The_Erinch
Favori Üye
içimden bir ses batuhana sarar diyor. yalnız,kenara itilmiş
içimden bir ses batuhana sarar diyor. yalnız,kenara itilmiş
Sonlara doğru coşarım. Bu ara kapamaya çalışınSenin yerini artık sarsamayız gibi duruyor![]()
Ben şimdiye çoktan bizi geçeceğini düşünmüştüm izin haftandan dolayı, yavaşsın sanki.şu rakiplerimi egale edeyimde Zeyno ile başbaşa kalalımhazır emre ve melekte yok
İlayda yı sever bence ve Batuhan, Poyraz seveceği isimler oluriçimden bir ses batuhana sarar diyor. yalnız,kenara itilmiş![]()
![]()
bugün dizim vardı sonunda açtım.Ben şimdiye çoktan bizi geçeceğini düşünmüştüm izin haftandan dolayı, yavaşsın sanki.![]()
Bu coşmamış halin mi.Sonlara doğru coşarım. Bu ara kapamaya çalışınanca @The_Erinch ile anlaşıp ben yokken yorumlaşmanız gerek. Malum 1 mesaj sonrası 1 saat geçmesi gerekiyor yeni mesaj için
![]()
Batuhan en çok desteklediği kişi olur bence.İlayda yı sever bence ve Batuhan, Poyraz seveceği isimler olurAyşe'yi bol bol eleştirir
![]()
İşte post kasma olmuyor artıkBu coşmamış halin mi.
Belli aralıklarla konuya uğrayıp post mu kassam ne yapsam.![]()
Evet abi onun da etkisi var tabii ki. Geçen sezon konusuna baksak 7 haftada kim bilir kaç sayfa mesaj yazılmıştı. Herkes pandemiden dolayı Survivor’a sarmıştı. Sonlara doğru buralar şenlenir ama şimdilik ancak bu kadar oluyor.bugün dizim vardı sonunda açtım.
ama yazan çok değil ki.. onun etkisi oluyor.
Saatte bir uğramayı kast etmiştim ben.İşte post kasma olmuyor artıksaate bir yazarsan o ayrı
Aynen bu çoşmamış halim![]()
siz çok durgundunuz
geçen sene ayrıydı survivor 15 rating alıyordu düşün artık.Evet abi onun da etkisi var tabii ki. Geçen sezon konusuna baksak 7 haftada kim bilir kaç sayfa mesaj yazılmıştı. Herkes pandemiden dolayı Survivor’a sarmıştı. Sonlara doğru buralar şenlenir ama şimdilik ancak bu kadar oluyor.![]()
içimden bir ses batuhana sarar diyor. yalnız,kenara itilmiş![]()
![]()
Bu coşmamış halin mi.
Belli aralıklarla konuya uğrayıp post mu kassam ne yapsam.
------
Batuhan en çok desteklediği kişi olur bence.@Angelica
heeeee bilmezmiyimm sakine gibi![]()
Beni iyi tanımışsın abii ben dayanamma yalnız insanlara
------
Kesin isotum![]()
İlayda yı sever bence ve Batuhan, Poyraz seveceği isimler olurAyşe'yi bol bol eleştirir
![]()
Evet başından beri favorim Batuhan, Poyraz ve Emin.Evet birde o olmazsa Poyraz diyebilirim![]()