Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi takım arkadaşını herkesin içinde rezil etmeye çalışan birini melek yaptınız ya diyecek söz yok :))))

bozok denen adam müsvettesini haklı gören zihniyet zaten aklını fikrini vicdanını kaybetmiş zihniyettir :)))))))))

Bozok u haklı görmediğimi bildiriyorum.Bunun yanında Hasanın sinirlenmeyerek içine atarak üslup üslüu demesinin altındaki tilkiyi göremeyenleri anlamıyorum.

Hasana Peygamber sabrı varmış diyerek işi abartan kişiye de Allah akıl versin diyorum

uulan ayıptır @Maskeli Fedai yukarıda yazdığın yorumu inkar ediyorsun :)))))))'' ulan bozok ulan bozok haklısın eyvaallah '' diye yazan yoksa 3 harfliler mi :))) siz iyice insanların akıllarıyla maytap geçmeye başladınız:)))) anlaşılan hasan sizlerin şirazesini baya baya kaydırmış :))))))))

uulan ayıptır @Maskeli Fedai yukarıda yazdığın yorumu inkar ediyorsun :)))))))'' ulan bozok ulan bozok haklısın eyvaallah '' diye yazan yoksa 3 harfliler mi :))) siz iyice insanların akıllarıyla maytap geçmeye başladınız:)))) anlaşılan hasan sizlerin şirazesini baya baya kaydırmış :))))))))
Bozokun attoğı küfürler çok yanlış ama hasana karşı kızması doğru :A:A:A

Bu akşam Özlem elendi diye söylentiler var ne kadar doğru bilmiyorum :T:

Bozokun attoğı küfürler çok yanlış ama hasana karşı kızması doğru :A:A:A

tövbe tövbe adamda ki zihniyete bak :)))) her türlü aşşağala küfür et kız erkek demeden milleti azarla ama buna mukabil sessiz ol cevap verme ezik ol :))))) kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına da yapmayacaksın :))))

acun dün kü tartışmalardan sonra bozok'u da koruması altına almıştır :))))))) yeter ki küfür kafir kavga dövüş olsun :)))))))

tövbe tövbe adamda ki zihniyete bak :)))) her türlü aşşağala küfür et kız erkek demeden milleti azarla ama buna mukabil sessiz ol cevap verme ezik ol :))))) kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına da yapmayacaksın :))))

acun dün kü tartışmalardan sonra bozok'u da koruması altına almıştır :))))))) yeter ki küfür kafir kavga dövüş olsun :)))))))
Aynen bence büyük ihtimal Bozok elenmiyecek gibime geliyor umarım yanılıyorumdur.

Haftalardır sonuncu olan Bozok'un tam da aday çıktığı hafta ve Hasan'la kavgalarından sonra sonuncu olmayıp elenmemesi.. Eğer Özlem elenirse ben bu SMS'ler de bir sahtekarlık ararım açıkçası. :T:

turabi birinci oldu demek))) birileri hasan birinci olamayınca başlar şike var diye komplo üretmeye )) geçen hafta birinci olurken şike yok bu hafta var derler)))

Aynen bence büyük ihtimal Bozok elenmiyecek gibime geliyor umarım yanılıyorumdur.
niye şaşırıyor ki bozok dönerse özlem fırıldak))) kıza sahra demediğini bırakmadı geri zekalı bile dedi kız gitti sahralara yamandi. millet bunu afeder mi))

turabi birinci oldu demek))) birileri hasan birinci olamayınca başlar şike var diye komplo üretmeye )) geçen hafta birinci olurken şike yok bu hafta var derler)))
Komplo teorisi çok bakalım ne olcak Fakat bana öyle geliyorki Nadya söylemiştir Özlem'i mantıksızda değil Sahra ve Begüm'ü söylemez sms'i yüksektir diye :T:

Bozok ettiği küfürlerden sonra birde elenmeyecekse yazıklar olsun. :X
Yanına kar kalıcak anlaşılan gitmez bbunca olaydan sonra Acun elenmesine izin vermez :T:

niye şaşırıyor ki bozok dönerse özlem fırıldak))) kıza sahra demediğini bırakmadı geri zekalı bile dedi kız gitti sahralara yamandi. millet bunu afeder mi))
Ben Özlem'i savunmuyorumki bana niye atar yapin ayriyetten Sahra özür felan diledim diyor ayriyetten Sahra'yıda sevmem Hırbo gibi :D

Komplo teorisi çok bakalım ne olcak Fakat bana öyle geliyorki Nadya söylemiştir Özlem'i mantıksızda değil Sahra ve Begüm'ü söylemez sms'i yüksektir diye :T:

Yanına kar kalıcak anlaşılan gitmez bbunca olaydan sonra Acun elenmesine izin vermez :T:
Reyting için her yol mübah demek ki. Hasan da iyi sabır varmış başkası olsa bu kadar sağduyulu kalamazdı. :X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...