Yok bugünkü oyunu da kaybetmişler çünkü konseyde Gönüllüler isim yazdı.Hanzade geçen haftada aday oldu ama sonuç
Ünlüler kaybetmediyse ozaman yolcu olabilirbakarım bir ara
Yok bugünkü oyunu da kaybetmişler çünkü konseyde Gönüllüler isim yazdı.Hanzade geçen haftada aday oldu ama sonuç
Ünlüler kaybetmediyse ozaman yolcu olabilirbakarım bir ara
İyi yazık. 3 hafta üst üste sanki elenen onlarda oldu ama genelde ilk haftadan gelenleri yolcu ediyorlardıYok bugünkü oyunu da kaybetmişler çünkü konseyde Gönüllüler isim yazdı.Aleyna Çalışkan aday çıktı.
![]()
Yalnız bugün programa denk gelmem hiç iyi olmadı haftalardır ne güzel izlemiyordum (anca reklam aralarında açıyorduk) şimdi bu kaosları görünce izleyesim geldi yine.İyi yazık. 3 hafta üst üste sanki elenen onlarda oldu ama genelde ilk haftadan gelenleri yolcu ediyorlardı![]()
HahahaYalnız bugün programa denk gelmem hiç iyi olmadı haftalardır ne güzel izlemiyordum (anca reklam aralarında açıyorduk) şimdi bu kaosları görünce izleyesim geldi yine.![]()
İnşallah bu kaos sadece fragmanlık bir şey değildir.Hahaha
İyi iyi sen izle, belki ben de bakarımşimdi kaos dedin, yarın video bakmak zorunda kalacağım
![]()
Ben de bir buçuk haftadır koptum yarışmadan.Bu yarışmayı bende uzun zamandır bakmıyorum ama geçen en son sms'de Ayşe birinci çıkmış. YouTube'da görmüştüm ve Hanzade yine elenmedi@dreamy @The_Erinch @Zeyno45
Artık havasından geçilmezBen de bir buçuk haftadır koptum yarışmadan.Ayşe’nin birinci olduğundan haberim var, iyi ki canlı canlı seyretmemişim o anları...
Açık arttırmadaki cringe hallerinden sonra SMS’inin düşeceğine inanıyorum.Artık havasından geçilmez![]()
İzlemedim bilmiyorumAçık arttırmadaki cringe hallerinden sonra SMS’inin düşeceğine inanıyorum.@The_Erinch
İzlemedim bilmiyorum![]()
Ay coğğ tatlış yaaaaa
Sanırım Evrim gibi sempati kazanacağını sandı ama tırnağı olamaz...Ay coğğ tatlış yaaaaa
dememizi istiyor![]()
Seni bile başta elde etti ama sen sonradan bıraktınSanırım Evrim gibi sempati kazanacağını sandı ama tırnağı olamaz...
Performansı gözümü boyamış meğerse. Bir de ilk başlarda tartışmalarda da haklı tarafta olunca desteklemiştim. Sonraki Aleyna Çalışkan olayı gözümde bitirdi, sonra da varoş varoş davranması...Seni bile başta elde etti ama sen sonradan bıraktın
Evrim efsaneydi![]()
Maalesef gönüllülerde en sona kalan kadın yarışmacı olur gibi. SMS de yükseldi mademPerformansı gözümü boyamış meğerse. Bir de ilk başlarda tartışmalarda da haklı tarafta olunca desteklemiştim. Sonraki Aleyna Çalışkan olayı gözümde bitirdi, sonra da varoş gibi davranması...![]()
Hanzade bu gidişle onu bile eler belki.Maalesef gönüllülerde en sona kalan kadın yarışmacı olur gibi. SMS de yükseldi mademondan kurtuluşun kolay olmayacak
![]()
Çok komik yorumlar okuyorum Hanzade ile alakalıHanzade bu gidişle onu bile eler belki.![]()
Hele bu performansla büyük başarı.Çok komik yorumlar okuyorum Hanzade ile alakalı2 ay gibi uzun bir süre kalmakta başarı bence
en azından ilk haftalarda gitmedi.
Tr de saat 3. Neden daha ayaktasınbizde 1 ve yavaştan süzülme vaktim geldi
![]()
Ben geçen hafta foruma girmedim günlerce ve erkenden uyuyordum. Dün gece tekrardan aktif oldum ve sonuç ortadaHele bu performansla büyük başarı.
Uyku düzenim son günlerde çok bozuk, artık 4 civarı uyumaya başladım. Hafta içi genelde erken kalkmama rağmen düzene oturtabilmiş değilim..