'yi az sonra haberin olsun. Gerçi bu totoşla dizi izleyerek kalitemi düşürüyorum ama olsun yollarımızın ayrılması çok yakın zaten. :))
ben yarın başlarım da vinci ye artık :)

@destere Ben de izlicem Da Vinci'yi az sonra haberin olsun. Gerçi bu totoşla dizi izleyerek kalitemi düşürüyorum ama olsun yollarımızın ayrılması çok yakın zaten. :))
da vinci süperdi yine şimdi @Çiğdem- in jensenı takkesini önüne alıp düşünmeli da vinci diziyse bizim yaptığımız ne bizimki diziyse onların yaptığı ne diye @destere :D