- Reaksiyon puanı
- 29,995
- Puanı
- 1,059
ŞaaaansMıy mıy işte be adam.. Ağır çekim attı durdu... Laaaa atamadııııı iştee....... 🤣🤣🤣🤣
ŞaaaansMıy mıy işte be adam.. Ağır çekim attı durdu... Laaaa atamadııııı iştee....... 🤣🤣🤣🤣
Herkesin ilgi odağıydı derken .🧐😒Bu sezon pek izlemiyorum ama geçen gün panorama da Evrime denk geldim. Yine herkesin ilgi odağıydı.
Ya Evrim mükemmel ya. Aferin herkese beş beş cevap versin.Nisa ya da iyi laflar söylüyor. Nisa ile Barışın adadan gittiği günleri görmek dileğiyle.
Şampiyon Evrim , Göktan, Merve Aydın , Nagihan. 😊🤗
Dondurma reis yokken ünlüler çok güçlüSize de bu yakışırdı Ünlüler.
Barış olsa oyun buraya kadar uzamaz, daha erken biterdi.Dondurma reis yokken ünlüler çok güçlü
O zaman neden dondurma reis varken yenilip duruyordunuzBarış olsa oyun buraya kadar uzamaz, daha erken biterdi.
Diğerlerinin beceriksizliğinden.O zaman neden dondurma reis varken yenilip duruyordunuz
Gösterdikleri tanıtım kimin veda edeceğinden daha çok merak uyandırdığı içindir .Bu akşam eleme olacağını düşünmüyorum. Genelde birazdan tanıtımlarında "Adaya kim veda edecek?" yazısı olurdu ama bu akşam yok nedense. Aycan çekildiği için eleme olmaz.
Kesin öyledir.Diğerlerinin beceriksizliğinden.
Neden? Evrim en düşük oyu aldıysa?Bu akşam eleme olacağını düşünmüyorum. Genelde birazdan tanıtımlarında "Adaya kim veda edecek?" yazısı olurdu ama bu akşam yok nedense. Aycan çekildiği için eleme olmaz.
Kendi fikrimi belirttim, yanılıyor da olabilirim.Neden? Evrim en düşük oyu aldıysa?
Bak @Cervantes "Gemileri Yakayım mı"Herkesin ilgi odağıydı derken .🧐😒