CW The 100 - 1. Sezon Yorumları

Bilimkurgu dizileri iyidir izleyin bu diziyi:) tavsiyem bölümleri bir defada değilde tadını çıkararak izleyin:) çünkü öyle daha keyifli oluyor.bir defada bitirmeye çalışmayın:)

Tamam abi bekleyim hatta sezona senle birlikte tekrar başlayayım :D
Yok bro ben zaten hızlı bir dizi izleyicisiyim. 2 günde bitirirdim ama Da Vinci's Demons'un 10 bölümü birden yayınlandı öncelik onun. Bu hafta The 100'ün ilk sezonunu kesin bitiririm ama. @turkuazz reyis de izliyormuş, o kötü dizi izlemez hadi inşallah. :Z

Yok la aynı dizileri ısıtıp ısıtıp izlemekten sıkıldım, hem 2 hacı @Danger UA! ve @Tolstoyevski de bilim kuguyu seviyor, acaba bende mi bir tuhaflık var diye alışmaya çalışıyorum. Fear the Walking Dead'i de bu yüzden izledim.

Dizilerde bilimkurgular sinema filmleri kadar sağlam çıkmıyor çünkü uzun çaplı sürdükleri için bütçe sıkıntı çıkarıyor. O yüzden bu dizi de pek bana göre değil ama arada tek tük olağanüstü bilimkurgu dizileri de çıkmıyor değil, birçok filmden bile kaliteli olan. Şuana kadar 2 tane bilimkurgu başyapıtı izleyebildim dizilerde; LOST ve Fringe. Lost'u zaten konuşmaya gerek yok, Fringe ise bilimkurgu alanında Lost'u bile geride bırakabilen bir başyapıt. Böyle bir dizinin forumda pek tanınmaması ya da iki üç bölüm izlenip bırakılmalı büyük kayıp. Henüz izlemediyseniz gerçekten çok şanslınız :) @destere ,@OzaN , dizilerle pek arası olmasa da @Harunnn60

images

images

(Walter Bishop, Dünya dizi tarihinin en efsanevi karakterlerinin başında geliyor, ününü araştırabilirsiniz :) )
images

Dizilerde bilimkurgular sinema filmleri kadar sağlam çıkmıyor çünkü uzun çaplı sürdükleri için bütçe sıkıntı çıkarıyor. O yüzden bu dizi de pek bana göre değil ama arada tek tük olağanüstü bilimkurgu dizileri de çıkmıyor değil, birçok filmden bile kaliteli olan. Şuana kadar 2 tane bilimkurgu başyapıtı izleyebildim dizilerde; LOST ve Fringe. Lost'u zaten konuşmaya gerek yok, Fringe ise bilimkurgu alanında Lost'u bile geride bırakabilen bir başyapıt. Böyle bir dizinin forumda pek tanınmaması ya da iki üç bölüm izlenip bırakılmalı büyük kayıp. Henüz izlemediyseniz gerçekten çok şanslınız :) @destere ,@OzaN , dizilerle pek arası olmasa da @Harunnn60

images

images

(Walter Bishop, Dünya dizi tarihinin en efsanevi karakterlerinin başında geliyor, ününü araştırabilirsiniz :) )
images
@xemrexxx bizden habersiz izlemişti. :D

Laboratuvarında inek besleyen, ineğin nasıl çilekli süt çıkarabileceği hakkında kafa yoran, LSD kullanmayı seven, halktan biri ama aynı zamanda dahi olan, her şeyden önce adam gibi adam olan kişidir Walter Bishop. :)

images

1x1

Farklı tarzıyla falan büyük beklentiye girilmemesi şartıyla izlenebilitesi var bence. Umarım ergen ilişkileri, ilk bölümdeki dozunda devam eder. Daha fazlasını kaldıramam muhtemelen. :) Şu ''Yeni Lost''u bulma olayını da bu diziyle gerçekleştirmiş olabilirim, gerçekten potansiyeli var. İnşallah saçmalamadan ve üstüne bir şeyler koyarak devam eder. :)

Jasper kız uğruna gitti. Ne acelen var kardeşim bırak önce diğer eleman atlasın. :)
Dizinin müzikleri çok güzeldi. 9. dakikada çalan şarkı:

7/10

@GunesinOglu @mrt-06 @Çiğdem- @turkuazz @Harunnn60

@sürgünüm Tmm bende yarın bakarım. :D Sen peki bu diziyi hızlı mı izleyeceksin? Ben yavaş yavaş giderim ona göre. :)
Sen yavaş izleyeceksen ben sana uyarım sıkıntı yok, nasılsa 3. sezona dünya kadar zaman var. Hem de ben bu arada Da Vinci's Demons'ın 3. sezonunu izlerim. Çünkü çeviriler hızlıca gelmeye başladı.