Yalnız biraz yavaş gidersen sevinirim. Benim günlük başka dizilerimde var. Onları da yetiştirmeye çalışıyorum.Adamsın abi @Harunnn60 cığım da kıramaz beni
Yalnız biraz yavaş gidersen sevinirim. Benim günlük başka dizilerimde var. Onları da yetiştirmeye çalışıyorum.Adamsın abi @Harunnn60 cığım da kıramaz beni
Yalnız biraz yavaş gidersen sevinirim. Benim günlük başka dizilerimde var. Onları da yetiştirmeye çalışıyorum.
Yok bro ben zaten hızlı bir dizi izleyicisiyim. 2 günde bitirirdim ama Da Vinci's Demons'un 10 bölümü birden yayınlandı öncelik onun. Bu hafta The 100'ün ilk sezonunu kesin bitiririm ama. @turkuazz reyis de izliyormuş, o kötü dizi izlemez hadi inşallah.Tamam abi bekleyim hatta sezona senle birlikte tekrar başlayayım
Ben beğenirsem sen de izleyecek misin? Fear the Walking Dead'i senin hatrına izlediğimi hatırlatırım yoksa 2. sezonu izlemem?@sürgünüm sen bir ilk bölümleri izle bakalım bir bakalım beğenecek misin? Sonra bizde bakarız.
kesinlikle @GunesinOglu ile anlaşma yaptın bizi işletiyorsun )@GunesinOglu Bu gece izliyorum, siz izlemeyecek misiniz? @destere @Harunnn60 (Harun, bilim kurgu seviyorsun sen, ayrıca her gece forumdasın, boş duracağına izleyelim işte )
Yok la aynı dizileri ısıtıp ısıtıp izlemekten sıkıldım, hem 2 hacı @Danger UA! ve @Tolstoyevski de bilim kuguyu seviyor, acaba bende mi bir tuhaflık var diye alışmaya çalışıyorum. Fear the Walking Dead'i de bu yüzden izledim.kesinlikle @GunesinOglu ile anlaşma yaptın bizi işletiyorsun )
benden ırak olsun dizi size kolay gelsin )
iyi iyi senide kaybettik ) @Çiğdem- in çenesinden kurtulamayız artık )Yok la aynı dizileri ısıtıp ısıtıp izlemekten sıkıldım, hem 2 hacı @Danger UA! ve @Tolstoyevski de bilim kuguyu seviyor, acaba bende mi bir tuhaflık var diye alışmaya çalışıyorum. Fear the Walking Dead'i de bu yüzden izledim.
Ben en fazla 1 tane bilim kurgu izlerim o da yemeğin yanına katık olarak.iyi iyi senide kaybettik ) @Çiğdem- in çenesinden kurtulamayız artık )
ayyyy laf ediyorsun ama en çok ortak dizilerimiz olanalrdan birisin sen benimleiyi iyi senide kaybettik ) @Çiğdem- in çenesinden kurtulamayız artık )
Yok la aynı dizileri ısıtıp ısıtıp izlemekten sıkıldım, hem 2 hacı @Danger UA! ve @Tolstoyevski de bilim kuguyu seviyor, acaba bende mi bir tuhaflık var diye alışmaya çalışıyorum. Fear the Walking Dead'i de bu yüzden izledim.
@xemrexxx bizden habersiz izlemişti.Dizilerde bilimkurgular sinema filmleri kadar sağlam çıkmıyor çünkü uzun çaplı sürdükleri için bütçe sıkıntı çıkarıyor. O yüzden bu dizi de pek bana göre değil ama arada tek tük olağanüstü bilimkurgu dizileri de çıkmıyor değil, birçok filmden bile kaliteli olan. Şuana kadar 2 tane bilimkurgu başyapıtı izleyebildim dizilerde; LOST ve Fringe. Lost'u zaten konuşmaya gerek yok, Fringe ise bilimkurgu alanında Lost'u bile geride bırakabilen bir başyapıt. Böyle bir dizinin forumda pek tanınmaması ya da iki üç bölüm izlenip bırakılmalı büyük kayıp. Henüz izlemediyseniz gerçekten çok şanslınız @destere ,@OzaN , dizilerle pek arası olmasa da @Harunnn60
(Walter Bishop, Dünya dizi tarihinin en efsanevi karakterlerinin başında geliyor, ününü araştırabilirsiniz )
Walter kim la
Sen yavaş izleyeceksen ben sana uyarım sıkıntı yok, nasılsa 3. sezona dünya kadar zaman var. Hem de ben bu arada Da Vinci's Demons'ın 3. sezonunu izlerim. Çünkü çeviriler hızlıca gelmeye başladı.@sürgünüm Tmm bende yarın bakarım. Sen peki bu diziyi hızlı mı izleyeceksin? Ben yavaş yavaş giderim ona göre.