Turabi bugün toplamda 3 oyun kaybetti.Dünkü gibi aynı şekilde gömdük helal ünlüler seviyorum bu takımı ya.
Turabi sürekli gömüldü bu da bana ayrı bir mutluluk verdi tabii.![]()
Dokunmadı ya neye dokundu?yazık oldu gonullulerin hakkiydi serenay resmen dokundu ya acun nasil mudale etmedi saka gibi.
turabi ve utanmak çok zıt kavramlarTurabi 3 oyun kaybetti hala utanmadan Hasan hakkında konuşuyor.![]()
eliyle elledi zaten hemen tek atistada koydu cubugu hasan itiraz etti ama tekrarini gostermediler yarin nete yuklenince izle birdaha.Dokunmadı ya neye dokundu?Yapmışsa da helal, hep gönüllülere müsama gösteriyor.
Kesin gider. yarisma boyunca hep en sondu. her gecen zaman insanlarin gözunden dusuyor zatenLan Bozok musun nesin sinir oldum ya konuşmalara bak inş gidersin utanmaz adam
Bant çekme oyununda da Merve 2. oyuna çıkmadan, Oflaz 4. oyuna çıkmıştı, Pascalla onu oynatıp 8-2den 8-8 yapmıştı Acun. Hep onlara mı olacak müsama? Dün 3 kez oyuncu değiştirdiler.eliyle elledi zaten hemen tek atistada koydu cubugu hasan itiraz etti ama tekrarini gostermediler yarin nete yuklenince izle birdaha.
tamam sakin bende sizdenim.Bant çekme oyununda da Merve 2. oyuna çıkmadan, Oflaz 4. oyuna çıkmıştı, Pascalla onu oynatıp 8-2den 8-8 yapmıştı Acun. Hep onlara mı olacak müsama? Dün 3 kez oyuncu değiştirdiler.
Oflazin sansi onda olmaz umarim. Birileri sakatlanip yada baskasi diskalifiye olsa ozaman sansi var. Yarin Duygunun söyleyeceklerini tahmin edebiliyorum. Aramizda kalmasini kesin izleyecegim@dosimosi belli olmuyor ya bir bakarsın elenmez herşey olabilir bu kavgalardan sonra gitmez bişey olur kesin)