Suskunlar - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eskiden Suskunları izlemeye başlayan bi @denizz19 vardı , 4.bölüm de kalmıştı hatta , izlemeyi çoktan bırakmışa benziyor :) Bi de fon müziği bulmaya gidip geri gelmeyen @Doğu var , onu da unutmayalım :)
La oğlum vakit bulamıyorum. :D Gel sen KPSS çalış ben izleyeyim :D

Eskiden Suskunları izlemeye başlayan bi @denizz19 vardı , 4.bölüm de kalmıştı hatta , izlemeyi çoktan bırakmışa benziyor :) Bi de fon müziği bulmaya gidip geri gelmeyen @Doğu var , onu da unutmayalım :)
Suskunları geçmiş dönemde hafta hafta izlemiştim. Vaaay be zaman ne çabuk geçti. Erken bitirilmiş yarım kalmış bir hikaye. Ama çok sağlam diziydi. :)

Tekrar başlayacağım beni bugüne kadar ağlatabilmeyi başaran tek dizi :A

Ahmet Kayanın türküleri de efsanedir :)
Ahmet Kaya müzikleri çaldığında benim de ağladığım doğrudur. :D Ama ben sadece bunda ağlamadım başka bir dizim daha var ağladığım. Şimdi girersem çıkamam (Ah gidi Leyla ile Mecnun :( )

Ah o pis vadi yok mu yedi bitirdi bizi :( :A
Ben Vadi varken değil de sonradan başladım diziye sezon finali girdiği yaz başladım :) 1 ay kendime gelemedim efsaneydi.. Vadinin reklamlarında keşke izleseydim dedim kendime :A Sonra Pazara aldı Show bi bakıma iyi oldu ama reytingler eridi bu sefer de :)

Ahmet Kaya müzikleri çaldığında benim de ağladığım doğrudur. :D Ama ben sadece bunda ağlamadım başka bir dizim daha var ağladığım. Şimdi girersem çıkamam (Ah gidi Leyla ile Mecnun :( )
Ben izleyemedim o diziyi herkes çok övüyordu bi türlü nasip olmadı :)