İzlemediğin yarışmanın nesini merak ediyorsun arkadaş , izleyenlerden çok seni görüyorum ben konuda .Kaos mu var yarışmada?
İzlemediğin yarışmanın nesini merak ediyorsun arkadaş , izleyenlerden çok seni görüyorum ben konuda .Kaos mu var yarışmada?
Bir o eksikti zaten.Gerçek survivor adaya gelmeli bence @DarkLegenD @MasacRE @serhatt @Dosi @Angelica @Forumdash @Yakamoz-Asi @Alos
Merak ediyorum çünkü izlemek istiyorum ama izlemiyorum orası ayrı.İzlemediğin yarışmanın nesini merak ediyorsun arkadaş , izleyenlerden çok seni görüyorum ben konuda .
Kurt bakışlın kim be? 😡Kurt bakışlım yolacak Berna'yı.
Dizilerden farksız bir program.Herkes biriyle horoz dövüşünde bu akşam... Tam çekirdeklik bir akşam 🤪🤪🤪
Zaten oyunda sumo vur kır parçala oyunu 😁😁😁
Hayat bir diziii.. Bu nasıl dizi olmasın 😁😁Merak ediyorum çünkü izlemek istiyorum ama izlemiyorum orası ayrı.
------
Kurt bakışlın kim be? 😡
Dizilerden farksız bir program.
Hayatlarımızda daha çok kaos var.Hayat bir diziii.. Bu nasıl dizi olmasın 😁😁
Bi o eksikti zaten o da gelsin tam olsunGerçek survivor adaya gelmeli bence @DarkLegenD @MasacRE @serhatt @Dosi @Angelica @Forumdash @Yakamoz-Asi @Alos
Parkurların kraliçesi Nagihan.Kurt bakışlın kim be? 😡
Kraliçe mi!!!? Dilara kraliçe değil miydi?Parkurların kraliçesi Nagihan.
Kaos mu var yarışmada?
Dilara ayrı, Nagihan ayrı.Kraliçe mi!!!? Dilara kraliçe değil miydi?
Gerçek survivor adaya gelmeli bence @DarkLegenD @MasacRE @serhatt @Dosi @Angelica @Forumdash @Yakamoz-Asi @Alos
Parmaklarımı dinlendirem.. Akşama mevzu çok 🤪🤣🤪🤣🤪 @BARON男爵 @Cervantes @Zeyno @Angelica @EmreOzansoy @slhttnmtl @MasacRE @xemrexxx @Dosi
Ohh en sevdiğimfragman çıkmış
@BARON男爵 @The_Erinch @Emre Ozansoy @MasacRE @Sherlock @Dosi @Cervantes @Zeyno @12.Adam ve diğerleri..
@xdragxx etiketleyelim asıl, onun adamı buGerçek survivor adaya gelmeli bence @DarkLegenD @MasacRE @serhatt @Dosi @Angelica @Forumdash @Yakamoz-Asi @Alos
Akşamı dört gözle bekliyoruzParmaklarımı dinlendirem.. Akşama mevzu çok 🤪🤣🤪🤣🤪 @BARON男爵 @Cervantes @Zeyno @Angelica @EmreOzansoy @slhttnmtl @MasacRE @xemrexxx @Dosi
Ohh en sevdiğim
Ekli dosyayı görüntüle 114625
------
@xdragxx etiketleyelim asıl, onun adamı bu
------
Akşamı dört gözle bekliyoruz
Senin de saçını başını yolsa keşkeBernayı Nagihanın elinden zor alıyorlar
O mu Nagihan mı karar ver!Dilara ayrı, Nagihan ayrı.
Nagihan Berna'ya haddini bildirir olacaktı galiba.Umarım Berna nagihana haddini bildirir
Yok yok doğru söyledim Berna yı seviyorumNagihan Berna'ya haddini bildirir olacaktı galiba.
İçine cidden bundan kaçtı.