Emre Ozansoy
Moderatör
O kadar önde gel ama 1 saniye sonra at... O da iyi be Atakan. Şu gereksizi sevindiriyorsunuz ya.
Sesli güldüm.. İronik bir ileti olmuş 🤣🤣🤣🤣🤣Ne kadar saçma atışlar ya. Ünlüler anca böyle oyunu kazanır zaten
Şakası bir yana atışlarda gerçekten şans faktörü çok var. Anıl ilk üç atışı hemen atmıştı mesela. Dördüncü denk gelmedi işte ne yaparsın.Sesli güldüm.. İronik bir ileti olmuş 🤣🤣🤣🤣🤣
Aşırı rahattı, mıy mıy mıyŞakası bir yana atışlarda gerçekten şans faktörü çok var. Anıl ilk üç atışı hemen atmıştı mesela. Dördüncü denk gelmedi işte ne yaparsın.
@dreamy Bunu Çok Beğendi 😁Bu sezon pek izlemiyorum ama geçen gün panorama da Evrime denk geldim. Yine herkesin ilgi odağıydı.
Ya Evrim mükemmel ya. Aferin herkese beş beş cevap versin.Nisa ya da iyi laflar söylüyor. Nisa ile Barışın adadan gittiği günleri görmek dileğiyle.
Şampiyon Evrim , Göktan, Merve Aydın , Nagihan. 😊🤗
Daha iyi ya işte. Panik yapmadan attı. Mıy mıy dediğin atışlarla ilk üç tanesini düşürdüğünde Adem daha gelmemişti bile. Ama sonuncu tutmadı bir türlü.Aşırı rahattı, mıy mıy mıy
Mıy mıy işte be adam.. Ağır çekim attı durdu... Laaaa atamadııııı iştee....... 🤣🤣🤣🤣Daha iyi ya işte. Panik yapmadan attı. Mıy mıy dediğin atışlarla ilk üç tanesini düşürdüğünde Adem daha gelmemişti bile. Ama sonuncu tutmadı bir türlü.
Perviz mesela ilk oyununda mşme