Acun kısa yoldan reyting kazanmaya çalışyor ama ileri vadede reyting kaybedecek farkında değil. TV başında aileler var kimse dövüş çekiş izlemez.böyle hiç olmuyor önceki yıllarda bu kadar küfür hiç olmuyordu
Acun kısa yoldan reyting kazanmaya çalışyor ama ileri vadede reyting kaybedecek farkında değil. TV başında aileler var kimse dövüş çekiş izlemez.böyle hiç olmuyor önceki yıllarda bu kadar küfür hiç olmuyordu
Aynen ya. Biz 12 ay dağda kaldık kimse ile görüşemedik. Bunlar çok abartıyor, görende yıllardır ailelerinden uzak kaldı sanacak. (yeni bebeğinden ayrı kalan Pascal'ı saymıyorum)yani bu ağlamaları açıkcası hiç sevmiyorum ; hareketlerde çok gereksiz
aynen dediğin gibi agaAynen ya. Biz 12 ay dağda kaldık kimse ile görüşemedik. Bunlar çok abartıyor, görende yıllardır ailelerinden uzak kaldı sanacak. (yeni bebeğinden ayrı kalan Pascal'ı saymıyorum)
öyle deme abi ya onsuz bu konu eksik gibi sanki 🙂 yalnız şu da var bu konuda yazdıklarının büyük çoğunluğuna hiç katılmıyorum@Bully bu arkadasin cezasi erken mi bitti ne)))
ben kucuklugumden genc kiz olana kadar ya annesiz yada babasiz kaldim ve en guzel cagimda gurbette annemden ayri kalmak zorunda kaldim ve ustelik eskiden telefon ulasimida kolay degildi. Bencede cok abartiyorlarAynen ya. Biz 12 ay dağda kaldık kimse ile görüşemedik. Bunlar çok abartıyor, görende yıllardır ailelerinden uzak kaldı sanacak. (yeni bebeğinden ayrı kalan Pascal'ı saymıyorum)
Bensiz bu konu olmazöyle deme abi ya onsuz bu konu eksik gibi sanki 🙂 yalnız şu da var bu konuda yazdıklarının büyük çoğunluğuna hiç katılmıyorum![]()
Şu da var tabii ilk defa ailenden ayrı kaldınmı çok zor oluyor. Sonra alışıyorsun tabii.ben kucuklugumden genc kiz olana kadar ya annesiz yada babasiz kaldim ve en guzel cagimda gurbette annemden ayri kalmak zorunda kaldim ve ustelik eskiden telefon ulasimida kolay degildi. Bencede cok abartiyorlar
Tamam bakarız bizde.İngilizce oldu. Bulurum videonu.![]()
sabır taşı olsa çatlardı adam inanılmaz bişeyBu hasan niye hiç sinirlenmiyor arkadaş.Benim bile sinirlerim bozuldu onun bu durumuna.
![]()