Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turabicik'e ne oldu bugün maça bakıyorum izleyemedim :)))

Dünkü gibi aynı şekilde gömdük helal ünlüler seviyorum bu takımı ya. :D

Turabi sürekli gömüldü bu da bana ayrı bir mutluluk verdi tabii. :F
Turabi bugün toplamda 3 oyun kaybetti. :X

Maçın ikinci yarısı başlamadan kavga başlasaydı. Şimdi Acun reklama girer anasını satayım. @ABAY_06

Lan Bozok musun nesin sinir oldum ya konuşmalara bak inş gidersin utanmaz adam

Bu takım oyunudur kim kaybettiyse kaybetti bunun lafını etmek bile kişiliksizliktir. :X

eliyle elledi zaten hemen tek atistada koydu cubugu hasan itiraz etti ama tekrarini gostermediler yarin nete yuklenince izle birdaha.
Bant çekme oyununda da Merve 2. oyuna çıkmadan, Oflaz 4. oyuna çıkmıştı, Pascalla onu oynatıp 8-2den 8-8 yapmıştı Acun. Hep onlara mı olacak müsama? Dün 3 kez oyuncu değiştirdiler.

Hasan'a helal olsun valla o nasıl sakinliktir öyle. Gelmedi Bozok artistinin oyununa.

Bozok terbiyesizi aklınca Hasan'ı diskalifiye ettirecek kendi adada kalacak. :))))))) Ama ilahi adalet işte yine adalar birleşmeden hemen önce defolup gidecek. Allah büyük. :)

@dosimosi belli olmuyor ya bir bakarsın elenmez herşey olabilir bu kavgalardan sonra gitmez bişey olur kesin :))

Bant çekme oyununda da Merve 2. oyuna çıkmadan, Oflaz 4. oyuna çıkmıştı, Pascalla onu oynatıp 8-2den 8-8 yapmıştı Acun. Hep onlara mı olacak müsama? Dün 3 kez oyuncu değiştirdiler.
tamam sakin bende sizdenim. :D
eslesmeleri neye gore yapiyolar bilmiyoruz.

Bozok, Hasan'a ''senin yüzünden kızımı göremicem'' diyor. Bu lafın tutulacak tarafı yok. :X

Ama ben Bozok'a kızmıyorum. Kızılması gerek adam Acun. @Bully @ABAY_06 :X

Niye mi? Bu olanlara kim sebep veriyor? Tabi Acun veriyor. :X

Turabi'nin külhanbeyli tavırları, küfürleri, el kol hareketleri, Bozok'un ağzı bozukluğunun tek suçlusu Acun'dur. :X

Sen bu adamlara bu kadar rahatlık verirsen, onlarda istedikleri gibi hareket ederler. La bu lafları sokakta birine etsen, seni şikayet eder mahkemelik olursun. :)

@dosimosi belli olmuyor ya bir bakarsın elenmez herşey olabilir bu kavgalardan sonra gitmez bişey olur kesin :))
Oflazin sansi onda olmaz umarim. Birileri sakatlanip yada baskasi diskalifiye olsa ozaman sansi var. Yarin Duygunun söyleyeceklerini tahmin edebiliyorum. Aramizda kalmasini kesin izleyecegim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...