TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bunlar tartışma değil ki , resmen reyting için kasıtlı oluşturulan şeyler . Demek ki önceki sezonlarda aynı yarışmayı izlememişiz . :A

Valla fatihcim her survivoru izlemedim 2020 birde bu hepsindede böyle kavgalar oluyordu nihat doğanla neydi futbolcunun adı onlada fena kavgası olmuştu :A
------

Şu Ni** denilen rezil, iftiracı şahsı gönderseler adada ne dert kalacak ne tasa. Ben hayatımda bu kadar nefret ettiğim birini hatırlamıyorum...

Nagihan'ım ve itici ikizlerin başına da helal olsun. :bhr: :A

Yolarım seni demesi emre :F

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Bunlar tartışma değil ki , resmen reyting için kasıtlı oluşturulan şeyler . Demek ki önceki sezonlarda aynı yarışmayı izlememişiz . :A
Aslında bence prodüksiyon demese bile kavga edecekler çünkü artık hepsi anladı ki kavga etmezsen konuşmazsan elenirsin e zaten hepsi all star bu yüzden artık kavgalar doğal gelmiyor ama böyle olduğu sürece sorun yok bel altı vurdukları zaman çirkin duruyor

Hepsi birbirinin her haltını biliyor...
İçeride ve dışarıda..

Sen kendini, uzun vadede birçok konusunu bildiğin insanlarla aynı yere tıkıldığını düşün..

Kurguya gerek kalmadan tartışmaya başlarsın

Halk bunu istiyor.. İstediğim 10 a dayanan ratinglerden belli..

Fatihcim ve Ferdicim eleştiriyorsunuz ama parkurdan ziyade bunlar izleniyor.

Bu arada bu oyunda çok sağlamdır haaaa...

Şu Çark Çevirme, Döner Taş Taşıma, Sepet Tutma, Sembol Yerleştirme oyunlarını bekliyorum

Fragman Cmrt için şimdiden +8 alırım diyor... 😁😁😁😁😁

• Beğendim
Reactions: Angelica
En sevdiğim oyun ama Nagihan ve Evrim'i de izlemek isterdim bu oyunda be.

O kadar çok olay var ki Cumartesi, işte bunları bekliyoruz. :Z

Oyundan bazı karşılaşmalar:

Gizem Memiç - Seda
Sema - Berna
Gizem Memiç - Berna
Sema - Yağmur
Birsen - Nisa
Elif - Berna
Elif - Yağmur

Barış - Berkan
Mert - Hikmet
Batuhan - Anıl
Mert - Ogeday
Atakan - Ogeday

En sevdiğim oyun ama Nagihan ve Evrim'i de izlemek isterdim bu oyunda be.

O kadar çok olay var ki Cumartesi, işte bunları bekliyoruz. :Z

Oyundan bazı karşılaşmalar:

Gizem Memiç - Seda
Sema - Berna
Gizem Memiç - Berna
Sema - Yağmur
Birsen - Nisa
Elif - Berna
Elif - Yağmur

Barış - Berkan
Mert - Hikmet
Batuhan - Anıl
Mert - Ogeday
Atakan - Ogeday

Kusura bakma seni etiketlemeyi unutmuşum fragmana ya

• Beğendim
Reactions: Hazem
Aslında bence prodüksiyon demese bile kavga edecekler çünkü artık hepsi anladı ki kavga etmezsen konuşmazsan elenirsin e zaten hepsi all star bu yüzden artık kavgalar doğal gelmiyor ama böyle olduğu sürece sorun yok bel altı vurdukları zaman çirkin duruyor
O tür ithamlarda mı bulunuyorlar? İzlemediğim için bilmiyorum ama ben masum sanıyordum bu programı. :A

Fragman harika. Berna ne güzel çıldırtmış onları. Nagihan'a mutlaka bir yaptırım olmalı. Zaten bu sene o ve Merve'nin anca ağzı çalıştı.

Erkekler bölümü için tam istediğim oyun geldi. Kızların kadar büyük olmasa da bir kavga kesin olmuştur. Ünlüler bu oyun için bir tık daha avantajlı durumda. Bu sezonun en zevkli oyunu olmaya aday.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Bu arada muhtemelen Furkan, Sercan, Adem, Evrim, Nagihan oynamayacak. Fragmanda Merve'yi ve Sude'yi de kızlardan görmedim.