Bel altı vurma olayı 2018'de Adem ile başladı ve artık her sezon oluyor
Adem orada en sinsi isim ama iyi rol yapıyor bunu kabul ediyorum.
Turabi ile kavga ederken hep bel altı vuruyorduAdem mi bel altı vurdu ne ara yaptı ben hiç görmedim de
------
Ben Turabi zamanını izlemiştim biraz da hiç birşey hatırlamıyorum. Turabi dışında.Turabi ile kavga ederken hep bel altı vuruyordu
adem hep böyleydi mesela üstünlük kurabildiği rakiplere karşı çok sakin efendi rolü yapıyor ama üstünlük kuramadığı kişilere karşı çirkinleşiyor 2017'de Ogeday efendiliğini bozmayıp finalde ezmişti 2018'de Turabi sakatlanmasaydı ademin işi daha zor olacaktı ama Turabi sakatlandı ve daha kolay bir yol ile şampiyon oldu.Ben Turabi zamanını izlemiştim biraz da hiç birşey hatırlamıyorum. Turabi dışında.
Adem hemşerim diye severdim, beni hayal kırıklığına uğrattı.adem hep böyleydi mesela üstünlük kurabildiği rakiplere karşı çok sakin efendi rolü yapıyor ama üstünlük kuramadığı kişilere karşı çirkinleşiyor 2017'de Ogeday efendiliğini bozmayıp finalde ezmişti 2018'de Turabi sakatlanmasaydı ademin işi daha zor olacaktı ama Turabi sakatlandı ve daha kolay bir yol ile şampiyon oldu.
Turabi ile kavga ederken hep bel altı vuruyordu
adem hep böyleydi mesela üstünlük kurabildiği rakiplere karşı çok sakin efendi rolü yapıyor ama üstünlük kuramadığı kişilere karşı çirkinleşiyor 2017'de Ogeday efendiliğini bozmayıp finalde ezmişti 2018'de Turabi sakatlanmasaydı ademin işi daha zor olacaktı ama Turabi sakatlandı ve daha kolay bir yol ile şampiyon oldu.
Yarın 10+ reyting gelir mi sence?Fragman rekor izlenme, beğeni ve yoruma ulaşmış bile.
ABC1'de gelir.Yarın 10+ reyting gelir mi sence?
Gerçek survivor adaya gelmeli benceParmaklarımı dinlendirem.. Akşama mevzu çok 🤪🤣🤪🤣🤪 @BARON男爵 @Cervantes @Zeyno @Angelica @EmreOzansoy @slhttnmtl @MasacRE @xemrexxx @Dosi
Kaos mu var yarışmada?Parmaklarımı dinlendirem.. Akşama mevzu çok 🤪🤣🤪🤣🤪 @BARON男爵 @Cervantes @Zeyno @Angelica @EmreOzansoy @slhttnmtl @MasacRE @xemrexxx @Dosi
Kurt bakışlım yolacak Berna'yı.Kaos mu var yarışmada?
Herkes biriyle horoz dövüşünde bu akşam... Tam çekirdeklik bir akşam 🤪🤪🤪Kaos mu var yarışmada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?