Maskeli Fedai
Favori Üye
Kendi takım arkadaşını herkesin içinde rezil etmeye çalışan birini melek yaptınız ya diyecek söz yok
)))
Bozokun attoğı küfürler çok yanlış ama hasana karşı kızması doğruuulan ayıptır @Maskeli Fedai yukarıda yazdığın yorumu inkar ediyorsun))))))'' ulan bozok ulan bozok haklısın eyvaallah '' diye yazan yoksa 3 harfliler mi
)) siz iyice insanların akıllarıyla maytap geçmeye başladınız
))) anlaşılan hasan sizlerin şirazesini baya baya kaydırmış
)))))))
Bozokun attoğı küfürler çok yanlış ama hasana karşı kızması doğru![]()
acun dün kü tartışmalardan sonra bozok'u da koruması altına almıştırBu akşam Özlem elendi diye söylentiler var ne kadar doğru bilmiyorum![]()
Aynen bence büyük ihtimal Bozok elenmiyecek gibime geliyor umarım yanılıyorumdur.tövbe tövbe adamda ki zihniyete bak))) her türlü aşşağala küfür et kız erkek demeden milleti azarla ama buna mukabil sessiz ol cevap verme ezik ol
)))) kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına da yapmayacaksın
)))
acun dün kü tartışmalardan sonra bozok'u da koruması altına almıştır)))))) yeter ki küfür kafir kavga dövüş olsun
))))))
Özlem nasıl eleniyor? Hilmicem ya da Turabi birinci olursa onumu çıkaracaklar diyorsun?Bu akşam Özlem elendi diye söylentiler var ne kadar doğru bilmiyorum![]()
Haftalardır sonuncu olan Bozok'un tam da aday çıktığı hafta ve Hasan'la kavgalarından sonra sonuncu olmayıp elenmemesi.. Eğer Özlem elenirse ben bu SMS'ler de bir sahtekarlık ararım açıkçası.Bu akşam Özlem elendi diye söylentiler var ne kadar doğru bilmiyorum![]()
Yok Nadya söyler gibime geliyor onu Sinsicem yada Hırbo 1 olursa Sahra yada Begüm'ü söyler sankiÖzlem nasıl eleniyor? Hilmicem ya da Turabi birinci olursa onumu çıkaracaklar diyorsun?![]()
Nadya kişisel dokunulmazlık aldığı için söylüyor dimi?Yok Nadya söyler gibime geliyor onu Sinsicem yada Hırbo 1 olursa Sahra yada Begüm'ü söyler sanki
Bak görürsün elenmiyecek Bozok ama yanılmayı istiyorum umarım giderHaftalardır sonuncu olan Bozok'un tam da aday çıktığı hafta ve Hasan'la kavgalarından sonra sonuncu olmayıp elenmemesi.. Eğer Özlem elenirse ben bu SMS'ler de bir sahtekarlık ararım açıkçası.![]()
Aynen onunda söyleme hakkı varmışNadya kişisel dokunulmazlık aldığı için söylüyor dimi?
turabi birinci oldu demek))) birileri hasan birinci olamayınca başlar şike var diye komplo üretmeye )) geçen hafta birinci olurken şike yok bu hafta var derler)))Bu akşam Özlem elendi diye söylentiler var ne kadar doğru bilmiyorum![]()
Bozok ettiği küfürlerden sonra birde elenmeyecekse yazıklar olsun.Bak görürsün elenmiyecek Bozok ama yanılmayı istiyorum umarım gider
Aynen onunda söyleme hakkı varmış![]()
Umarım yanılırsın ya. O çirkef adamı daha fazla izlemek istemiyorum.Bak görürsün elenmiyecek Bozok ama yanılmayı istiyorum umarım gider
Aynen onunda söyleme hakkı varmış![]()
niye şaşırıyor ki bozok dönerse özlem fırıldak))) kıza sahra demediğini bırakmadı geri zekalı bile dedi kız gitti sahralara yamandi. millet bunu afeder mi))Aynen bence büyük ihtimal Bozok elenmiyecek gibime geliyor umarım yanılıyorumdur.
Komplo teorisi çok bakalım ne olcak Fakat bana öyle geliyorki Nadya söylemiştir Özlem'i mantıksızda değil Sahra ve Begüm'ü söylemez sms'i yüksektir diyeturabi birinci oldu demek))) birileri hasan birinci olamayınca başlar şike var diye komplo üretmeye )) geçen hafta birinci olurken şike yok bu hafta var derler)))
Yanına kar kalıcak anlaşılan gitmez bbunca olaydan sonra Acun elenmesine izin vermezBozok ettiği küfürlerden sonra birde elenmeyecekse yazıklar olsun.![]()
Ben Özlem'i savunmuyorumki bana niye atar yapin ayriyetten Sahra özür felan diledim diyor ayriyetten Sahra'yıda sevmem Hırbo gibiniye şaşırıyor ki bozok dönerse özlem fırıldak))) kıza sahra demediğini bırakmadı geri zekalı bile dedi kız gitti sahralara yamandi. millet bunu afeder mi))
Reyting için her yol mübah demek ki. Hasan da iyi sabır varmış başkası olsa bu kadar sağduyulu kalamazdı.Komplo teorisi çok bakalım ne olcak Fakat bana öyle geliyorki Nadya söylemiştir Özlem'i mantıksızda değil Sahra ve Begüm'ü söylemez sms'i yüksektir diye
Yanına kar kalıcak anlaşılan gitmez bbunca olaydan sonra Acun elenmesine izin vermez![]()