Suskunlar - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok valla kasvet yoktu bence çok rahat izledim. :D

sen bunu beğendiysen üstünede son dizisini izlersin artık cila niyetine :)) yürkiyede kimse kıymetini bilmedi dizinin yaban ellerde isveçliler anladı kalitesini içimizdeki isveçli olabilirsin mesela :)

sen bunu beğendiysen üstünede son dizisini izlersin artık cila niyetine :)) yürkiyede kimse kıymetini bilmedi dizinin yaban ellerde isveçliler anladı kalitesini içimizdeki isveçli olabilirsin mesela :)
Son dizisini bilmem ama Suskunl4r zaten benim önceden de sempati duyduğum bir diziydi o sebeple başladım. :D

2.bölümü de bitirdim yine çok iyi bölümdü ancak ilk bölüme göre bir tık geride bir bölümdü diyebilirim.

Bizimkilerin o gardiyanı yakalamaları ona bir güzel dayak atmaları ama Iska'nın ona acıyıp yüzüne buz koyması ayrı bir güzeldi. Ama o ve onun gibiler size acımadı be çocuk.

Şerif'in kamera kaydını alması iyiydi hoştu ama tüm yapılanların anlatılacak olması da koyar be insana abi. Kolay mı hapishaneden çıkacağın gün tecavüze uğruyorsun bu yenilir yutulur cinsten değil kesinlikle.

Takoz İrfan iyiden iyiye kendini göstermeye başladı. Tehlikeliydi zaten hapis sahnelerinde de şimdi de pek farksız değil hani. Özcan'ın intikamını almaya niyetlenmiş ama bu o kadar kolay olmayacak Iska'nın yollarını kesip ateşe vermesi ve kaza yapmalarını sağlaması güzeldi oh olsun demekten kendimi alamadım ne yalan söyleyeyim.

Gurur komiser tam olarak kim kestiremiyorum henüz ama anladığım kadarıyla Yanık'ı öldürten polis bu kişi. Yine de daha detaylı anlamlandırmak için birkaç bölüm sonrayı beklemem gerekecek sanırım.

Ahu çok tatlı çocukluk zamanları falan da çok iyiydi şimdi de zaten apayrı iyi. Grup üyelerinin arasında hiç sırıtmıyor tam bir kuyudibili olmuş sizin anlayacağınız. Meğerse annesi babası ölmüş Ümran anne büyütmüş onu. Ama diğerleri oynamayız onunla derken Şerif'in ben seninle oynarım demesi çok masumane bir deyişti.

İlk bölüme 10 puan vermiştim ama bu bölüm bir tık daha aşağıda olduğu için 9 puanla yetindireceğim. 3.bölümde görüşmek üzere. @mrt-06 😉

@denizz19 iyi yapmışın başlamakla :D vadi ile aynı türde ki bi diziyi perşembeye koymak yürek isterdi ki show bunu yaptı , vadi ile aynı gün olduğu için bitti bence :) berk hakmana hayran kalıcağından şüphem yok :bhr: :A ayrıca jenerik , müziği ve diğer fon müzikleri hakkında fikirlerini almak istiyorum :)

arkadaşlar siz çok ümitli konuşuyosunuz ama yüksekten uçmayın derim alacağı reyting belli fazla ümitlenmeyin derim bu da sönüp gider bi kaç hafta sonra :D
vadi ile aynı gün olduğu için o kadar eminsin ki :D sende haklısın vadi geleni geçeni tokatlıyor :A

@denizz19 iyi yapmışın başlamakla :D vadi ile aynı türde ki bi diziyi perşembeye koymak yürek isterdi ki show bunu yaptı , vadi ile aynı gün olduğu için bitti bence :) berk hakmana hayran kalıcağından şüphem yok :bhr: :A ayrıca jenerik , müziği ve diğer fon müzikleri hakkında fikirlerini almak istiyorum :)

vadi ile aynı gün olduğu için o kadar eminsin ki :D sende haklısın vadi geleni geçeni tokatlıyor :A
İkinci sezon bir fon müziği var ki muazzam bulursam atarım. Jeneriğe laf yok zaten efsane..

İkinci sezon bir fon müziği var ki muazzam bulursam atarım. Jeneriğe laf yok zaten efsane..
geçen ramazan ayında tekrar izlemeye başlamıştım 1. bölümden , o jenerik çok iyi ya gerçekten hiç bi bölüm de atlatmadım . hatırlamıyom ama geri sarıp tekrar izlemişte olabilirim :D bu ramazan ya suskunlara ya da şeref meselesine tekrar başlıcam :bhr: :X

geçen ramazan ayında tekrar izlemeye başlamıştım 1. bölümden , o jenerik çok iyi ya gerçekten hiç bi bölüm de atlatmadım . hatırlamıyom ama geri sarıp tekrar izlemişte olabilirim :D bu ramazan ya suskunlara ya da şeref meselesine tekrar başlıcam :bhr: :X
Bi ara show veriyordu tekrarlarını. Ahmet Kayanın şarkıları da on numara uyum sağlıyordu diziye. Sanki Ahmet Kaya senaryo ekibindenmiş de şarkıları diziye yazıyormuş gibiydi. Ulan gaza geldim ben de başlayacam :D

Bi ara show veriyordu tekrarlarını. Ahmet Kayanın şarkıları da on numara uyum sağlıyordu diziye. Sanki Ahmet Kaya senaryo ekibindenmiş de şarkıları diziye yazıyormuş gibiydi. Ulan gaza geldim ben de başlayacam :D
penceresiz kaldım anneyi söylediği bölüm ağlamamak onu da geçtim insanın gözünden yaş gelmemesi içten bile değil :bhr: ovv gaz vermedim ama neyse başla bakalım :A

penceresiz kaldım anneyi söylediği bölüm ağlamamak onu da geçtim insanın gözünden yaş gelmemesi içten bile değil :bhr: ovv gaz vermedim ama neyse başla bakalım :A
Ben final sahnesinde hayatımda ilk defa ağladım aga sen ne diyosun :D Ama ikinci sezonu ilk sezonunun yanından geçemez neyse şimdi arkadasa spoiler vermeyelim.

Bir yandan KPSS hazırlığı tam gaz devam ettiğinden 3.bölümü de haliyle şimdi bitirebildim. Yine şahane bir bölümdü.

Özellikle bizim ekibin hapishaneden yeni çıkan çocuğu getirip sorguladıkları sahne harikaydı daha önce bu sahneden etkilenip diziyi izleme kararı almıştım zaten demek 3.bölümün sahnesiymiş bu. Gerçekten şahane performanstı oyunculardaki ve tabi Ahmet Kaya etkisi de kaçınılmaz vurucuydu.

Ahu'nun Sait'in odasına girmesi ve oradaki anlar oldukça iyiydi. Bayılma numarası, boğazına çay kaçması vs iyi numaralar yaptı. :D Sonrasında ex aşkı Ecevit'i aradı iyi oldu. :A

Bilal'i çok seviyorum çok abartısız rol yapıyor kesinlikle. Ama Ecevit'e bu bölüm hiç şerif demedi demesi lazım ya da ben duymadım bilmiyorum.

Hocanın onlara sahip çıkması çok güzeldi sizi ben kollayacağım ee benim de kollayanlarım var demesi iyiydi. Gurur polis ise iyice seyrinden çıktı. Hayatımda görüp görebileceğim en psikopat polis sanırım. Ama son sahnede resme bakıp bir anlam çıkardı umarım kötü bir şey olmaz bizim ekibe. @mrt-06 :D

Vakit buldukça izlemeye çalışıyorum bayağı yavaş gitsem de 4.bölümü de bitirdim nihayetinde.

Dizideki bu bölümde özellikle video kaset sahneleri, çocuklara yapılan işkencelerin kameraya yansıtılması ve çalan Ahmet Kaya şarkısı yine derinden etkileyiciydi. Bizim ekibin izlerkenki yüz ifadeleri ise yaşadıklarını gözler önüne serecek kadar gerçekçiydi.

İbrahim'in hemşire ile olan konuşmaları ve ağız bükmeleri çok tatlıydı. Çocukken yapılan şeyleri büyürken de yapmak çok masumca.

Ahu, Ecevit'i hala unutamamış gibi gerçi Ecevit'te aynı şekilde ya neyse. Bilal ile Ahu zaten yakışmıyor bence ya Ecetit ile daha uyumlular umarım tekrardan beraber olurlar.

Ecevit'in babası hapisten çıktığında benim gibilerin bekleyeni olmaz ama benim beklediğim var demesi çok iyiydi. Bakalım Ecevit'in başına bela mı açacak yoksa daha iyi bir şey mi yapacak merak unsuru yarattı açıkçası.

Genel olarak biraz daha temposuz bir bölümdü ama güzeldi yine de. Sait artık cezasını bulmalı. @mrt-06

Forum İstatistikleri

Konular
176,367
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06