Suskunlar - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
810
fft2mm5835799.jpg

2012 - 2013 sezonunda Show TV'de yayınlanmış olan, yapımcılığını Tims'in, yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı ve Hatice Memiş'in, senaryosunu Pınar Bulut ve Anıl Eke'nin üstlendiği, başrollerinde Murat Yıldırım (Ecevit Oran - Şerif), Aslı Enver (Ahu Kumral), Sarp Akkaya (Bilal Tutkun - Sarı), Berk Hakman (Gurur Kutay), Mehmet Özgür (İrfan Alkara - Takoz) gibi oyuncuların yer aldığı SUSKUNLAR dizisi hakkında yorumlarınızı bu konudan paylaşabilirsiniz.​

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bence güzel gidiyor dizi, ama su an Fatmagül basliyor ben tekrardan KANAL D'ye

Kopy: [h=2]
icon1.png
[/h]
Gayet güzeldi, fakat o hapishanedeki sahne geldiğinden itibaren izlemeyi durdurdum onun dışında sıkıntı yok.

bu dizi ilk sirayi alir arkadas.tabi RTUK izin verirse...

Diziyi çoğunluk çok övmüş. Sosyal medyada epey ilgi görmüş durumda dizi. Reytinglerde ne kadar iyi gider bilemem ama kendine bir izleyici kitlesi oluşturacağı kesin gibi...

Çok iyi bir dizi.Konu olarakta beni tatmin etti.Akıcılık yönünden gayet güzel.Bu sözü beğendim:

"Üçümüzün yaşaması için birimizin ölmesi gerekiyordu"

Yanlış söylemişsen kusura bakmayın.Ecevit ile Bilal ana karakterler gibi görünüyorlar.

muckda tt olmustu hatirlatirim :) ama timur savci dünya ünlü görüntü yonetmeni çagirmis :)

Muck için yapılan yorumların %80'inde dizinin çok kötü olduğu ve Glee çakması olduğu söyleniyordu. Hatta Glee de TT olmuştu aynı gece.

Suskunlar'da ise okuduğum kadarıyla yorumların %80'i olumlu...

Muck için yapılan yorumların %80'inde dizinin çok kötü olduğu ve Glee çakması olduğu söyleniyordu. Hatta Glee de TT olmuştu aynı gece.

hocam beklenti büyük tutmayin suan vadi izliyorum beklenti 10 reyting falan olmamalı bence :)

Evet Muck için yapılan yorumlar aşırı olumsuzdu.O gece Glee hayranları buna çok tepki göstermişlerdi."Haydi Glee'yi tt yapalım" diye tweet'ler atılıyordu "Muck" tagına.Senin dediğin gibi "Glee"'de tt oldu o gece.

beklediğimden daha iyiydi her perşembe izlerim artık

Yalnız çok erken bitirmişler ve arkasında tekrarını koymamışlar. Belki tekrarı çıkar diye açtım şimdi Show'u ama "Bugün Ne Giysem" vardı.

Yalan Dünya dışında son dönemde hiçbir dizinin ilk bölümüyle ilgili bu kadar çok olumlu yorum okumamıştım. Cuma akşamından sonra Perşembe akşamları da 3'lü hakimiyete doğru gidecek gibi gözüküyor. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,383
Üyeler
8,561
Son Üye
Whuenuides