Emre Ozansoy
Moderatör
Bende seviyorum ama fragmanda söylediği gibi şeyler söylemiştir sürekli, Nagihan da buna dayanamamıştır. O yüzden belki Nagihan haklıdır.Yok yok doğru söyledim Berna yı seviyorum![]()
Bende seviyorum ama fragmanda söylediği gibi şeyler söylemiştir sürekli, Nagihan da buna dayanamamıştır. O yüzden belki Nagihan haklıdır.Yok yok doğru söyledim Berna yı seviyorum![]()
Ağır çekimde izledim nagihanın yaptığını içim acıdı ya her şeye rağmen Berna diyorumBende seviyorum ama fragmanda söylediği gibi şeyler söylemiştir sürekli, Nagihan da buna dayanamamıştır. O yüzden belki Nagihan haklıdır.![]()
Survivor kendisi adeta bir Yasak Elma 😁😁😁😁Ağır çekimde izledim nagihanın yaptığını içim acıdı ya her şeye rağmen Berna diyorum
------
Sırvivor ile yasak elma arasında kalanlar ne yapıyor acaba
Senin de saçını başını yolsa keşke![]()
Dondurma reisçilerin saçını başını yolmalıÜstüme iyilik sağlık ben ne yapıyorum da beni yolacakmış
Dondurma reisçilerin saçını başını yolmalı![]()
Burnunun uff olmasını istemiyorsanız yine sürgüne yollayınDondurma diye diye nazar değdirdiniz çocuma burnu uff olacak sus bakım![]()
Geçenlerde FLash tvdeki programında da Seyhan da başka bi otel odası olayını sölemiştiGerçek survivor adaya gelmeli bence![]()
@DarkLegenD @MasacRE @serhatt @Dosi @Angelica @Forumdash @Yakamoz-Asi @Alos
Burnunun uff olmasını istemiyorsanız yine sürgüne yollayın![]()
O sürgündeyken ünlüler güçlendi amaÇok beklersinnn bir daha sürgüne falan gitmicekk![]()
Sen ve @serhatt Da katılınGeçenlerde FLash tvdeki programında da Seyhan da başka bi otel odası olayını sölemiştiHerif tek başina yapamıyo anlaşilan
![]()
everallah ben tek başima ayaparımSen ve @serhatt Da katılın![]()
O sürgündeyken ünlüler güçlendi ama![]()
Teşekkür ederim , yeni açtım ben de .Yeni bölüm 5 dakika sonra başlıyor. @Cervantes
Bu akşam öyle yapacağım. Zorla bana mesaj atıp yorum isteyen arkadaşlarım varBugünkü bölüm kaos dolu. Bari bugün katıl bize![]()