TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

O kadar önde gel ama 1 saniye sonra at... O da iyi be Atakan. Şu gereksizi sevindiriyorsunuz ya.

Ne kadar saçma atışlar ya. Ünlüler anca böyle oyunu kazanır zaten :A

Bu sezon pek izlemiyorum ama geçen gün panorama da Evrime denk geldim. Yine herkesin ilgi odağıydı.

Ya Evrim mükemmel ya. Aferin herkese beş beş cevap versin.Nisa ya da iyi laflar söylüyor. Nisa ile Barışın adadan gittiği günleri görmek dileğiyle.

Şampiyon Evrim , Göktan, Merve Aydın , Nagihan. 😊🤗

• Olmamış
Reactions: BARON疼痛
Bu sezon pek izlemiyorum ama geçen gün panorama da Evrime denk geldim. Yine herkesin ilgi odağıydı.

Ya Evrim mükemmel ya. Aferin herkese beş beş cevap versin.Nisa ya da iyi laflar söylüyor. Nisa ile Barışın adadan gittiği günleri görmek dileğiyle.

Şampiyon Evrim , Göktan, Merve Aydın , Nagihan. 😊🤗
@dreamy Bunu Çok Beğendi 😁

• Güldürdün
Reactions: STAR
Aşırı rahattı, mıy mıy mıy
Daha iyi ya işte. Panik yapmadan attı. Mıy mıy dediğin atışlarla ilk üç tanesini düşürdüğünde Adem daha gelmemişti bile. Ama sonuncu tutmadı bir türlü.

Neyse tebrikler abi. İlk kez ödül kazandınız. Onda da gerçek bir yemek ödülü aldınız :A

Çocuklarım sonunda mama yiyecek 🙏🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗

Daha iyi ya işte. Panik yapmadan attı. Mıy mıy dediğin atışlarla ilk üç tanesini düşürdüğünde Adem daha gelmemişti bile. Ama sonuncu tutmadı bir türlü.

Perviz mesela ilk oyununda mşme
Mıy mıy işte be adam.. Ağır çekim attı durdu... Laaaa atamadııııı iştee....... 🤣🤣🤣🤣

• Güldürdün
Reactions: MasacRE