Emre Ozansoy
Moderatör
Geçen sene ekmeğini iyi yedik Survivor'un
Teşekkürler Acun, teşekkürler Şampiyon Barış.
Geçen sene ekmeğini iyi yedik Survivor'un
Evet başından beri favorim Batuhan, Poyraz ve Emin.Ama Emin gitti.
![]()
aman iyiki yoksunuz sevmediğim kim varsa destekliyor bunlar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ilk zamanlar seviyordum ama ukala.Poyrazımı sevmiyon abi sen![]()
Batuhan ve Poyraz sevilmez mi abi ya? 😱aman iyiki yoksunuz sevmediğim kim varsa destekliyor bunlar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Öykü’ye noldu, onu da destekliyordun en sonEvet başından beri favorim Batuhan, Poyraz ve Emin.Ama Emin gitti.
![]()
Nötr ile Olumsuz arasında diyelim.Batuhan ve Poyraz sevilmez mi abi ya? 😱
Kızlardan o da var, bir de Meryem vardı.Öykü’ye noldu, onu da destekliyordun en son![]()
ilk zamanlar seviyordum ama ukala.
Ben de dedim Batuhan’la takışmasından sonra desteklemeyi mi bıraktı.Kızlardan o da var, bir de Meryem vardı.![]()
Haberim yok o olaydan. 🤦🏻♂️Ben de dedim Batuhan’la takışmasından sonra desteklemeyi mi bıraktı.![]()
Haberim yok o olaydan. 🤦🏻♂️
Kaydettim, izleyeyim. Ama bu saatten sonra desteklemeyi bırakacağımı zannetmiyorum.
bu olayda yarı yarıya... tam hak veremedim kimseye. batuhanda haklı gibi geliyor öyküde
Ozamanlar tek başına 1 saat içinde 60 mesaj yazma lüksü vardı. Şimdiki sistem ile anca 1 mesaj
İlayda tatlı kız, doğalGeçen bir ara baktım ben İlaydaya gıcık oldum vallaPoyrazı sevmiştim bak
![]()
Evrim’i desteklemeyi bırakmıştın kaç hafta sonra...Kaydettim, izleyeyim. Ama bu saatten sonra desteklemeyi bırakacağımı zannetmiyorum.![]()
Gonca’nın olayına benziyor bu da. Batuhan haksız bence, zaten grup senin iyi olduğunu düşünse oynatır. Öykü’nün dediği gibi bencilce davranarak grubun huzurunu kaçırmak zorunda değil.bu olayda yarı yarıya... tam hak veremedim kimseye. batuhanda haklı gibi geliyor öyküde
Birincilik elden gitmesin diye paylaşmadığı görsel kalmamıştı.Ozamanlar tek başına 1 saat içinde 60 mesaj yazma lüksü vardı. Şimdiki sistem ile anca 1 mesaj@dreamy
xemrexxx dizisi varken üst üste 20 foto şarkı paylaşıp kaçıyordu![]()
Evrim gibi çıkmaz hiç biri bence.Evrim’i desteklemeyi bırakmıştın kaç hafta sonra...
Ozamanlar tek başına 1 saat içinde 60 mesaj yazma lüksü vardı. Şimdiki sistem ile anca 1 mesaj@dreamy
xemrexxx dizisi varken üst üste 20 foto şarkı paylaşıp kaçıyordu
------
İlayda tatlı kız, doğalNisa gibi yapmacık değil
Biz gene adamızda ego savaşındayız , bu minikler bil bakalımda bile kavga ediyor
Bu aralar anket konularım beni fazlasıyla yordu. Bu Cumartesi misafirliğe gitmezsem bu konuda programı yorumlayıp kafa dağıtmak istiyorumBiz gene adamızda ego savaşındayız , bu minikler bil bakalımda bile kavga ediyor![]()
![]()
![]()