Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
böyle hiç olmuyor önceki yıllarda bu kadar küfür hiç olmuyordu
Acun kısa yoldan reyting kazanmaya çalışyor ama ileri vadede reyting kaybedecek farkında değil. TV başında aileler var kimse dövüş çekiş izlemez. :X

Ahlak suküt etmiş meydan barzo ve avanesi gevezelere küfürbazlara kalmış:))))))))

yani bu ağlamaları açıkcası hiç sevmiyorum ; hareketlerde çok gereksiz

yani bu ağlamaları açıkcası hiç sevmiyorum ; hareketlerde çok gereksiz
Aynen ya. Biz 12 ay dağda kaldık kimse ile görüşemedik. Bunlar çok abartıyor, görende yıllardır ailelerinden uzak kaldı sanacak. (yeni bebeğinden ayrı kalan Pascal'ı saymıyorum)

Kavga yarın da devam ediyor. Acun etinden sütünden faydalanacak. :)

Aynen ya. Biz 12 ay dağda kaldık kimse ile görüşemedik. Bunlar çok abartıyor, görende yıllardır ailelerinden uzak kaldı sanacak. (yeni bebeğinden ayrı kalan Pascal'ı saymıyorum)
ben kucuklugumden genc kiz olana kadar ya annesiz yada babasiz kaldim ve en guzel cagimda gurbette annemden ayri kalmak zorunda kaldim ve ustelik eskiden telefon ulasimida kolay degildi. Bencede cok abartiyorlar

Alonso ilkinde yazamamıştı ama ikincide frikikten attı golü. @ABAY_06

Survivor'un sonunu kaçırdım heralde. :bilmem:

ben kucuklugumden genc kiz olana kadar ya annesiz yada babasiz kaldim ve en guzel cagimda gurbette annemden ayri kalmak zorunda kaldim ve ustelik eskiden telefon ulasimida kolay degildi. Bencede cok abartiyorlar
Şu da var tabii ilk defa ailenden ayrı kaldınmı çok zor oluyor. Sonra alışıyorsun tabii. :)

Ama bu şuan yarışmada olanlar için geçerli değil. Hepsi mutlaka üniversiteye gidip ailelerinden ayrı kalmışlardır. :)

Bu hasan niye hiç sinirlenmiyor arkadaş. :D Benim bile sinirlerim bozuldu onun bu durumuna. :A

dünkü ve bugünkü bölümü daha izlemedim ama bozok camoka olayını izledim şimdi
hasan sende ne sabır var be abicim peygamber sabrı vermiş Allah
bozok adammısın lan sen orası survivor değilde başka bi yer olsa o adam da seni gömerdi oraya artist biliyor bişey yapmayacağını saydırıyor terbiyesiz herif
gerçek hayatta yani survivor dışında o adadaki artistler hasanın önünde saygı duruşuna geçer emin olun ah camoka ah o kadar sakinsin ki ne diyim sana adamın dibi dibi :D
oyunu da iyiki kaybetmişler bırak oynama kaybetsinler paso adalar birleşince şova devam eder

Bu hasan niye hiç sinirlenmiyor arkadaş. :D Benim bile sinirlerim bozuldu onun bu durumuna. :A
sabır taşı olsa çatlardı adam inanılmaz bişey :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...