TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Evrim hem 2020 'deki takım arkadaşlarını hedef gösteriyorsun , hem de siz karışmayın diyorsun ...

Nisa yalanlamadı.. Demek İğrenç bir adam demiş. Birşey diyecemde diyemiyorum
Evrim deyince sorun yok ama değil mi o istediğini diyebilir. Bir de yalan atıyor ben sadece dayanamıyorum dedim diye.

Nisa konusunda da kız sadece konuşmak istemiyorum dedi. Onunla ilgili bir görüntü yok elimizde. Evrim'inki ise apaçık ortada.

Normalde geçmiş senelerde ayrılmak isteyen veya zorunda kalan olsa dahi eleme yapılıyordu aynı hafta ama bu hafta yapılmadı. Açıkçası bence iyi oldu çünkü potada olan 4 yarışmacıyı da daha izlemek istiyorum ama eğri oturup doğru konuşalım eğer bu hafta Birsen en az oy alan isim olsaydı eleme olurdu. Evrim - Mert ikilisinden biri sonuncu oldu o yüzden böyle bir karar alındı. Aycan tam haftasında çekilme kararı aldı. :A

Evrim deyince sorun yok ama değil mi o istediğini diyebilir. Bir de yalan atıyor ben sadece dayanamıyorum dedim diye.

Nisa konusunda da kız sadece konuşmak istemiyorum dedi. Onunla ilgili bir görüntü yok elimizde. Evrim'inki ise apaçık ortada.

Ada da kendi aralarında konuşulmuş ki Evrim de dedi işte ayrıca oyun alanında seviyesine düşme diyen kimdi :D

Evrimi ve Barışı destekleyen insanlara anlam veremiyorum kusura bakmayın 12 yıldır survivor takip ediyorum bu kadar iğrenç karaktersiz yarışmacılar görmedim.
------

Bende destekliyorum Barışı neyini anlamıyorsun bu adam Nisa hakkında sustu abi Allah aşkına yeni sevgilin varken eski sevgilisini konuşması normalmi ya Barış mı karaktersiz :D arkasından konuşup konseye gelince susan Nisa ne o zaman :D

Evrimde herşeyi söylüyor.. Evrim heryerde herşeyi söylüyor.. Son derece ayarsız. Onu en iyi @dreamy anlatır 😊🙃😊🙃 Vallahi Nisaya olan sevgim yaptırıyor Utkucum bunları 🤣🤣🤣🤣

• Güldürdün
Reactions: MasacRE

Keşke birde Barış için yapılan yorumları okusun dün en çok Barışa hak verildi aslında bu konuda objektif bakmıyorsun sen
------

Evrimde herşeyi söylüyor.. Evrim heryerde herşeyi söylüyor.. Son derece ayarsız. Onu en iyi @dreamy anlatır 😊🙃😊🙃 Vallahi Nisaya olan sevgim yaptırıyor Utkucum bunları 🤣🤣🤣🤣

Nisanın nesini seviyorsunuz ya :A

• İlginç
Reactions: The_Erinch
Fragmanlar artık bana çok yapay geliyor kimse kusura bakmasın. Bir oyunda bu kadar olay- kavga yaşanmaz , resmen herkes birbirine girmiş . Nisa -Barış olayınının hemen ardından bu seferde Nisa -Sercan olayı gündeme geliyor. Sanki yarışmacılara bir direktif verilmiş gibi tansiyonu iyice yükseltin diye .

Fragmanlar artık bana çok yapay geliyor kimse kusura bakmasın. Bir oyunda bu kadar olay- kavga yaşanmaz , resmen herkes birbirine girmiş . Nisa -Barış olayınının hemen ardından bu seferde Nisa -Sercan olayı gündeme geliyor. Sanki yarışmacılara bir direktif verilmiş gibi tansiyonu iyice yükseltin diye .

Her survivorda böyle tartışmalar oluyor niye olmasın ki :D