The_Erinch
Favori Üye
Bu akşam izliyeceğim ,dizimde yok engelleyen.Bu aralar anket konularım beni fazlasıyla yordu. Bu Cumartesi misafirliğe gitmezsem bu konuda programı yorumlayıp kafa dağıtmak istiyorum@dreamy
Bakayım yorum atarım.
Bu akşam izliyeceğim ,dizimde yok engelleyen.Bu aralar anket konularım beni fazlasıyla yordu. Bu Cumartesi misafirliğe gitmezsem bu konuda programı yorumlayıp kafa dağıtmak istiyorum@dreamy
Cumartesi için demiştim ama ben de bu akşam bakınırım olmadı (çamur oyunu kısmı)Bu akşam izliyeceğim ,dizimde yok engelleyen.
Bakayım yorum atarım.
Bugün izlemedim ama haftasonu izlerim yine. Konuda buluşalım.Bu aralar anket konularım beni fazlasıyla yordu. Bu Cumartesi misafirliğe gitmezsem bu konuda programı yorumlayıp kafa dağıtmak istiyorum@dreamy
Cumartesi engel cikarsa Pazar kesin olurumBugün izlemedim ama haftasonu izlerim yine. Konuda buluşalım.![]()
Kim haklıydı abi? İki taraftan da hoşlanmadığın için görüşünü merak ediyorum.
En son yeni yarışmacılar gelirken 'son yarışmacılar' diye söz edilmediği için bekliyordum. Hatta @dreamy 'e bahsetmiştim.İzlemiyorum açıkladığım gibi yarışmayı artık ama bir konuda yorum yapmak istiyorum. Az önce tv'de fragmanı gördüm hala ne yeni yarışmacısı geliyor ya şaka mı yapıyor bu Acun? Hani geçen hafta gelmeyecek dememiş miydi, bu gidişle yarışma 1 sene sürecek herhalde.
Nisan-Mayıs ayına kadar izlenmez, az yarışmacı kalması gerekir. Ama az yarışmacı kalınca da Acun yine bir şeyler yapar uzattıkça uzatır.İzlemiyorum açıkladığım gibi yarışmayı artık ama bir konuda yorum yapmak istiyorum. Az önce tv'de fragmanı gördüm hala ne yeni yarışmacısı geliyor ya şaka mı yapıyor bu Acun? Hani geçen hafta gelmeyecek dememiş miydi, bu gidişle yarışma 1 sene sürecek herhalde.
Ben fragmana göre yorum yapmıştım. Doğrudur. Bence hâlâ yedekçiler vardır sakatlıklar durumuna göre bekletilebiliyor.Acun geçen hafta Berkay, Yiğit ve Öykü gelmeden son yarışmacılar gelecek demişti.
Eskiden böyle değildi. Sakatlık yada diskalifiye durumunda (Pascal, Berna Canbeldek) o hafta eleme olmuyordu yani yedek falan gelmiyordu ki doğrusu bence buydu ama artık öyle bi hale geldi ki 35 yarışmacı oldu yarışan bu sene.Ben fragmana göre yorum yapmıştım. Doğrudur. Bence hâlâ yedekçiler vardır sakatlıklar durumuna göre bekletilebiliyor.
Yarışmayı okadar uzun tutuyorki anca Nisan sonundan itibaren tad alınır yarışmadan. Ben kendim Mayıs'ta bakarım.
Bu yarışmayı bende uzun zamandır bakmıyorum ama geçen en son sms'de Ayşe birinci çıkmış. YouTube'da görmüştüm ve Hanzade yine elenmediBu sene doğru düzgün izlemiyorum ama konseyi açtık annemle Gönüllüler'e nolmuş öyle ya Poyraz sakat ve aralarında yok diye bölünmüşler resmen ama beni şaşırtan ise yarın akşamki fragman. 😱
Kaosun alası yaşanıyor Barış ve Doğan kavga ediyor.Diskalifiye gelecektir bence.
Hanzade adaymış bu hafta, dün yazılmış.Bu yarışmayı bende uzun zamandır bakmıyorum ama geçen en son sms'de Ayşe birinci çıkmış. YouTube'da görmüştüm ve Hanzade yine elenmedi@dreamy @The_Erinch @Zeyno45
Hanzade geçen haftada aday oldu ama sonuçHanzade adaymış bu hafta, dün yazılmış.Ben de bugün şans eseri denk geldim diziler reklamdayken.
Fragmanı izle ve sondaki kavgayı gör.
![]()