Suskunlar - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben izleyemedim o diziyi herkes çok övüyordu bi türlü nasip olmadı :)
Ah ah onu izlemeden ölmek olmaz. :) Gelmiş geçmiş en farklı Türk dizisi. Türk televizyonlarına vurulan bir tokattır o dizi. :D Benim için bir numarayı Eski Vadiyle birlikte paylaşırlar Türk dizilerinde o derece. :)

Aşırı mı abartma bee :bağır: tamam ilk sezona göre kötüydü ama bırakılacak kadar da değildi yani :D
Yeni gelen karakterlere alışamadım ben mesela Pelin Akil falan zannedersem 2. sezon mu gelmişti falan iyice olaylar çorba oldu. Ama finali efsaneydi. :)

Hım anladım sen Berk hakman'ın etkisin de kalmışsın baya bi süre :bhr: :A
Gazenfer efsaneydi aynen :A Bi de Ecevit'in ''aynen'' diyişi muazzamdı bi aralar herkesin diline dolandıydı :A

Ya o komiserle olan akıl oyunları baya iyiydi ikinci sezonda. O kadar da kötelemeyelim şimdi :D Gerçi senden alıntıladım ama lafım @Doğu 'ya :D
Aşırı kötü derken ilk sezonun efsaneliğine göre yorumladım :A Yoksa her türlü iyiydi diğer dizilere oranla Vadi hariç tabii :A

Ya o komiserle olan akıl oyunları baya iyiydi ikinci sezonda. O kadar da kötelemeyelim şimdi :D Gerçi senden alıntıladım ama lafım @Doğu 'ya :D
Benim kötüydü dediğim azcık kötüydü anlamında :D Doğu beye kalsak diziyi 2.sezonun ilk bölümünde final yaptıracak :A

Gazenfer efsaneydi aynen :A Bi de Ecevit'in ''aynen'' diyişi muazzamdı bi aralar herkesin diline dolandıydı :A

Aşırı kötü derken ilk sezonun efsaneliğine göre yorumladım :A Yoksa her türlü iyiydi diğer dizilere oranla Vadi hariç tabii :A
Aynen diyişini hatırlar gibiyim :D Neyse bi diziyi de vadi ile karşılaştırma bee :A

Aynen şimdi düzelttin lafını. :A İlk sezon zaten bambaşkaydı ya. Senaryo süperdi. Müzikler keza öyleydi. İkinci sezon biraz altındaydı işte. Ama ekranlarda daha uzun kalması gerekirdi her halükarda. :)

Benim kötüydü dediğim azcık kötüydü anlamında :D Doğu beye kalsak diziyi 2.sezonun ilk bölümünde final yaptıracak :A

Aynen diyişini hatırlar gibiyim :D Neyse bi diziyi de vadi ile karşılaştırma bee :A
Mesela 46 ? Onu karşılaştıramıyorum :A Sen başladın mı 46'ya göremiyorum yorumlarını :bağır:

Forum İstatistikleri

Konular
176,368
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06