İzlemediğin yarışmanın nesini merak ediyorsun arkadaş , izleyenlerden çok seni görüyorum ben konuda .Kaos mu var yarışmada?![]()
İzlemediğin yarışmanın nesini merak ediyorsun arkadaş , izleyenlerden çok seni görüyorum ben konuda .Kaos mu var yarışmada?![]()
Bir o eksikti zaten.Gerçek survivor adaya gelmeli bence![]()
@DarkLegenD @MasacRE @serhatt @Dosi @Angelica @Forumdash @Yakamoz-Asi @Alos
Merak ediyorum çünkü izlemek istiyorum ama izlemiyorum orası ayrı.İzlemediğin yarışmanın nesini merak ediyorsun arkadaş , izleyenlerden çok seni görüyorum ben konuda .![]()
Kurt bakışlın kim be? 😡Kurt bakışlım yolacak Berna'yı.![]()
Dizilerden farksız bir program.Herkes biriyle horoz dövüşünde bu akşam... Tam çekirdeklik bir akşam 🤪🤪🤪
Zaten oyunda sumo vur kır parçala oyunu 😁😁😁
Hayat bir diziii.. Bu nasıl dizi olmasın 😁😁Merak ediyorum çünkü izlemek istiyorum ama izlemiyorum orası ayrı.
------
Kurt bakışlın kim be? 😡
Dizilerden farksız bir program.![]()
Hayatlarımızda daha çok kaos var.Hayat bir diziii.. Bu nasıl dizi olmasın 😁😁
Bi o eksikti zaten o da gelsin tam olsunGerçek survivor adaya gelmeli bence![]()
Parkurların kraliçesi Nagihan.Kurt bakışlın kim be? 😡
Kraliçe mi!!!? Dilara kraliçe değil miydi?Parkurların kraliçesi Nagihan.![]()
Dilara ayrı, Nagihan ayrı.Kraliçe mi!!!? Dilara kraliçe değil miydi?
Gerçek survivor adaya gelmeli bence![]()
Parmaklarımı dinlendirem.. Akşama mevzu çok 🤪🤣🤪🤣🤪 @BARON男爵 @Cervantes @Zeyno @Angelica @EmreOzansoy @slhttnmtl @MasacRE @xemrexxx @Dosi
Ohh en sevdiğimfragman çıkmış
@BARON男爵 @The_Erinch @Emre Ozansoy @MasacRE @Sherlock @Dosi @Cervantes @Zeyno @12.Adam ve diğerleri..
@xdragxx etiketleyelim asıl, onun adamı buGerçek survivor adaya gelmeli bence![]()
Akşamı dört gözle bekliyoruzParmaklarımı dinlendirem.. Akşama mevzu çok 🤪🤣🤪🤣🤪 @BARON男爵 @Cervantes @Zeyno @Angelica @EmreOzansoy @slhttnmtl @MasacRE @xemrexxx @Dosi
Ohh en sevdiğim
Ekli dosyayı görüntüle 114625
------
@xdragxx etiketleyelim asıl, onun adamı bu
------
Akşamı dört gözle bekliyoruz![]()
Senin de saçını başını yolsa keşkeBernayı Nagihanın elinden zor alıyorlar![]()
O mu Nagihan mı karar ver!Dilara ayrı, Nagihan ayrı.![]()
Nagihan Berna'ya haddini bildirir olacaktı galiba.Umarım Berna nagihana haddini bildirir![]()
Yok yok doğru söyledim Berna yı seviyorumNagihan Berna'ya haddini bildirir olacaktı galiba.![]()
İçine cidden bundan kaçtı.