Hazem
Favori Üye
Dedi ve Melis düştü...Ünüler'in kızları bu oyunda daha iyi.
Ama kazandı.Dedi ve Melis düştü...![]()
yinede bence dönmezİsmail aldı biraz önce, fark 1’e indi.![]()
Şimdi oynanıyor.2. dokunulmazlığı kim aldı ?
Dönmedi, Gönüllüler kazandı. Fragmandaki Ayşe & Merve düellosu sondaymış. O darbeden sonra içi soğumuştur artık Ayşe’nin.yinede bence dönmezbosuna heyecan yaptiriyorlar. Gönüllüler cok darbe yedi nede olsa. kazanma sirasi onlarda
Ayşe’yi tanımlayan kelimeyi bulmaya çalışıyordum. Varoş kelimesi gerçekten uyuyor kendisineBen kapadım malum yenildik
Varoş Ayşe kazandı...Yenince.. "waaaaaaaaaaaa" Yenilince sesi içine kaçıyor.
Birşey diyeyim mi Aleyna gölgesinde kaldı...Ayşe’yi tanımlayan kelimeyi bulmaya çalışıyordum. Varoş kelimesi gerçekten uyuyor kendisine![]()
Performansı çok iyi olunca haliyle üstüne düşüyorlarBirşey diyeyim mi Aleyna gölgesinde kaldı...
Takım Varoşun okadar üstüne düşüyor ki LA dan geldi Kasımpaşalının gölgesinde kaldı kız...
Hayrettin yeterli performans göstermedi demek kiŞaka mı bu? Niye Hayrettin'i yazıyorlar? 😡
Gerçekten de ilk mesajım. 🥺 Çok sinirlenmiştim. Hayrettin net finallik adam, hiç izlemedim ama öyle. 🤭Hayrettin yeterli performans göstermedi demek ki
Ve ilk kez yazdın galiba konuya 😱
İzlemeden finallik demek?Gerçekten de ilk mesajım. 🥺 Çok sinirlenmiştim. Hayrettin net finallik adam, hiç izlemedim ama öyle. 🤭