Seni @slhttnmtl e havale ediyorum
Merve lafı mı döndürdünüz, artık cevap vermeme kararı aldım hep aynı şeyler hep aynı şeyler.@slhttnmtl kankacığım da biliyor onun beceriksiz olduğunu ama bana inat demiyor bence...
Hem kendinden bu kadar nefret ettiriyorsun, hem de bazen haklı konuşuyorsun... Nasıl bir şeysin anlamadım Evrim.
Evrim deyince sorun yok ama değil mi o istediğini diyebilir. Bir de yalan atıyor ben sadece dayanamıyorum dedim diye.Nisa yalanlamadı.. Demek İğrenç bir adam demiş. Birşey diyecemde diyemiyorum
Evrim deyince sorun yok ama değil mi o istediğini diyebilir. Bir de yalan atıyor ben sadece dayanamıyorum dedim diye.
Nisa konusunda da kız sadece konuşmak istemiyorum dedi. Onunla ilgili bir görüntü yok elimizde. Evrim'inki ise apaçık ortada.
Evrimi ve Barışı destekleyen insanlara anlam veremiyorum kusura bakmayın 12 yıldır survivor takip ediyorum bu kadar iğrenç karaktersiz yarışmacılar görmedim.
------
Evrimde herşeyi söylüyor.. Evrim heryerde herşeyi söylüyor.. Son derece ayarsız. Onu en iyi @dreamy anlatır 😊🙃😊🙃 Vallahi Nisaya olan sevgim yaptırıyor Utkucum bunları 🤣🤣🤣🤣Evrim deyince sorun yok ama değil mi o istediğini diyebilir. Bir de yalan atıyor ben sadece dayanamıyorum dedim diye.
Nisa konusunda da kız sadece konuşmak istemiyorum dedi. Onunla ilgili bir görüntü yok elimizde. Evrim'inki ise apaçık ortada.
Evrimde herşeyi söylüyor.. Evrim heryerde herşeyi söylüyor.. Son derece ayarsız. Onu en iyi @dreamy anlatır 😊🙃😊🙃 Vallahi Nisaya olan sevgim yaptırıyor Utkucum bunları 🤣🤣🤣🤣
Alnı olsa öpülecek tweet.
Fragmanlar artık bana çok yapay geliyor kimse kusura bakmasın. Bir oyunda bu kadar olay- kavga yaşanmaz , resmen herkes birbirine girmiş . Nisa -Barış olayınının hemen ardından bu seferde Nisa -Sercan olayı gündeme geliyor. Sanki yarışmacılara bir direktif verilmiş gibi tansiyonu iyice yükseltin diye .