Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harbiden bu kadar basitmi yani bu olay bir yaptırımı olmıyacakmı Hasan'a dümdüz gitti küfür etti bu adamın yanına karmı kalacak bu küfürler Acun'un olaya el atması Lazım bu Kadar'da olmaz yani el insaf kardeşim

yine ünlüler kazandı ama mervem maalesef kazanamıyor genel puanlaması düşüyor :(

Hepsi oyun kaybetti gitti hssana b*k atiyor:))))ustune yuruyor kufue ediyor bu ne lan :)))))) birde turabinin bozoku tutarken bagir ama vurma deyisi ve saniyesinde gelen seytansi gulumseme.:)))) herif sadist zevk aldi resmen olay cikmasindan😉))))

Turabi 3 oyunu kaybedeceğine bir oyun alsaydın Bozok kızını görürdü. :)

Bozokun giderayak hasani kiskirtmaya calistigi ve diskalifiye ettirmeye calistigini gorduk:))) tam cakal tayfasi :)))

Bu arada Nadya iyice gerçek yüzünü göstermeye başlıyor. Takıldığı şirin tavırların altında tam bir sinsilik yatıyor.

Resmen Bozok ve Turabi'yi Hasan'a karşı kışkırttı Yunan cadısı. :))))))))

@-KADİR- Maçtayım tekrar haber verirsin. :X
aga ben kaçırdım reklamdan sonra ne oldu avun ne dedi :X

Bu arada Nadya iyice gerçek yüzünü göstermeye başlıyor. Takıldığı şirin tavırların altında tam bir sinsilik yatıyor.

Resmen Bozok ve Turabi'yi Hasan'a karşı kışkırttı Yunan cadısı. :))))))))
aga aynen ben de aynısını yakaladım tam bir sinsi sürekli alttan alttan veriyor

Adam 6 aylik kiziyla vakit gecirmek onun biyumesini izlemek yerine bebegini birakmis survivora gelmis simdide kizimin resmini goremeyecem diye agliuor.hadi lan dingil😉))))

Kavgayi tvden tekrar izledim. Bozok basta Begumun ustune geliyor.
Hilmicemde sirirtiyor Bozok Hasanla tartisirken.
Turabide diyor Hasan ustune gelip seni kiskirtmaya calisiyor diye. Acaba kim kimi kiskirtti kufurlerle ?
dun Bozok beyefendi Özlemin fani yoktur diye onu yanina rakip istedi. insallah o hatayi yaparlarda alir boyunun ölcusunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...