- Reaksiyon puanı
- 50,472
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
nereye kızdestere dönüncede ben olmucam büyük ihtimal benimkinide alabilir mayıs ayına kadar ara verme kararı aldım forumdan brazda ben kafa dinlesem fena olmucak
braz ara vericem kaçında dönerim bilmiyorum ama mayısta dönerim sanırımnereye kız
vışşhh tüm taliplerini destere kapsın emi neyi ara veriyonbraz ara vericem kaçında dönerim bilmiyorum ama mayısta dönerim sanırım
ben izliyorum aaa bu rada @Forumdas oda izliyor @xemrexxx bile izliyor yanıBu diziyi izleyen var mı?
aaaa octaviayı anladımda finn onu anlamadımhayırlı uğurlu olsun
kız @Çiğdem- destere dönmeden finn i sen octaviayı ben kapayım sonra destere ikisine de atılır
destere ruh haline göre ikisine de sarkabilirben izliyorum aaa bu rada @Forumdas oda izliyor @xemrexxx bile izliyor yanı
çok heyecanlı bir dizi henüz bölümleri kısayken hemen başla bence çok beğeniceğini düşünüyorum dizi zevkini az çok bildiğim kadarıyla 🙂🙂 @Harunnn60 sende başla bence seninde tarzına uyuyor 😉😉😉
aaaa octaviayı anladımda finn onu anlamadım
bellamy hayranıyım ben ama nedense çok ilgimi çekti oo çocuk 🙂🙂destere ruh haline göre ikisine de sarkabilir
zaten kızlar hep belalıları severbellamy hayranıyım ben ama nedense çok ilgimi çekti oo çocuk 🙂🙂
hhaha belayı seviyoruz gerçektenzaten kızlar hep belalıları sever
olabilir cw ergen kızlara hitap eden bir kanal o kitle olmazsa olmuyor o kanal içinSevindim bu diziye konu açılmasına.CW'nin bu sezon ekranlara sürdüğü en iyi 2.dizi. TTP yada SC'den daha iyi olmasına rağmen IMDB'si düşük Bunu da ergen kızlara hitap eden erkeklerin olmamasına bağlıyorum.
Ben Originals diyorum 1.dizi olarak 2.sinde hem fikir olmamıza sevindimolabilir cw ergen kızlara hitap eden bir kanal o kitle olmazsa olmuyor o kanal için
ama açıkcası ben bellamy karakterine bittim son bölümlerde daha çok ilgimi çekti
bana görede en iyi 2.dizisi 1.sıramda the tomorrow people var muhteşem bir dizi olmuş
aa originalsı unutmuşum ben 1.originals ozaman 2 the tomorrow people 3 the 100 olsunBen Originals diyorum 1.dizi olarak 2.sinde hem fikir olmamıza sevindim
Supernatural o sezona rağmen geçen seneden beridir katladı kendin zaten Bakalım onun spin-off'u napıcakaa originalsı unutmuşum ben 1.originals ozaman 2 the tomorrow people 3 the 100 olsun
originals süpernaturalla birlikte şuan en iyi 2 yabancı dizi bence dizi listemde ilk 2 sıradalar 🙂
kol karakterini the originalsta görmek çok güzeldi süpernaturalda gabriel originalsta kol karakterini uzun zaman sonra görmek çok hoştuuSupernatural o sezona rağmen geçen seneden beridir katladı kendin zaten Bakalım onun spin-off'u napıcak
Aynen SPN Spin-off ve Flash dizisi şu şimdiden hangi eskimiş püskümüş ama izlediğim dizileri bıraksam diye düşünüyorum TVD olabilir mi?kol karakterini the originalsta görmek çok güzeldi süpernaturalda gabriel originalsta kol karakterini uzun zaman sonra görmek çok hoştuu
spin-offtada başrolmuş zaten kol 2015 kadar beklemesek keşke süpernatural ve arrowun yan dizileri damga vurucak 2015 e
neden brakıyorsunkı benim şuan 16 tane var ve ben üstüne dahada dizi katmaya çalısıyorum sende brakmaya çalısıyorsun brakma hiçbirini 🙂🙂Aynen SPN Spin-off ve Flash dizisi şu şimdiden hangi eskimiş püskümüş ama izlediğim dizileri bıraksam diye düşünüyorum TVD olabilir mi?
Benim de haftalık 20 tane filan dizim var. Gece de 3 dizi izlerim ama onlar ara filan verince haftalık olarak dizi sayım düşüyor.Yeni sezonda beklediklerim bayaa var. TVD'yi bırakıcam derken sonra izlemelik bırakıcam geri dönemem gibisinden bişey değilneden brakıyorsunkı benim şuan 16 tane var ve ben üstüne dahada dizi katmaya çalısıyorum sende brakmaya çalısıyorsun brakma hiçbirini 🙂🙂