TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Hanzade geçen haftada aday oldu ama sonuç :A
Ünlüler kaybetmediyse ozaman yolcu olabilir :A bakarım bir ara
Yok bugünkü oyunu da kaybetmişler çünkü konseyde Gönüllüler isim yazdı. :A Aleyna Çalışkan aday çıktı. :A

• Harika
Reactions: Dosi
İyi yazık. 3 hafta üst üste sanki elenen onlarda oldu ama genelde ilk haftadan gelenleri yolcu ediyorlardı :A
Yalnız bugün programa denk gelmem hiç iyi olmadı haftalardır ne güzel izlemiyordum (anca reklam aralarında açıyorduk) şimdi bu kaosları görünce izleyesim geldi yine. :A

• Güldürdün
Yalnız bugün programa denk gelmem hiç iyi olmadı haftalardır ne güzel izlemiyordum (anca reklam aralarında açıyorduk) şimdi bu kaosları görünce izleyesim geldi yine. :A
Hahaha
İyi iyi sen izle, belki ben de bakarım :A şimdi kaos dedin, yarın video bakmak zorunda kalacağım :A

Bu yarışmayı bende uzun zamandır bakmıyorum ama geçen en son sms'de Ayşe birinci çıkmış. YouTube'da görmüştüm ve Hanzade yine elenmedi :F @dreamy @The_Erinch @Zeyno45
Ben de bir buçuk haftadır koptum yarışmadan. :A Ayşe’nin birinci olduğundan haberim var, iyi ki canlı canlı seyretmemişim o anları...

• Güldürdün
Seni bile başta elde etti ama sen sonradan bıraktın :A
Evrim efsaneydi :bhr:
Performansı gözümü boyamış meğerse. Bir de ilk başlarda tartışmalarda da haklı tarafta olunca desteklemiştim. Sonraki Aleyna Çalışkan olayı gözümde bitirdi, sonra da varoş varoş davranması... :A

• Güldürdün
Performansı gözümü boyamış meğerse. Bir de ilk başlarda tartışmalarda da haklı tarafta olunca desteklemiştim. Sonraki Aleyna Çalışkan olayı gözümde bitirdi, sonra da varoş gibi davranması... :A
Maalesef gönüllülerde en sona kalan kadın yarışmacı olur gibi. SMS de yükseldi madem :A ondan kurtuluşun kolay olmayacak :A

Çok komik yorumlar okuyorum Hanzade ile alakalı :A 2 ay gibi uzun bir süre kalmakta başarı bence :A en azından ilk haftalarda gitmedi.

Tr de saat 3. Neden daha ayaktasın :A bizde 1 ve yavaştan süzülme vaktim geldi :A
Hele bu performansla büyük başarı. :A

Uyku düzenim son günlerde çok bozuk, artık 4 civarı uyumaya başladım. Hafta içi genelde erken kalkmama rağmen düzene oturtabilmiş değilim..

• Üzücü
Hele bu performansla büyük başarı. :A

Uyku düzenim son günlerde çok bozuk, artık 4 civarı uyumaya başladım. Hafta içi genelde erken kalkmama rağmen düzene oturtabilmiş değilim..
Ben geçen hafta foruma girmedim günlerce ve erkenden uyuyordum. Dün gece tekrardan aktif oldum ve sonuç ortada :A

Uyku çok önemli ve aslında 1 gayet normal bir saat ama bazen 2yi buluyor ve bana geç gelmekte. Ben zaten 6 saat sonra uyanacağım ve yeterli bir uyku saati benim için. Siz öğrenci kişileriniz ve 4 çok düzensiz bir saat. Kendini zorla ve 1-2 gibi muhakkak uzanmaya bak. 1-2 gün sonra alışır bünyen. İnsan çok çabuk alışıyor.

@Özgür bunda birşey çıkmaz ya. Yetişmeden yakalarlar.
Geçen sene yorumlar vardı fragman ayrı bölüm ayrı diye
Misal fargmanda : 'Hanzade ve Ayşe yumruk yumruğa'
bölümde "Hanzade ve Ayşe sımsıkı sarıldılar' :A