uzaydan inerkene sakatladı herhalde
uzaydan inerkene sakatladı herhalde
yok la hep sakattı o
ben hep sakat diye hatırlıyomYok la şimdi aklıma geldi Finn Wells in ayağı düzelene kadar savaşmayın diyordu.Herhalde şu ayağına çelme takıp yere düşürdüğünde sakatladı
@xemrexxx cevap versene be Hep sakat değildi hep sakat mıydı
ben hep sakat diye hatırlıyom
ne bileyim beNerede sakatlandı da hep sakat dedin
ayağı sakatlananı vurun gitsin zaten o parlaklardan çok var varsın biri eksik olsunben hep sakat diye hatırlıyom
3. ya da 4.bölümde ölüyor zatiayağı sakatlananı vurun gitsin zaten o parlaklardan çok var varsın biri eksik olsun
ayağı sakatlananı vurun gitsin zaten o parlaklardan çok var varsın biri eksik olsun
abartmasına gerek yok ooğlanlar istila etmiş kızlar azınlıkta kalıyor sizin dizide oğlanlardanda öyle ayağı burkulanı, kırılanı, hatta sinek ısıranı bile alnından vurun kızların oranı artsınOf ya öyle büyütülecek bir şey değil @xemrexxx abartıyor işte
Çiğdem 19 Nisan 2014'de ne oldu ki forumdan ayrılma kararı aldın?braz ara vericem kaçında dönerim bilmiyorum ama mayısta dönerim sanırım
ne kadar övsende boşa çaba geçen sezon @xemrexxx de çok övdü diziyi ama kimseye başlatamamıştı ) bir @Çiğdem- i kandırdı sanırım@mrt-06 sana diyordum ya bu kadar çabuk bitirme diye.Bugün 1.sezonu bitirdim.Tüm bölümler mi olağanüstü olur ya
Şu Finn le Bellamy öldü mü şimdi Ki sanmıyorum Lincoln-Octavia kaçtı zaten Biçicileri sevdim bak çok kuullar
Favorim Raven ya kız benim gibi mükemmel Monty öldü sanmıştım ama yeni sezonun fragmanında gözüktü.Şimdi Jaha ölececk mi ölmeyecek mi onu merak ediyorum.Yeni sezonda çok fazla karakter girer mi ki
@Çiğdem- @xemrexxx @destere
bunu nerden buldun şimdi cnmÇiğdem 19 Nisan 2014'de ne oldu ki forumdan ayrılma kararı aldın?
bir kere @Çiğdem- senin dizilere başlayamaz kızda tansiyon var füzyonlu gacılar soyunuyor senin dizilerde bayılır kalır çiğdem olmadı parlaklar da soyunup toto ve meme gösteriyor bu durumda yine bayılır
Konuya yazmışsın. Hemde 2 kez.bunu nerden buldun şimdi cnm
vallahi saydığın isimlerden @sürgünüm konusunda eminimki ona başlatamazsın tarzı değil bu dizi @MelankoliK de şüphem var kandırılmaya müsait gibi duruyor
nerdeyse 2 yıl olmuş sayılır vlla bende hatırlamıyorum net olarakKonuya yazmışsın. Hemde 2 kez.
vallahi saydığın isimlerden @sürgünüm konusunda eminimki ona başlatamazsın tarzı değil bu dizi @MelankoliK de şüphem var kandırılmaya müsait gibi duruyor
@cevaa nın ajans of şilt ajans of kilt tarzı dizileride var bunda seni kandırıysa yakında onlarada geçersin