TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ben Turabi zamanını izlemiştim biraz da hiç birşey hatırlamıyorum. Turabi dışında. :A
adem hep böyleydi mesela üstünlük kurabildiği rakiplere karşı çok sakin efendi rolü yapıyor ama üstünlük kuramadığı kişilere karşı çirkinleşiyor 2017'de Ogeday efendiliğini bozmayıp finalde ezmişti 2018'de Turabi sakatlanmasaydı ademin işi daha zor olacaktı ama Turabi sakatlandı ve daha kolay bir yol ile şampiyon oldu.

• Güldürdün
Reactions: EmreCan
adem hep böyleydi mesela üstünlük kurabildiği rakiplere karşı çok sakin efendi rolü yapıyor ama üstünlük kuramadığı kişilere karşı çirkinleşiyor 2017'de Ogeday efendiliğini bozmayıp finalde ezmişti 2018'de Turabi sakatlanmasaydı ademin işi daha zor olacaktı ama Turabi sakatlandı ve daha kolay bir yol ile şampiyon oldu.
Adem hemşerim diye severdim, beni hayal kırıklığına uğrattı. :A

Turabi ile kavga ederken hep bel altı vuruyordu

Ademin bel altı vurduğunu senden duyuyorum Turabiden nefret ediyorum çok kışkırtan bir yapısı vardı kolay yolla şampiyon olmadı adem zor şampiyon oldu bir kere yanlış düşünüyorsun bence