Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyundan önce Hasan : " Bozokla yasimiza uygun basimiza uygun davraniyoruz, saygili ve seviyeli bir bekleyis, hakkimizda hayirlisi olsun"
Oyundan sonra Bozok : " ******** .... ********** .....*******"
Hasan iyi niyetli davranmis. Bozok nezaman yasina uygun, seviyeli davrandiki....

Oyundan önce Hasan : " Bozokla yasimiza uygun basimiza uygun davraniyoruz, saygili ve seviyeli bir bekleyis, hakkimizda hayirlisi olsun"
Hasan iyi niyetli davranmis. Bozok nezaman yasina uygun, seviyeli davrandiki....
bi kere daha yürü lann diye bağırmıştı hasana o zamanda karşılık vermedi
gözümle gördüğüm hayatımda en sabırlı insan harbiden inanamıyorum bari sert konuş vurmuyosan o da yok melek gibi :D

dünkü bölümü izliyorum camoka tam düşündüğümü düşünüyormuş adamım ya :D

turabiyi önce oyunlarda yenicem eze eze yenicem sonra yazıcam :D aynen öyle yüreği varsa karşına çıksın bakalım

Son düzenleme:
bi kere daha yürü lann diye bağırmıştı hasana o zamanda karşılık vermedi
gözümle gördüğüm hayatımda en sabırlı insan harbiden inanamıyorum bari sert konuş vurmuyosan o da yok melek gibi :D
evet o bölumu cok iyi hatirliyorum. Hasani kiskirtip hadi icindekini cikart gibi kelimeler kullanmisti, Ogun Bozok benim gözumde 0 degere indi.

Kazanmakta var kaybetmekte var çoluk çocuk sahibi yaşını başını almış bir adama yakışıyor mu? Çocukları büyüyüp bu programın videosunu izlerlerse bu durumu nasıl açıklayacak acaba? Efendi bir şekilde yarışıp eleneceksede baki kalan bu kubbede bir hoş sada bırakıp ayrılabilirdi. Hiç yakışmadı.

Suan yarismayi tekrar izliyorum. Nadya ile Merve aydin yarisinca nadya iki cubuguda ayni anda ellerine aliyor. sol eliyle digerini bekletiyor sag eliylede yerlestirme yapti. Bilmiyorum bu bi kural hatasimi. Eger degilse ozaman Pascal turabiyle yarisirken ilk cubugu erken koyunca digerini bulamamisti ve kaybetmisti, oda öyle yapabilirdi.
Nadya kazaninca turabiyle nasil oynadilar 7-4 yapinca. erken sevindiler malesef :)

Kazanmakta var kaybetmekte var çoluk çocuk sahibi yaşını başını almış bir adama yakışıyor mu? Çocukları büyüyüp bu programın videosunu izlerlerse bu durumu nasıl açıklayacak acaba? Efendi bir şekilde yarışıp eleneceksede baki kalan bu kubbede bir hoş sada bırakıp ayrılabilirdi. Hiç yakışmadı.
Kesinlikle katiliyorum ama Bozok bir önceki yarismadada agresif bir yapiya sahipti. Cagla Sikel zamaninda bu adamda ne bulmussa :) Duygu söyledigi her kelimede hakliymis. Bozokun itici davranislarinin sayisini unuttum artik. Bir keresinde oyunu kazanip karsi tarafa öpucuk yollayinca baslamisti gicik hareketleri. Bu haftada kesinlikle elenme korkusu, ve rakibi birinci olmus olan hasan ve onu alt etmesi icin diskalifiye ettirmesi gerektigini dusundugu icin böyle yapiyor. Bu sene performansi guzeldi ve eger hasan gibi sakin olabilseydi eminim baya puan kazanirdi

Suan yarismayi tekrar izliyorum. Nadya ile Merve aydin yarisinca nadya iki cubuguda ayni anda ellerine aliyor. sol eliyle digerini bekletiyor sag eliylede yerlestirme yapti. Bilmiyorum bu bi kural hatasimi. Eger degilse ozaman Pascal turabiyle yarisirken ilk cubugu erken koyunca digerini bulamamisti ve kaybetmisti, oda öyle yapabilirdi.
Nadya kazaninca turabiyle nasil oynadilar 7-4 yapinca. erken sevindiler malesef :)

Kesinlikle katiliyorum ama Bozok bir önceki yarismadada agresif bir yapiya sahipti. Cagla Sikel zamaninda bu adamda ne bulmussa :) Duygu söyledigi her kelimede hakliymis. Bozokun itici davranislarinin sayisini unuttum artik. Bir keresinde oyunu kazanip karsi tarafa öpucuk yollayinca baslamisti gicik hareketleri. Bu haftada kesinlikle elenme korkusu, ve rakibi birinci olmus olan hasan ve onu alt etmesi icin diskalifiye ettirmesi gerektigini dusundugu icin böyle yapiyor. Bu sene performansi guzeldi ve eger hasan gibi sakin olabilseydi eminim baya puan kazanirdi
Çağla Şikel ve Bozok nasıl sevgili olmuş ya ağlıcam. :(

Bozok`la Emre Altuğ arasındaki 1000 farkı bulun derim o zaman. :)

Oflaz gittiginden beri kazaniyoruz ve en onemlisi butun takim birlikte toplanip muhabbet ediyor artik.Insanlari bolen Oflaz'in cenesiydi.O da oyle yapmak zorundaydi tabi.Cunku orda kalmak icin insanlari kamplastirmaliydi.

arkadaş bu merve aydın yemin ediyorum dengesiz ya
bir insan iticilikte son nokta nasıl olur gösteriyor oyunu kazanıyolar bebek gibi ağlayıp bağırıyor yenilince saçma sapan hareketler yapıyor Allah Allah kıl oluyorum kıza

Aramizda kalmasin programina bugun Duygu Cetinkaya cikmadi cunku Merve Oflaz onla ayni masada oturmak istememis. adayi karistirdigi yetmedi simdide o programi karistirdi.
Bugun Duygunun Bozokla ilgili yorumlarini izlemeyi cok istemistim

Survivor All Star 37.Bölüm Tanıtımı

Son düzenleme:
insanları sinirli aç diye savunarak birbirlerine rahatça küfretmeleri yaptırımsız bırakılmamalı.. hakaretin normal karşılanması gibi. karşısındakine ağır küfredene en azından diskalifiye edilmese bile bir oyunda oynamama cezası verilebilir. aksi takdirde uslübunu bozmayan adama psikolojik şiddet yaşatmış oluyorsunuz. sana orada biri dümdüz giydiriyor, sen karşılık vermemeyi seçiyorsun. sonucunda, bak nasıl lafları yedi oturdu gibi bir duruma sokuyorlar. lafı gerçekten yiyip oturuyor oluyorlar haliyle:)))). bunu sindirmeye calışmak büyük yük. fiziksel şiddet kadar hatta bazen daha fazla yıpratıcı olabilen bir durum. buna bir yaptırım kesinlikle uygulanmalı. insanlar, çocuklar yeterince kabalığın prim yaptıgını zaten öğrenmişken bir de bunun alkışlandığına şahit olmasın.ama ne yazık ki reyting uğruna acun bey hepsine göz yumuyor.sonrasında da ben olay yaşanırken orada yoktum diyebilecek kadar da bizleri salak yerine koyuyor:))))))) tabi yersen.....:))))))

CDLncSSUEAATrvg.jpg

@china_shangai

gelmişsin 40 yaşına 2 tane zibidinin gazıyla horozlanmalar filan, artis artis hareketler. bir sen göremeyeceksin deil mi sevdiğini? koca adamsın ayıptır ya:)))) çoçuğunu göremediğine eminim üzülmüştür fakat bence çocuğunun akıl ve karakter gelişimi için, mümkün olduğunca çocuğundan uzak dursa daha bir hayırlı olur sanki.:)))) @ABAY_06

insanları sinirli aç diye savunarak birbirlerine rahatça küfretmeleri yaptırımsız bırakılmamalı.. hakaretin normal karşılanması gibi. karşısındakine ağır küfredene en azından diskalifiye edilmese bile bir oyunda oynamama cezası verilebilir. aksi takdirde uslübunu bozmayan adama psikolojik şiddet yaşatmış oluyorsunuz. sana orada biri dümdüz giydiriyor, sen karşılık vermemeyi seçiyorsun. sonucunda, bak nasıl lafları yedi oturdu gibi bir duruma sokuyorlar. lafı gerçekten yiyip oturuyor oluyorlar haliyle:)))). bunu sindirmeye calışmak büyük yük. fiziksel şiddet kadar hatta bazen daha fazla yıpratıcı olabilen bir durum. buna bir yaptırım kesinlikle uygulanmalı. insanlar, çocuklar yeterince kabalığın prim yaptıgını zaten öğrenmişken bir de bunun alkışlandığına şahit olmasın.ama ne yazık ki reyting uğruna acun bey hepsine göz yumuyor.sonrasında da ben olay yaşanırken orada yoktum diyebilecek kadar da bizleri salak yerine koyuyor:))))))) tabi yersen.....:))))))
Bozok kufurleri sayip suya dogru yururken acunda arkasindan gitti ama sonrasi gösterilmedi. ne konusuldu oda gösterilmedi. sonrasinda Turabiyle Bozokun konusmasi yaynlandi

Bozok kufurleri sayip suya dogru yururken acunda arkasindan gitti ama sonrasi gösterilmedi. ne konusuldu oda gösterilmedi. sonrasinda Turabiyle Bozokun konusmasi yaynlandi
istediğini göstersin yada göstermesin güneşi balçıkla sıvayacak hali de yok ya:)))))) her şey ayan beyan ortada :)))) adam orada avazı çıktığı kadar galiz küfürler saydırıyor sonrada ben orada yoktum edebiyatı yapıyor.:)))))olaya müdahil olmayarak daha fazla küfür kavga olsunda çarşamba akşamı parsayı toplayayım mantığında :)))) perşembe sabahı reyting listelerine hep beraber bakarız 10 reyting üzeri garanti:)))))) birde akşama doğru instagram hesabından bu akşam konsey de inanılmaz tartışmalar var diye de bir mesaj atarsa tadından yenmez kaymaklı ekmek kadayıfı:)))) ondan sonra reytingler tavan :))) illa ki kavga münakaşa olacak hatta bu tartışmalar sırasında istem dışı ağızdan kötü kelamlarda çıkabilir ona da eyvallah .buradaki sıkıntı galiz küfürlerin süreklilik arz etmesi ve acunun buna zamanında müdahil olmaması :)))) insanlar açlar sıkıntıdalar öfke konrtrolü yapmıyorlar ona da eyvallah ta hep bu istekler küfürü yiyenden talep ediliyor .oysa ki ağzı bozuk insanlara zamanında müdahale edilmeyerek onlara da prim veriliyor .benim sıkıntım burada :)))))

Son düzenleme:
istediğini göstersin yada göstermesin güneşi balçıkla sıvayacak hali de yok ya:)))))) her şey ayan beyan ortada :)))) adam orada avazı çıktığı kadar galiz küfürler saydırıyor sonrada ben orada yoktum edebiyatı yapıyor.:)))))olaya müdahil olmayarak daha fazla küfür kavga olsunda çarşamba akşamı parsayı toplayayım mantığında :)))) perşembe sabahı reyting listelerine hep beraber bakarız 10 reyting üzeri garanti:)))))) birde akşama doğru instagram hesabından bu akşam konsey de inanılmaz tartışmalar var diye de bir mesaj atarsa tadından yenmez kaymaklı ekmek kadayıfı:)))) ondan sonra reytingler tavan :))) illa ki kavga münakaşa olacak hatta bu tartışmalar sırasında istem dışı ağızdan kötü kelamlarda çıkabilir ona da eyvallah .buradaki sıkıntı galiz küfürlerin süreklilik arz etmesi ve acunun buna zamanında müdahil olmaması :)))) insanlar açlar sıkıntıdalar öfke konrtrolü yapmaları gerekir ona da eyvallah ta hep bu istekler küfürü yiyenden talep ediliyor .oysa ki ağzı bozuk insanlara zamanında müdahale edilmeyerek onlara da prim veriliyor .benim sıkıntım burada :)))))
Kesinlikle her kelimesine katiliyorum! Bu sene hadinden fazlasiyla bol kufurlu bir survivor izliyoruz. Bozok 99% gidecek ama dilerim kavgacidir reyting getirir diye bu adada tutulmaz. gecen sene Sahra sonlardayken kavga yarattigi bir hafta adayken bir anda ust siralara tasindi siralamasi.
Gecen konsey hasan dokunulmaz olmasina ragmen birinci olunca sasirmistik ve bu hafta dokunulmaz olmamasina ragmen birinci olamazsa daha fazla sasiririm

hasan ile Söylediklerimi hilmicem ve turabi tekrar etti.))) adam içten pazarlıklı hele turabinin dediği adam ses tonunu bile ayarlıyor hani yalan dünyada bir adam vardı onun gibi)))

geçen hafta demekki taneri yollama nedeni performans değil turabinin çevresini boşaltmakmis. Allah var ben hasanin taneri yollamasinda bir art niyet aramadım turabini çıkışlarını abartı bulmuştum bu konuda turabi haklıymış. Hassan gizli gizli planlar kuruyormus farkında degikmisisik)))

vallahi hakana tilki ile gelmiş adaya diyordum Hassan sanırım o tilkileri çaldı hakan, hasanin yanında kuzuya döndü. hakan ne düşünüyorsa dilinde garibim ona bu kadar boşa yüklenmisiz)) hasanin yaptığı bu plana hakanın hayalleri yetişemez)))

ben hasanin sözünde durup performans göre aday çıkaracağını umustum adam sözünde durmadı turabi kadar bile olamadı.))) enaniyetl(egolu) i insanları Türk toplumu sevmez turabi ukala ve aşırı egolu ama bu tip insanlardan zarar gelmez egosunu gösteriyor ama gizli egolu insanlar vardır. aşırı mütevazilik gösteriler (konu dışı mesela birtanesi ben kitmirim der ülkeye aştığı felaketi biliyoruz ) adam ne mutavizi diye övgü alır hem de arkadan dolanıp 3 puanı alır.

neyse bu hafta olmasa diğer haftalar Türk halkı gerçeği görecektir ama bozgun yaptığı saçma hareketler gerçeğin üzerini örtüyor. hasana ne mutavizi adam dedirtiyor. lan oğlum adam sana küfür ediyor gizlemesene siniri insan degilmisin versene karşılığını yok üslup düzelt mis)))

Ulan Bozok ulan Bozok haklısın eyvallah adama niye küfürler atıyorsun zaten karşındaki insan içten pazarlıklı yalancı sahtekar tilki bir adam.Ona küfür atarak hem adamı masum gösteriyorsun hemde tepkı çekiyorsun.Adam durup dururken konseyde Turabiye erken öten horozun başını keserim diyor sataşıyor burdakiler hala kuzu gibi adam hasan nidalarıyla beni öldürüyor.Hasan da üslup ha üslüp kardeşim az sinirlensene senin duyguların yok mu.Turabi haklı adam ses tonununu bile azaltıyor @beyazsoy

@Bully Hakan a tilki diyorken daha tilkisi çıktı :)

rakip takımdan birini geçin, kendi takım arkadaşlarından biri kafasını engele vurduğunda dalga geçip, kıkır gülen iki tane çakma karakteri sudan çıkmış ak kaşık yaptınız ya ...... :))))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...