Yok valla kasvet yoktu bence çok rahat izledim.bu dizinin yabancı versiyonu çıkacakmış deniz onu izleriz birlikte bunu boşver çok kasvetli çekmişler diziyi![]()
Yok valla kasvet yoktu bence çok rahat izledim.bu dizinin yabancı versiyonu çıkacakmış deniz onu izleriz birlikte bunu boşver çok kasvetli çekmişler diziyi![]()
Yok valla kasvet yoktu bence çok rahat izledim.![]()
İsvec senin ilgi alanin kutup ayilarina yakin deniz daha cok ormanlik sever @denizz19sen bunu beğendiysen üstünede son dizisini izlersin artık cila niyetine) yürkiyede kimse kıymetini bilmedi dizinin yaban ellerde isveçliler anladı kalitesini içimizdeki isveçli olabilirsin mesela
![]()
Son dizisini bilmem ama Suskunl4r zaten benim önceden de sempati duyduğum bir diziydi o sebeple başladım.sen bunu beğendiysen üstünede son dizisini izlersin artık cila niyetine) yürkiyede kimse kıymetini bilmedi dizinin yaban ellerde isveçliler anladı kalitesini içimizdeki isveçli olabilirsin mesela
![]()
Yorumlarını artık buraya edebilirsin, genel konuya çevirdim.Son dizisini bilmem ama Suskunl4r zaten benim önceden de sempati duyduğum bir diziydi o sebeple başladım.![]()
28 bölüm sürmüş zaten 2.bölümün bitmesine de az kaldı yorumum gelir 1 saate kadar.Yorumlarını artık buraya edebilirsin, genel konuya çevirdim.Takipteyim ona göre, bırakma.
![]()
Ne olmuş ben de izliyordum zamanında.gözlerim yaşardı ağır ab lik diziyi beğenmiş @mrt-06![]()
vadi ile aynı gün olduğu için o kadar eminsin kiarkadaşlar siz çok ümitli konuşuyosunuz ama yüksekten uçmayın derim alacağı reyting belli fazla ümitlenmeyin derim bu da sönüp gider bi kaç hafta sonra![]()
İkinci sezon bir fon müziği var ki muazzam bulursam atarım. Jeneriğe laf yok zaten efsane..@denizz19 iyi yapmışın başlamaklavadi ile aynı türde ki bi diziyi perşembeye koymak yürek isterdi ki show bunu yaptı , vadi ile aynı gün olduğu için bitti bence
berk hakmana hayran kalıcağından şüphem yok
![]()
ayrıca jenerik , müziği ve diğer fon müzikleri hakkında fikirlerini almak istiyorum
vadi ile aynı gün olduğu için o kadar eminsin kisende haklısın vadi geleni geçeni tokatlıyor
![]()
geçen ramazan ayında tekrar izlemeye başlamıştım 1. bölümden , o jenerik çok iyi ya gerçekten hiç bi bölüm de atlatmadım . hatırlamıyom ama geri sarıp tekrar izlemişte olabilirimİkinci sezon bir fon müziği var ki muazzam bulursam atarım. Jeneriğe laf yok zaten efsane..
Bi ara show veriyordu tekrarlarını. Ahmet Kayanın şarkıları da on numara uyum sağlıyordu diziye. Sanki Ahmet Kaya senaryo ekibindenmiş de şarkıları diziye yazıyormuş gibiydi. Ulan gaza geldim ben de başlayacamgeçen ramazan ayında tekrar izlemeye başlamıştım 1. bölümden , o jenerik çok iyi ya gerçekten hiç bi bölüm de atlatmadım . hatırlamıyom ama geri sarıp tekrar izlemişte olabilirimbu ramazan ya suskunlara ya da şeref meselesine tekrar başlıcam
![]()
![]()
penceresiz kaldım anneyi söylediği bölüm ağlamamak onu da geçtim insanın gözünden yaş gelmemesi içten bile değilBi ara show veriyordu tekrarlarını. Ahmet Kayanın şarkıları da on numara uyum sağlıyordu diziye. Sanki Ahmet Kaya senaryo ekibindenmiş de şarkıları diziye yazıyormuş gibiydi. Ulan gaza geldim ben de başlayacam![]()
Ben final sahnesinde hayatımda ilk defa ağladım aga sen ne diyosunpenceresiz kaldım anneyi söylediği bölüm ağlamamak onu da geçtim insanın gözünden yaş gelmemesi içten bile değilovv gaz vermedim ama neyse başla bakalım
![]()
Ben final sahnesinde hayatımda ilk defa ağladım aga sen ne diyosunAma ikinci sezonu ilk sezonunun yanından geçemez neyse şimdi arkadasa spoiler vermeyelim.