Başladığın işi bitiriceksinLa oğlum vakit bulamıyorum.Gel sen KPSS çalış ben izleyeyim
![]()
Atar yapma alırım ayağımın altına seni.Başladığın işi bitiriceksin![]()
Atar yapmadım , ciddi olmaya çalışıyorumAtar yapma alırım ayağımın altına seni.![]()
Ölürüm senin ciddiyetine.Atar yapmadım , ciddi olmaya çalışıyorum(
)
Olmadı mıÖlürüm senin ciddiyetine.![]()
İyi misinOlmadı mıİlla takım elbise mi giyiyim
![]()
.s.ss Bu konuyu hiç hortlatmadım farz etİyi misinsaksı mı düştü kafana
![]()
Ben unutsam da tarih unutmaz.s.ss Bu konuyu hiç hortlatmadım farz et![]()
Ah sen bunu mu diyordunjenerik var elimizde olur mu![]()
Suskunları geçmiş dönemde hafta hafta izlemiştim. Vaaay be zaman ne çabuk geçti. Erken bitirilmiş yarım kalmış bir hikaye. Ama çok sağlam diziydi.
Tekrar başlayacağım beni bugüne kadar ağlatabilmeyi başaran tek diziSuskunları geçmiş dönemde hafta hafta izlemiştim. Vaaay be zaman ne çabuk geçti. Erken bitirilmiş yarım kalmış bir hikaye. Ama çok sağlam diziydi.![]()
Ahmet Kayanın türküleri de efsanedirAh sen bunu mu diyordunen sevdiğim
![]()
Ah o pis vadi yok mu yedi bitirdi biziSuskunları geçmiş dönemde hafta hafta izlemiştim. Vaaay be zaman ne çabuk geçti. Erken bitirilmiş yarım kalmış bir hikaye. Ama çok sağlam diziydi.![]()
Ahmet Kaya müzikleri çaldığında benim de ağladığım doğrudur.Tekrar başlayacağım beni bugüne kadar ağlatabilmeyi başaran tek dizi
Ahmet Kayanın türküleri de efsanedir![]()
Ben Vadi varken değil de sonradan başladım diziye sezon finali girdiği yaz başladımAh o pis vadi yok mu yedi bitirdi bizi![]()
![]()
En başta yanlış yaptılar o güne koyarak. Kötü olmuştu ya. Ama ilk sezon yine de izleniyordu bir nebze. İkinci sezonda bıraktı izleyici.Ah o pis vadi yok mu yedi bitirdi bizi![]()
![]()
Ben izleyemedim o diziyi herkes çok övüyordu bi türlü nasip olmadıAhmet Kaya müzikleri çaldığında benim de ağladığım doğrudur.Ama ben sadece bunda ağlamadım başka bir dizim daha var ağladığım. Şimdi girersem çıkamam (Ah gidi Leyla ile Mecnun
)
O bırakanlar zevksiz hainlerEn başta yanlış yaptılar o güne koyarak. Kötü olmuştu ya. Ama ilk sezon yine de izleniyordu bir nebze. İkinci sezonda bıraktı izleyici.![]()
Ama ikinci sezonu ilk sezona göre aşırı derecede kötüydü bariz farklar vardı. Her türlü gideri vardı o ayrı.O bırakanlar zevksiz hainler![]()